Samsung Galaxy S9: Ξεκινά η ανάπτυξη του firmware

Samsung Galaxy S9 firmware, Samsung Galaxy S9: Ξεκινά η ανάπτυξη του firmware

Νεότερες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ξεκίνησε την ανάπτυξη του firmware για τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus.

Τα παραπάνω αναφέρει το sammobile.com μεταφέροντας ταυτόχρονα και τις εκτιμήσεις του ότι η συσκευή θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στην άνοιξη του 2018, σε αντίστοιχη περίοδο δηλαδή με τα Galaxy S8 και S8 Plus.

Σύμφωνα με το sammobile, αναπτύσσονται δύο ξεχωριστά Galaxy S9 firmware με αριθμούς G960FXXU0AQI5 και G965FXXU0AQI5. Έτσι ο αριθμός μοντέλου για το Samsung Galaxy S9 θα είναι SM-G960 και ο αριθμός του Galaxy S9 Plus θα είναι SM-G965. Αυτό βγάζει νόημα καθώς τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus έχουν αριθμό SM-G950 και SM-G955 αντίστοιχα.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι η ανάπτυξη του firmware για το Galaxy S9 ξεκίνησε δύο εβδομάδες νωρίτερα απ’ότι ξεκίνησε η ανάπτυξη του firmware για το Galaxy S8 πέρυσι.

Φυσικά, όπως αναμένεται σύντομα θα ξεκινήσουν και οι φήμες για το λανσάρισμα. Ήδη πριν καν κυκλοφορήσει η πληροφορία για το firmware, ακούγονταν φήμες ότι το 2018 η εταιρεία θα λανσάρει τις νέες της ναυαρχίδες στις αρχές του 2018.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πάνω κάτω θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2018. Φέτος η Samsung παρουσίασε το Galaxy S8 στις 29 Μαρτίου και οι πωλήσεις ξεκίνησαν στις 21 Απριλίου.

Είναι πιθανό να το λανσάρει λίγο νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο του 2018, αλλά δύσκολα τον Ιανουάριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Μονη της παίζει μπαλα η Samsung πια!! Μετα απο το S7 edge, S8 plus, και τωρα με note 8 απογειωθηκε

Geektech

Ετσι ακριβως Πετρο, το ειδαμε και με τον βασιλια που τις εβρεξε στο πολυδιαφημισμενο μηλο…

Petros

Geektech@ καλα αυτοί αν συνεχισουν έτσι στην Apple θα εχουν τις πωλήσεις τις Sony , θα πουλάνε καμιά 300 συσκευές τον χρόνο

JohnWave

Η Samsung με έχει κερδίσει τα 3 τελευταία χρόνια. Εξαιρετικές amoled οθόνες, πολύ δυνατοί επεξεργαστές, top κάμερες μέρα νύχτα και από φέτος πολύ μικρά bezels που λογικά στο S9 θα περιοριστούν ακόμα περισσότερο. Bασικά δεν ξέρω τι άλλο απομένει. Ίσως αν ήμουν gamer να ήθελα ακόμα καλύτερη μπαταρία. Μάλλον οι όποιες αλλαγές από το S9 και μετά θα είναι περαιτέρω βελτιώσεις της κάμερας (zoom πχ) και του λογισμικού (όλο και πιο smooth) μέχρι να γίνει το επόμενο μεγάλο μπαμ (αναδιπλούμενες οθόνες;).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.