Smartphones

Το Always on Display έρχεται στο OxygenOS 11

Μία από τις λειτουργίες που θέλουν περισσότερο οι χρήστες των συσκευών OnePlus είναι η επιλογή για Always on Display, κάτι που λείπει από τις συσκευές της εταιρείας αλλά όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν ενσωματώσει εδώ και χρόνια στις συσκευές τους.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κινεζικό Weibo ο Pete Lau, πρόεδρος της OnePlus, η εταιρεία μας παρουσιάζει το AOD που θα έρθει με το επερχόμενο update OxygenOS 11. Όμως, η εταιρεία θέλει να δώσει τη δική της πινελιά, προσθέτοντας το θέμα “Time”, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Parsons College της Αμερικής. Όπως λέει η εταιρεία, το εν λόγω θέμα αλλάζει βάση της χρήσης της συσκευής, παρουσιάζοντας μέσω μίας γραμμής με χρώματα πόσο έχετε χρησιμοποιήσει τη συσκευή μέσα στη μέρα.

Εκτός από τα παραπάνω, το OxygenOS 11, που θα είναι βασισμένο στο Android 11, φαίνεται να είναι ένα νέο σημείο εκκίνησης για την εταιρεία, με αρκετές αλλαγές στο οπτικό κομμάτι του λειτουργικού. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ο ασύμμετρος σχεδιασμός, η νέα διάταξη του πλέγματος αλλά και το UI, που η εταιρεία επισημαίνει πως θα είναι σα να διαβάζεις περιοδικό. Βέβαια, πρέπει να δούμε και από κοντά το νέο OS για να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί η εταιρεία με τα παραπάνω. Πάντως, όσοι περιμένατε το AOD, πλέον ξέρετε πότε θα το πάρετε.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.