Samsung Galaxy S9+: Παραμένει στα 4GB RAM;

Samsung Galaxy S9+ 4GB RAM, Samsung Galaxy S9+: Παραμένει στα 4GB RAM;

Όσο φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς, οι φήμες για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S9 και S9+ αυξάνονται όλο και περισσότερο. Η πλειοψηφία των αναφορών μάλιστα συμφωνεί πως οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν λίγο μετά τις αρχές του 2018 για τα ανταγωνιστούν το iPhone X.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο μια σειρά από CAD renders που υποτίθεται πως απεικονίζουν το νέο Galaxy S9 και φανερώνουν μικρή αλλαγή στην τοποθέτηση του αναγνώστη αποτυπωμάτων, όπως επίσης και μια νέα διπλή κάμερα. Οι προαναφερθείσες αλλαγές, αν ισχύουν, είναι ευχάριστες. Το ίδιο όμως δεν θα μπορούσε να λεχθεί και για μια νέα πληροφορία που διέρρευσε πριν λίγο.

Αναλυτικά, μια συσκευή με κωδική ονομασία SM-G965F αναρτήθηκε στο Geekbench, αποκαλύπτοντας μερικά από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Τα πολυαναμενόμενα Galaxy S9 / S9+ θα έχουν κωδικούς G960 και G965 αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει πως το κινητό στο Geekbench είναι κάποιο μοντέλο δοκιμής (του S9+) της Samsung, στην περίπτωση πάντα που δεν πρόκειται για ψεύτικη ανάρτηση. Ενώ η λίστα συμφωνεί με την ενσωμάτωση του πανίσχυρου νέου επεξεργαστή Exynos 9810 στο S9, αναφέρει επίσης πως, τουλάχιστον το S9+, θα ενσωματώνει 4GB RAM.

Αν συλλογιστεί κανείς πως το Galaxy Note 8 κρύβει στο εσωτερικό του 6GB μνήμης συστήματος και σύμφωνα με μετρήσεις ταχύτητας αποδίδει πολύ καλύτερα από τα S8 / S8+ με 4GB αλλά ίδιο επεξεργαστή, αντιλαμβάνεται την σημασία των δυο παραπάνω Gigabytes. Από την άλλη, μια τέτοια κίνηση δεν θα ήταν παράλογη από πλευράς Samsung. Αν το Galaxy S9 με τον μεγάλο αδελφό του είναι καλύτερα κινητά από το Note 8 σε όλους τους τομείς με εξαίρεση την έλλειψη του S-Pen, ίσως από το νέο έτος να μην προτιμούσε κανείς την τελευταία πρόταση εκ των δύο πρώτων.

Το σίγουρο είναι πως η παραμονή στα 4GB RAM για τους νέους εκπροσώπους της σειράς Galaxy S δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το καταναλωτικό κοινό. Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η ανάρτηση στο Geekbench να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μένει να δούμε αν όντως η Samsung επέλεξε να διατηρήσει την ίδια χωρητικότητα μνήμης συστήματος στα νέα Galaxy S μοντέλα ή προσθέσει απλόχερα 2GB επιπλέον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

με την ενσωμάτωση του πανίσχυρου νέου επεξεργαστή Exynos 8910
———-
το σωστο ειναι 9810

AntonisK

Εγώ πιστευω ότι θα έχει 6GB και για χρήση μόνο τα 4GB όπως και το S8 λέει οτι είναι 4GB και άμα δείτε πόσα ειναι ελεύθερα δίνει ελεύθερα γύρω στα 2GB!!

imjp

4gb ram???Με το touchwiz της Samsung νομιζω οτι τα 4gb ειναι η λιγοτερη ram που πρεπει να εχουν τα κινητα της εταιριας για να ειναι σχεδον lag free..Το απεδειξε η Samsung αυτο με την κυκλοφορια των S7 και S7+…Απο εκει και περα ειναι απαραδεκτο 3η συνεχομενη χρονια να μεινει στα 4gb ram για την σειρα S..Το toutchwiz ειναι βαρυ και τα πολλα ram ειναι απαραιτητα…Οποτε αν τα S9 και S9+ κυκλοφορησουν με 6gb ram τοτε ολα καλα..Αλλα δεν φτανει μονο αυτο..Πρεπει η Samsung να βρει τον μαγικο τροπο να κανει το touchwiz πιο ελαφρυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.