Samsung Galaxy S8: Με 4K οθόνη και υποστήριξη για VR;

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 έχουμε ακόμη περίπου 4 μήνες, όμως και λόγω της ατυχίας με την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7, πολλοί έχουν στρέψει τα βλέμματα προς τα εκεί λέγοντας ότι η Samsung θα πρέπει να κυκλοφορήσει κάτι πολύ καλό για να ξεχαστεί το Note 7.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Samsung θα πάει σε UHD οθόνη για το Samsung Galaxy S8. Αυτό σημαίνει 2160×3840 pixels, ενώ οι τωρινές QHD οθόνες, που βρίσκουμε και στο Samsung Galaxy S7, είναι στα 1440×2560 pixels.

Ο λόγος για να πάει η Samsung σε τέτοια ανάλυση είναι ότι θέλει μια οθόνη που να έχει υποστήριξη για VR, out of the box. Ωστόσο, υπάρχει ένα υψηλό τίμημα που πρέπει να πληρώσει και αυτό είναι η κατανάλωση της μπαταρίας.

Η Sony έχει ήδη βάλει UHD ανάλυση στο Sony Xperia Z5 Premium, όμως η ανάλυση 2160×3840 pixels ήταν διαθέσιμη μόνο σε φωτογραφίες και video που είχαν τραβηχτεί με την κάμερα του κινητού. Όλα τα υπόλοιπα ήταν σε 1080×1920 pixels FHD.

Υπάρχουν και άλλες φήμες για το Samsung Galaxy S8, όπως το ότι μπορεί να έρθει χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, η USB-Type C μπορεί να λειτουργήσει για τον ήχο όπως η Lightning στα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Έχει ακουστεί επίσης ότι μπορεί να δούμε διπλή κάμερα στην πλάτη και 10nm Exynos 8895 chip και ARM Mali-G71 GPU.

Να πούμε ότι η έκθεση MWC 2017 θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου και είναι πιθανό να δούμε εκεί το Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 4k display, Samsung Galaxy S8: Με 4K οθόνη και υποστήριξη για VR;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Δεν νομίζω να βγάλει την θύρα 3.5mm γιατί χρειάζεται πωλήσεις ασε που οι adroid users είναι πιο απαιτητικοί και δύσκολα θα πάρουν κάτι που θα τους πει κάποιος ότι ονομάζετε καινοτομία.
Δεν το λέω για να προσβάλω τους iphone users γιατί είμαι και εγώ σε αυτούς σαν δεύτερο τηλέφωνο, απλά οι iphone users δεν ασχολούνται τόσο με thems,widgets,root, κτλ κτλ γιαυτό πιο εύκολα θα φάνε την αφαίρεση 3.5μμ απο ότι στα android

VasiliS7Edge

vasilist η υποδοχή θα αφαιρεθεί καθώς δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε αυτην παρα μόνο θετικά. Το σίγουρο είναι οτι θα επηρεάσει προς τα κάτω τις πωλήσεις μονο και μονο γιατι οι χρήστες του Android δεν είμαστε και πολύ των περιορισμών. Αλλα παλί αυτό δεν είναι τόσο must όπως είναι η κάρτα SD και ίσως ο αντίκτυπος να μην είναι μεγάλος. Επισης αυτο ίσως ξεκινήσει απο το Note 8 και οχι απο το S8.

Chris

@vasilis7edge και για θύμισε μου λίγο τι κάνουμε όταν θέλουμε να ακούσουμε μουσική και να το φορτηζουμε?
Ps1. Μην μου πεις ασύρματη φόρτιση γτ σε περιορίζει πολύ.
Ps2. Μην μου πεις ασύρματα ακουστικά γιατί τα technica μου είναι ενσύρματα.

M.G

Ολη μέρα δεν κάνουμε άλλη δουλειά από το να φορτίζουμε και να ακούμε μουσική ταυτόχρονα. Δεν λέω ότι δεν ισχύει, αλλά ας σοβαρευτούμε με αυτό το επιχειραματάκι πλέον.

Ιωάννης jb

Πολύ σωστός ο mg!!!
Από την άλλη θα πρέπει να αλλάξουμε τα ακουστικα!!!
Γιατί να μη μπορώ εγώ να συνδεσω απευθείας τα υπέροχα ex-450?
Τέλος η υποδοχή δε πρέπει να βγεί!!!!

Αυτήν η ανάλυση έχει νόημα να μπεί σε smartphones με μεγάλες οθόνες!!! Δλδ τουλάχιστον 6 ιντσών…
Θεωρώ πως κ η sony θα έπρεπε να είχε φτιάξει το z5 premium με μεγαλύτερη οθόνη… Τουλάχιστον έκανε το κόλπο να παίζει 4k μόνο εκεί που απαιτείται….
Θυμιζω 800ppi χτύπησε το z5 premium ακόμα κ μεγεθυντικο φακό δε θα βλέπεις pixels!!!
Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η samsung

Nick

Σιγά μην το βγάλει με 4k non stop θα πρέπει να βάλει μπαταρία 10000 mh και πάλι όλοι θα φοβούνται να μην σκάσει και άμα σκάσει μπαταρία τέτοιας χωρητικότητας άστο καλύτερα…απλά θα κάνει ότι και η Sony θα είναι 4k σε φώτο βίντεο.

ChristosT
Darth

@M.G με την αυτονομια που έχουν τα περισσότερα κινιτα πλέον η χρήση του power bank δεν ειναι προαιρετική αλλα υποχρεοτικη… so…

panos

Οι περισσοτερες φημες τεινουν οτι το galaxy 8 δεν θα εχει την 3.5 χλσ. θυρα ακουστικων οπως εγινε και με το iPhone.θα δειξει…

ChristosT

Άν η samsung καταργήσει την 3.5 οι πωλήσεις θα πέσουν κατακόρυφα απο τους android χρήστες όπως είχε γίνει και με την Microsd και την επανέφερε.
Οι android χρήστες είναι απαιτητικοί…όχι “μοδάτοι”.
Δεν θα βάλει μυαλό ποτέ.

One

Η επόμενη καινοτομία της Samsung θα είναι η αφαίρεση της θύρας 3,5mm…

Ιωάννης jb

Χρήστο είσαι η προσωποποίηση του άκυρου σχολιαστή!!
Σιγά μη βάλουν κ 50k οθόνη σε 5 ίντσες..
Το άρθρο που ανέβασες είναι μία χαζομαρα κ μισή από πέρυσι.. Που μιλάει για πρότζεκτ πενταετίας.. Ότι θυμάσαι χαίρεσαι..
Η κούρσα για τις αναλύσεις τερματίζει στο 4k…

Α και που είσαι άμα βγάλει την θύρα για τα ακουστικά οι μισοί ούτε που θα το καταλάβουν..

Εδώ παίρνουν το άνευ λόγου κ ουσίας s7 edge κ τους ρωτάς που σου χρησιμεύει κ σου λένε ότι χαζομαρα χωράει ο νους…
Ε ρε γλέντια τους βλέπω του χρόνου να αγοράζουν s8 κ να τους λες για την υποδοχή των ακουστικών που έφυγε κ αυτοί να νομίζουν ότι μιλάμε για υποδοχή που κάνουν σε μπαρ κ καφετέριες.. Ε καλά θα απαντάνε δε θα τρώμε κ πόρτα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.