Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 2: Νέες πληροφορίες από το firmware της συσκευής

Μπορεί το Samsung Galaxy Fold να μην έδωσε στη Samsung την ώθηση που ήθελε για τη νέα κατηγορία των foldables, σε αντίθεση με το Galaxy Z Flip, όμως η εταιρεία φαίνεται να έχει αναβαθμίσει τη δεύτερη συσκευή της σειράς και μάλιστα στα σημεία που είχε κυρίως πρόβλημα, ή καλύτερα, είχαν πρόβλημα οι καταναλωτές.

Ο developer Max Weinbach από τους XDA-Developers έχει στα χέρια του το firmware του επερχόμενου Galaxy Z Fold 2, αποκαλύπτοντας μας πολλές νέες πληροφορίες. Αρχικά η εξωτερική οθόνη όντως θα έχει διαγώνιο 25:9, κάτι που σημαίνει ότι θα πιάνει σχεδόν όλο το μπροστά μέρος της συσκευής, σε αντίθεση με τα 21:9 του αρχικού μοντέλου. Επίσης, η εσωτερική οθόνη θα έχει διαγώνιο 5:4.

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο είναι πως η μπροστινή οθόνη θα μπορεί να λειτουργεί ως cover screen, δηλαδή να λειτουργεί παράλληλα με τη μέσα οθόνη. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την κύρια κάμερα ως selfie, με διαθέσιμες όλες τις επιλογές και τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Στον τομέα της κάμερας, η Samsung θα προσφέρει επιλογή για 21:9 λήψεις βίντεο σε ανάλυση 8K, ενώ η εταιρεία έχει ανανεώσει τα αρχεία λήψεων του φεγγαριού, οπότε μπορεί αυτή τη φορά να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν moon zoom. Τέλος, φαίνεται πως στο Pro video οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν εγγραφή ήχου από όποιο μικρόφωνο επιθυμούν, είτε από τα ενσωματωμένα είτε από εξωτερικά.

Πιστεύετε ότι το Samsung Galaxy Z Fold 2 θα μπορέσει να προσφέρει την απόλυτη πρόταση για είσοδο στην κατηγορία των foldable;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.