Samsung Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition: Επίσημο presentation, τιμή 3.299 δολάρια

Από την αποκάλυψη κιόλας του Galaxy Z Fold 2 στο Unpacked 2020 γνωρίζαμε την ύπαρξη της Thom Browne Edition, της πιο premium έκδοσης της συσκευής. Μετά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής όμως, η Samsung θέλησε να μοιραστεί ακόμα περισσότερες πληροφορίες, μέσα από ένα βίντεο παρουσίασης του πακέτου.

Αρχικά, το Galaxy Z Fold 2 θα έχει γκρι χρώμα, με το λογότυπο με τις τρεις γραμμές της εταιρείας να βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχουν ξεχωριστά wallpapers και εικονίδια, ενώ οι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση και σε δύο αποκλειστικά φίλτρα για την κάμερα. Η συσκευή θα συνοδεύεται από δύο προστατευτικές θήκες, μία μόνο για το πίσω μέρος της συσκευής και μία flip cover που κρύβει και τη μπροστινή οθόνη.

, Samsung Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition: Επίσημο presentation, τιμή 3.299 δολάρια

Στα επιπρόσθετα, η αρχικά βλέπουμε το Galaxy Watch3 των 41mm, το οποίο είναι σε γκρι απόχρωση με το λογότυπο του Thom Browne στα πλαϊνά και θα έρθει με δύο αποκλειστικά Thom Browne λουράκια και ένα μαύρο. Επίσης, το πακέτο θα περιλαμβάνει και τα ακουστικά Galaxy Buds Live, τα οποία θα έχουν αποκλειστικό χρωματισμό τόσο τα ακουστικά όσο και η θήκη τους, ενώ θα περιλαμβάνεται και επιπλέον δερμάτινη θήκη.

Όλα τα παραπάνω θα έρθουν με ειδικά σχεδιασμένους φορτιστές Thom Browne, με τη λεπτομέρεια και το λογότυπο της εταιρείας ακόμα και στα καλώδια φόρτισης. Επιπλέον, για τα Galaxy Buds Live θα υπάρχει και ένα προστατευτικό πουγκί. Βέβαια, αν και είναι πραγματικά εντυπωσιακή η προσοχή στη λεπτομέρεια, το Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition θα κοστίζει 3.299 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στις 25 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.