Samsung Galaxy S9: Ανακοινώνεται τον Ιανουάριο;

Samsung Galaxy S9 ανακοινώνεται Ιανουάριο, Samsung Galaxy S9: Ανακοινώνεται τον Ιανουάριο;

Μπορεί να έχουμε μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία και διαθεσιμότητα του Galaxy Note 8 στην αγορά, οι διαρροές και οι πληροφορίες όμως σχετικά με τα πολυαναμενόμενα Galaxy S9/S9+ εμφανίζονται στο διαδίκτυο με αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα, η νεότερη είδηση έρχεται να επαληθεύσει μια φήμη που ακουγόταν από καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του venturebeat.com, του οποίου ένας εκ των αρθρογράφων και υπεύθυνος για την δημοσίευση της συγκεκριμένης πληροφορίας είναι ο Evan Blass (@evleaks), η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy S9 και S9+ στην φετινή CES του Las Vegas που θα λάβει χώρα από τις 9 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Εκεί ενδέχεται να γίνει η αποκάλυψη του design και των κυριότερων χαρακτηριστικών. Μερικές εβδομάδες αργότερα, στις αρχές Μαρτίου, η Sammy θα διοργανώσει ένα event (είτε κατά την διάρκεια του MWC 2018, είτε ξεχωριστά) στο οποίο θα συζητηθούν εκτενώς οι δύο νέες ναυαρχίδες.

Με την προαναφερθείσα τακτική η Samsung θα επιχειρήσει να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές του iPhone X από την αρχή του έτους, διαθέτοντας εν τέλει αργότερα την συσκευή. Ουσιαστικά, κάτι παρόμοιο είδαμε από την Apple, η οποία ανακοίνωσε μεν την bezel-less και επετειακή πρόταση της τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν έγινε διαθέσιμη στο κοινό μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Αν οι πληροφορίες του Venture Beat ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε τα οι νέοι εκπρόσωποι της σειράς Galaxy S θα επισημοποιηθούν σε λιγότερο από δύο μήνες.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy S9/S9+, αναμένουμε ίδιες οθόνες με τις τωρινές ναυαρχίδες, νέους όμως επεξεργαστές Exynos και Qualcomm. Παρά τις αναφορές για διατήρηση της μνήμης RAM στα 4GB, μάλλον η Sammy θα προχωρήσει σε αναβάθμιση της, τουλάχιστον στο μεγάλο S9+ μοντέλο. Το ίδιο ίσως συμβεί και με την κύρια κάμερα, η οποία πιθανόν να ενσωματώνει δύο φακούς, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό ίσως εκλείπει από το απλό S9. Όλες οι πληροφορίες συμφωνούν πως ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί αλλού, κατά πάσα πιθανότητα κάτω από το camera module.

Τελικά, ίσως απομένει λίγος χρόνος μέχρι την επίσημη παρουσίαση των δύο Galaxy S9 μοντέλων. Η Samsung γνωρίζει πως το iPhone X έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος έναντι των S8/S8+/Note 8 και θα ανακοινώσει τις νέες τις ναυαρχίδες νωρίτερα για να συγκεντρώσει τα βλέμματα. Μένει να δούμε αν τα πολυαναμενόμενα high-end smartphones ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες πιθανοί αγοραστές.

Samsung Galaxy S9 ανακοινώνεται Ιανουάριο, Samsung Galaxy S9: Ανακοινώνεται τον Ιανουάριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Πρεπει να δωσει στα S9 και S9+ το λιγοτερο 6gb ram,καλυτερη θεση στον αισθητηρα αποτυπωματων,να βελτιωσει το slow motion video ισως με καποια προσθηκη επιπλεον fps(Καντο οπως η Sony),να δωσει S9 mini γιατι δεν θελουν ολοι phablet και φυσικα το σημαντικοτερο απο ολα,να ελαφρυνει επιτελους αυτο το toutchwiz που μετα απο μερικους μηνες δειχνει το βαρος του ..

Αγγελος

Καθε χρονο βγαινει η συγκεκριμενη φημη οτι το επομενο galaxy θα βγει πιο νωρις και αυτο φυσικα για ευνοητους λογους,μηπως και σκεφτει καποιος αγοραστης iphone να περιμενει να παρει ενα τηλεφωνο επομενης γενιας αλλα πραγματικα δεν θα γινει ποτε αυτο.δεν θα εχει προλαβει η samsung και ουτε θα ηθελε του χρονου να παει ακομα πιο νωρις τη διαθεση του και να πεφτει πανω στην apple. αν και για μενα η καλυτερη περιοδος να βγαλεις ενα τηλεφωνο θα ηταν 15 δεκεμβρη που παιρνουν σε ολο το κοσμο τα δωρα.

Agnostos13

Sorry για το εκτός θέματος….
Οι φίλοι της Samsung τι προτείνουν μεταξύ Galaxy S6 και Galaxy A7 (2017);

John

To S6 έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα (OIS) , επίσης ασύρματη φόρτιση και quick charge.To Α7 έχει μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία (έως 2 ημέρες όταν το S6 ανάλογα με την χρήση συνήθως βγάζει 1-1.5 ημέρα)

Αγγελος

Ρε κολλητε θα πας να δωσεις 400 ευρω σχεδον να παρεις s6?!με τα ιδια λεφτα παρε ενα s7edge σε τελεια κατασταση μεταχειρισμενο.με 450 παιρνεις s8!

Agnostos13

Agnostos13:
Sorry A5 ήθελα να γράψω, όχι Α7!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.