Galaxy S9: Επιβεβαιώθηκε μέχρι και το 18:9 aspect ratio της οθόνης, ίσως η ίδια με του S8;

Galaxy S9 επιβεβαιώθηκε 18:9 aspect ratio οθόνης ίδια S8, Galaxy S9: Επιβεβαιώθηκε μέχρι και το 18:9 aspect ratio της οθόνης, ίσως η ίδια με του S8;

Η Samsung έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τεράστιο… πέπλο φημών, διαρροών και ειδήσεων περί του Galaxy S9 που επισκιάζει το τεχνολογικό κοινό. Τα επερχόμενα high-end smartphones αναμένεται να κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους στο MWC 2018 της Βαρκελώνης, δηλαδή σε περίπου δύο μήνες από σήμερα.

Μετά από ατελείωτες διαρροές και υποτιθέμενες αληθείς πληροφορίες, θα μπορούσαμε να πούμε πως γνωρίζουμε τα πάντα για τα πολυαναμενόμενα Galaxy S9/S9+, παρά το γεγονός πως δεν έχουν ανακοινωθεί από την Sammie. Ο σχεδιασμός τους φαίνεται να έχει δημοσιευτεί πολλάκις, ενώ πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η μεγαλύτερη έκδοση εκ των δύο, S9+, πέρασε από το Geekbench φανερώνοντας την ισχύ και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Για μια στιγμή θα νόμιζε κανείς πως δεν υπήρχε τίποτα άλλο να γνωστοποιηθεί. Τις τελευταίες ώρες όμως μια ακόμα πληροφορία κατακλύζει τα τεχνολογικά ειδησεογραφικά sites και αφορά την οθόνη των δύο smartphones.

Galaxy S9 επιβεβαιώθηκε 18:9 aspect ratio οθόνης ίδια S8, Galaxy S9: Επιβεβαιώθηκε μέχρι και το 18:9 aspect ratio της οθόνης, ίσως η ίδια με του S8;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα benchmark τεστ πληγού διαδικτύου ονόματι HTML5test (html5test.com), οι νέοι εκπρόσωποι της Samsung για το 2018 θα ενσωματώνουν Infinity Displays με aspect ratio 18:9. Προφανώς δεν πρόκειται για έκπληξη, αλλά πλέον είναι (ακόμα πιο) σίγουρο πως ο Κορεάτης κατασκευαστής θα παραμείνει στην ίδια σχεδιαστική γραμμή που γνωρίσαμε στα S8, S8+, Note 8 για τα panel των νέων S9 μοντέλων. Ο λόγος που αντιλαμβανόμαστε πως το aspect ratio θα παραμείνει στην αναλογία 18:9 είναι η ανάλυση της κάθε συσκευής. Στο τεστ το Galaxy S9 καταγράφει 360×740 pixels, ενώ το Galaxy S9+ 412×846 pixels.

Αν και το HTML5test δεν φανερώνει περισσότερες πληροφορίες, τα παραπάνω λίγα δεδομένα θα μπορούσαν να υποδεικνύουν πως η οθόνη των επερχόμενων S9 smartphones θα παραμείνει ίδια με εκείνη των S8 και S8+. Ίσως η Samsung ενσωματώσει κάποιες επιπλέον τεχνολογίες (in-screen αισθητήρας αποτυπωμάτων), αλλά στοιχεία όπως η ανάλυση ή η απόδοση φωτεινότητας ενδέχεται να μείνουν ως έχουν. Ο χρόνος κυλάει γοργά και πριν το καταλάβουμε θα έχουμε φτάσει τα τέλη Φεβρουαρίου, όπου και θα διεξαχθεί το MWC 2018. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επισημοποίηση των Galaxy S9 και S9+.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Charlie

Αδιάφορο εντελώς. Καμία καινοτομία ουσιαστική ούτε σε μπαταρία, ούτε σε δακτυλικό αισθητήρα κάτω από την οθόνη κάμερα κλπ και μόνο οθόνη με αυτήν την αναλογία που προσωπικά δεν μου αρέσει. Κανένας σοβαρός λόγος αναβάθμισης μέχρι να βγει το 5g αν δεν βγάλει τα αναδιπλούμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.