Samsung Galaxy Watch Active 2: Επίσημο με στεφάνη αφής και τιμή από 250€

Έχουν περάσει ελάχιστοι μήνες από την κυκλοφορία του Galaxy Watch Active, αλλά η εταιρεία θεώρησε ότι είναι η ώρα για μία αναβάθμιση. Έτσι, παρουσίασε τη νέα βελτιωμένη έκδοση που ονομάζεται Samsung Galaxy Watch Active 2.

Το νέο smartwatch της Samsung έχει μία συμπαγή κάσα, με τη νέα περιστρεφόμενη στεφάνη αφής και προσφέρεται σε ποικίλες εκδόσεις όσον αφορά την εμφάνιση του. Ωστόσο, η παραδόσεις της συσκευής θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Όπως και με κάθε άλλο smartwatch της εταιρείας, έτσι και το Samsung Galaxy Watch Active 2 έχει δύο διαφορετικά μεγέθη, είτε με κάσα 40 χιλιοστών ή με κάσα 44 χιλιοστών.

Και τα δύο μεγέθη προσφέρονται σε δύο συνδυασμούς υλικών, είτε αλουμινένια κάσα με λαστιχένια λουράκι ή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινα λουράκια. Οι εκδόσεις θα συνδυάζονται με διαφορετικά υλικά, αλλά γνωρίζουμε ότι στις ΗΠΑ η LTE θα έχει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Επιπλέον, η LTE έκδοση θα έχει διπλάσια μνήμη RAM, 1,5 GB έναντι 768 MB.

Τα δύο Samsung Galaxy Watch Active 2 έχουν οθόνες OLED στρογγυλής διαμέτρου 1,4 ιντσών και 1,2 ιντσών, ανάλογα με τη διάσταση της κάσας. Και οι δύο οθόνες έχουν ανάλυση 360×360 pixels. Επίσης, η στεφάνη των smartatches διαθέτει μία μικρή περιοχή ευαίσθητη στην αφή, η οποία αντικαθιστά την περιστρεφόμενη μηχανική στεφάνη που είχαν τα παλιά έξυπνα ρολόγια της Samsung.

Η εταιρεία λέει ότι αποφάσισε να ακολουθήσει αυτήν την προσέγγιση, επειδή βοηθά στη διατήρηση του μικρού βάρους και κάνει την κατασκευή πιο συμπαγή. Το Samsung Galaxy Watch Active 2 τρέχει το Tizen OS της Samsung με One UI, μπορεί να παρακολουθεί 39 διαφορετικά είδη προπόνησης, επτά από τις οποίες ανιχνεύονται και καταγράφονται αυτόματα στη εφαρμογή Samsung Health.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ το Samsung Galaxy Watch Active 2 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Η βασική έκδοση τιμολογείται στα 250 ευρώ για την κάσα των 40 χιλιοστών και στα 270 ευρώ για τα 44 χιλιοστά. Οι LTE εκδόσεις θα είναι ακριβότερες, αλλά δεν προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Σεπτεμβρίου 2019 19:40

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.