Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition: Το πιο premium πακέτο της εταιρείας

Μπορεί το Galazy Z Fold 2 να αναμένεται να είναι από τα ακριβότερα μοντέλα της αγοράς και σίγουρα η ακριβότερη πρόταση της Samsung, όμως η εταιρεία θα προσφέρει μία ακόμα πιο premium έκδοση της συσκευής, όπου θα περιλαμβάνει μάλιστα μία μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ της.

Η εταιρεία παρουσίασε μέσα από βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube το Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition, το οποίο, όπως έγινε και με την αντίστοιχη έκδοση του Galaxy Z Flip, περιλαμβάνει μία πληθώρα από επιπρόσθετα πράγματα. Αρχικά, η συσκευή θα έρθει στα χρώματα της εταιρείας, με το λογότυπο του brand Thom Browne αλλά κα τις τρεις κάθετες γραμμές σε κόκκινο, άσπρο και μπλε χρώμα να βρίσκονται τυπωμένα στο πίσω μέρος της συσκευής. Επίσης, θα υπάρχει αποκλειστικό θέμα στο λογισμικό της συσκευής, μαζί με ξεχωριστά wallpapers.

Στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνεται και το Galaxy Watch 3 των 41 χιλιοστών, το οποίο έχει τυπωμένο το όνομα του brand αλλά είναι και σχεδιασμένο στα χρώματα του, μαζί με αποκλειστικό λουράκι και watchface Thom Browne. Επίσης, περιλαμβάνονται και τα TWS Galaxy Buds Live σε Thom Browne σχεδιασμό, ενώ βλέπουμε πως θα υπάρχουν και αντίστοιχες θήκες για το κινητό αλλά και τα Buds Live.

Το πιο περίεργο βέβαια είναι πως, όπως βλέπουμε στο βίντεο, η μία θήκη καλύπτει όλο το εξωτερικό μέρος του Galaxy Z Fold 2, δηλαδή ακόμα και την εξωτερική οθόνη της συσκευής, κάτι που δε ξέρουμε κατά πόσο θα είναι πρακτικό. Δε γνωρίζουμε ακόμα τιμή της έκδοσης, αλλά μόνο η συσκευή με τα αξεσουάρ κοστίζουν περίπου 2.500 ευρώ, οπότε σίγουρα θα δούμε μία ακόμα πιο ανεβασμένη τιμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.