Samsung Galaxy Z Fold 3 5G: Επίσημα με under display camera

, Samsung Galaxy Z Fold 3 5G: Επίσημα με under display camera

Ήρθε, επιτέλους, η στιγμή της επίσημης παρουσίασης του Samsung Galaxy Z Fold 3, το οποίο είναι ένα 5G foldable με κάμερα κάτω από την οθόνη. Στα highlights του συγκαταλέγεται, φυσικά, η δυνατότητα συνδυαστικής χρήσης του με το S Pen.

, Samsung Galaxy Z Fold 3 5G: Επίσημα με under display camera

Η εξωτερική οθόνη του αναδιπλούμενου Samsung Galaxy Z Fold 3 5G είναι στις 6.2 ίντσες, με τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X και συχνότητα ανανέωσης τα 120 Hz. H κύρια οθόνη, όταν είναι πλήρως ανεπτυγμένη προσφέρει 7.6 ίντσες διαγωνίου για την χορταστική προβολή περιεχομένου, με συχνότητα 120 Hz και ανάλυση 2208×1768 pixels. Υπάρχει προστασία από το Gorilla Glass Victus, ενώ ειδική μέριμνα έχει δοθεί στον μηχανισμό ανοίγματος, προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές από την χρήση.

, Samsung Galaxy Z Fold 3 5G: Επίσημα με under display camera

Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένα τριπλό setup με όλες τις κάμερες να είναι στα 12 Megapixel, ενώ η κάμερα της μπροστινής οθόνης των 6.2 ιντσών είναι στα 10 Megapixel. Όταν η συσκευή ξεδιπλώνεται πλήρως έχει κάτω από την οθόνη των 7.6 ιντσών, μία under display camera, με φακό 4 Megapixel. Ο επεξεργαστής του είναι οχταπύρηνος, με συχνότητες λειτουργίας στα 2.84, 2.4 και 1.8 GHz, βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 5 nm.

, Samsung Galaxy Z Fold 3 5G: Επίσημα με under display camera

H μνήμη RAM είναι στα 12 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι είτε στα 256, είτε στα 512 GB. H μπαταρία είναι στα 4400 mAh, ενώ το Samsung Galaxy Z Fold 3 5G υποστηρίζει πλήρως την λειτουργία του S Pen, το οποίο μπορεί να δεχτεί στις ειδικές θήκες με τις οποίες μπορεί να το συνδυάσει κανείς.

Το Samsung Galaxy Z Fold 3 5G θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη, μαζί με την χώρα μας, στις 27 Αυγούστου, σε τιμή 1.799 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Ακόμη δεν με έχει πείσει να αλλάξω από το fold2 στο 3. Δεν ξέρω, περίμενα κάτι παραπάνω. Μια 50MP κάμερα ας πούμε.

SUPS 👨‍⚖️

Η τιμη ειναι ακομα αρκετα υψηλη ακομα και για τις μεγαλες αγορες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.