Smartphones

Samsung Galaxy Z Flip: Τα πρώτα περιστατικά με πρόβλημα στην οθόνη

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Flip, το δεύτερο smartphone στην κατηγορία των foldable ωστόσο στην περίπτωση αυτή έχει ενσωματώσει κάθετο μηχανισμό αναδίπλωσης και το τηλέφωνο καταφέρνει να μειώσει σημαντικά το μέγεθος του. Τα νέα όμως για το foldable smartphone του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού δεν είναι ευχάριστα καθώς στο διαδίκτυο έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται τα πρώτα περιστατικά με κάποιο πρόβλημα ή σπασμένη οθόνη.

Ας ξεκινήσουμε από τον Amir. Ο Amir λοιπόν έλαβε το Galaxy Z Flip, αμέσως άνοιξε το κουτί, έβγαλε την προστατευτική ζελατίνα, δίπλωσε μία φορά το τηλέφωνο και άκουσε το crack της οθόνης η οποία έσπασε κυριολεκτικά στα δύο. Έτσι τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μέσα από το οποίο δημοσίευσε το περιστατικό.

Ο Quinn Nelson ήταν ένας ακόμη reviewer του Samsung Galaxy Z Flip ο οποίος παραπονέθηκε για τον θόρυβο που ακούγεται με το πάτημα της οθόνης. Όπως δηλώνει ο Nelson πέρασε με το τηλέφωνο μία ημέρα κανονικής χρήσης. Ταυτόχρονα σε ένα σχόλιο δήλωσε ότι έβαλε την συσκευή μέσα σε άμμο για μία meme φωτογραφία αλλά ήταν προσεκτικός ώστε να μην περάσει η άμμος από τα ευαίσθητα σημεία.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.