Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 6: Eτοιμάζεται μια φθηνότερη & μια λεπτότερη έκδοση;

Νέες φήμες από την Κορέα θέλουν τη Samsung να σκέφτεται να κυκλοφορήσει μια φθηνότερη έκδοση του επερχόμενου Galaxy Z Fold 6. Δηλαδή να υπάρχει το κανονικό μοντέλο και μια δεύτερη, οικονομικότερη έκδοσή του. Σύμφωνα με την πηγή των πληροφοριών, το The Elec, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορεατικός κολοσσός εξετάζει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός φθηνότερου foldable.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα κορυφαία foldable του ανταγωνισμού κοστίζουν περίπου $1200-$1300, το entry level Galaxy Fold της Samsung θα πρέπει κυμανθεί σε αυτό το εύρος τιμών, το οποίο θα ήταν μεγαλύτερη από 30% μείωση τιμής σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 5.

Μια άλλη σκέψη για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα ανταγωνισμού είναι ένα αρκετά πιο λεπτό Galaxy Z Fold 6. Το Galaxy Z Fold 5 είναι παχύτερο από όλους τους κύριους ανταγωνιστές του και είναι επίσης πολύ πιο ακριβό, επομένως, όπως λέει το The Elec, η Samsung σκέφτεται να φτιάξει ένα λεπτότερο.

O λόγος που επιλέγεται το Fold έναντι του Flip είναι ότι τα Flip που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πουλάνε πολύ περισσότερο. Και η τιμή του είναι σχετικά χαμηλή. Έτσι, με ένα φθηνότερο Fold μπορεί να έπαιρνε τα πάνω της και αυτή η σειρά.

Μια τέτοια στρατηγική κίνηση θα έδινε μια ώθηση στις πωλήσεις foldable της Samsung στην Κίνα, όπου στην αγορά αυτή κυριαρχούν οι εγχώριοι παίκτες.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2024 10:26

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.