Smartphones

Samsung Galaxy Z Flip 2: Θα καθυστερήσει αρκετά η κυκλοφορία του

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Z Flip το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ενώ μόλις πριν 2 μήνες ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής, με το νεότερο επεξεργαστή Snapdragon 865+ και δυνατότητα υποστήριξης 5G δικτύων. Όπως φαίνεται όμως, η εταιρεία θα περιμένει μέχρι το επόμενο μοντέλο.

Σύμφωνα με την έμπιστη πηγή Ross Young, η Samsung θα κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της σειράς Galaxy Z Flip μετά το τρίτο τρίμηνο του 2021. Επίσης, ο Young μας ενημερώνει πως η εταιρεία δεν έχει πλάνα να κυκλοφορήσει κανένα νέο foldable μέχρι τότε, εκτός μόνο αν τελικά κυκλοφορήσει μία SE έκδοση (Lite) του Galaxy Fold. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα κρατήσει την ημερομηνία του Galaxy Z Flip 5G και για τις επόμενες προτάσεις της.

Το Galaxy Z Flip 2 παραμένει ένα μυστήριο, καθώς δε γνωρίζουμε καν αν η Samsung έχει ήδη κάποιο πλάνο για τη νέα της συσκευή. Μία πατέντα που υπάρχει (η παραπάνω εικόνα) δείχνει δύο προτάσεις για ανανέωση του σχεδίου, με τριπλή κάμερα οριζόντια και την ίδια, μικρή εξωτερική οθόνη ή τριπλή κάμερα με κάθετη διάταξη με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη. Όπως και να έχει, έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι να δούμε τη συσκευή στην αγορά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Σεπτεμβρίου 2020 17:55

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.