Samsung Galaxy S9: Παραμένει η θύρα ακουστικών;

Samsung Galaxy S9 θύρα ακουστικών, Samsung Galaxy S9: Παραμένει η θύρα ακουστικών;

Το Samsung Galaxy S9 αποτελεί κύριο θέμα ειδήσεων τις τελευταίες εβδομάδες και καθώς φτάνουμε στο τέλος του έτους, οι φήμες και οι διαρροές θα εντείνονται. Άλλωστε, αρκετές πηγές συμφωνούν στην ανακοίνωση του smartphone κατά τους πρώτους μήνες του 2018, κάτι που δικαιολογεί και το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου από τώρα.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορα για τα επερχόμενα S9 και S9+. Αναφορές υποστηρίζουν πως πιθανώς η Samsung να μην προχωρήσει σε αναβάθμιση της μνήμης RAM, διατηρώντας την στα 4GB. Επίσης είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τους νέους εκπροσώπους της σειράς Galaxy S να φέρουν μια εγκοπή (notch) στο κάτω μέρος της οθόνης και στην οποία θα ήταν τοποθετημένος ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Βέβαια με την πλειοψηφία των νεότερων διαρροών να μαρτυρούν την τοποθέτηση του αισθητήρα στο πίσω μέρος κάτω από την διπλή κάμερα, η φήμη περί notch μοιάζει ανακριβής.

Πριν από λίγο είδαν το φως της δημοσιότητας μια σειρά από αποκαλύψεις που αφορούν το πολυαναμενόμενο Galaxy S9 και προέρχονται από έναν χρήστη του Weibo, ο οποίος στο παρελθόν έχει… αποδείξει την αξία του πάνω στις ναυαρχίδες της Samsung. Ο ίδιος υποστηρίζει πως όλα τα μοντέλα δοκιμής των S9 / S9+ στα οποία πειραματίζεται μέχρι σήμερα ο Κορεάτης κατασκευαστής έχουν είσοδο για 3.5mm jack ακουστικών, κάτι που μάλλον θα παραμείνει και στην τελική έκδοση. Επιπλέον, ο ίδιος κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός νέου ζευγαριού ακουστικών μέσα στο κουτί που πιθανώς να φέρουν το brand της AKG και να μην είναι απλώς σε συνεργασία με εκείνη (τα υπάρχοντα στο κουτί των S8 / Note 8 είναι “tuned by AKG”).

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα ακουστικά, ο χρήστης του Weibo τονίζει το ενδεχόμενο να είναι ασύρματα. Βέβαια, αν η Samsung επιλέξει να διατηρήσει την θύρα ακουστικών στο Galaxy S9, η τοποθέτηση ασύρματων ψειρών στο κουτί φαίνεται δύσκολη, εκτός και αν η εταιρεία κάνει ό,τι μπορεί για να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές. Τέλος, ο ίδιος χρήστης σημείωσε πως οι φακοί της διπλής κάμερας θα είναι αντιθαμβωτικοί, δίνοντας μας και μια πληροφορία που δεν αφορά το κομμάτι του ήχου.

Τα προαναφερθέντα δεδομένα μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά με βάση το καθαρό ιστορικό του “διαρροέα” και την σχετική του αξιοπιστία σε πληροφορίες που αφορούν high-end Samsung smartphones, υποθέτουμε πως θα υπάρχει κάποια βάση. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε συνεχώς περισσότερες πληροφορίες για τα Galaxy S9 και S9+. Μένει να δούμε αν ο ανώνυμος χρήστης του Weibo επαληθευτεί για ακόμα μια φορά.

Samsung Galaxy S9 θύρα ακουστικών, Samsung Galaxy S9: Παραμένει η θύρα ακουστικών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Το καλό που της θέλω να μην την αφαιρέσει και να σταματήσουν πια όλες οι εταιρίες να ακολουθούν αυτή την τρέλα που πρώτη ξεκίνησε αδίκως η Apple. Βγάλανε το ραδιόφωνο fm, αφαίρεσαν και την αποσπώμενη μπαταρία, τώρα χαιρετάμε και τη θύρα των ακουστικών. Στο τέλος θα μας μείνει μια οθόνη και τίποτε άλλο.

KnightRider

Είναι ότι πιο ηλίθιο να αφαιρούν πράγματα αντί να βάλουν περισσότερα !!

NtinosMD

Νταξει αν βαλουνε notch για το δαχτυλικο αποτυπωμα η διαφημιση με τον τυπα που καθοταν στη σειρα με το κουρεματακι που εμοιαζε με το notch θα τους γυρισει μπουμερανγκ. Βεβαια το τσαλακωμα αυτο θεωρειται μηδαμινο.
Αλλα να γινεται ολοκληρο θεμα εαν τελικα θα διατηρηθει η θυρα ακουστικων ειναι πλεον γελοιο.
Τα logitech ηχεια μου εχουν 3.5 θυρα και το κινητο ειναι μονιμως συνδεδεμενο με τα ηχεια κα παιζουν spotify. Καποια στιγμη θα θελησει φορτιση το κινητο. Δε θα κατσω να πεσω θυμα του Donglelife ( κ καπως ετσι θα γυρισει παλι μπουμερανγκ η διαφημιση-κοροιδια της σαμσουνγκ με τον μαυρουλη να εχει dongle φορτιζοντας το κινητο του ενω ακουγε παραλληλα μουσικη )….

JohnWave

Γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί η θύρα ακουστικών και όσο για τον αισθητήρα δαχτυλικών να μπει πίσω σε σημείο που να πηγαίνει αυτόματα ο αντίχειρας όταν κάποιος κρατά τη συσκευή. Τις λάθος κινήσεις ή τις αισχροκερδείς κινήσεις της Apple δεν πρέπει να τις ακολουθούν οι άλλες εταιρίες και ιδίως η Samsung που έχει το πιο δυνατό όνομα στις android συσκευές. Ελπίζω να μην υιοθετήσει και την μέγιστη απάτη του γυαλιού πίσω ( έσπασε; δώσε 550€ γιατί το γυαλί είναι ενωμένο με την πλάτη που είναι ενωμένη με τη μητρική…).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.