Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold5: Αποκαλύφθηκαν οι διαστάσεις

Η εκδήλωση Unpacked για την παρουσίαση των Samsung Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί, νωρίτερα φέτος, στα τέλη Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα νέο σύνολο λεπτομερειών σχετικά με τις υποτιθέμενες διαστάσεις του πρώτος. Ο γνωστός tipster Ice Universe μοιράστηκε τις διαστάσεις του Galaxy Z Fold5, το οποίο θα έχει παρόμοιο αποτύπωμα με τον προκάτοχό του.

Το Z Fold5 θα έχει διαστάσεις 154,9 x 129,9 x 6,1 mm όταν θα είναι πλήρως ανοιχτό και 154,9 x 67,1 x 13,4 mm όταν είναι διπλωμένο. Η επερχόμενη συσκευή λέγεται ότι ζυγίζει 254 γραμμάρια, δηλαδή 9 γραμμάρια λιγότερο από το Z Fold4. Ο Ice επιβεβαίωσε επίσης ότι η οθόνη του καλύμματος διατηρήσει τις 6,2 ίντσες.

Σε σύγκριση με το Pixel Fold της Google, το Galaxy Z Fold 5 αναμένεται να είναι σημαντικά πιο ψηλό και στενό (τουλάχιστον όταν είναι διπλωμένο), καθώς και ελαφρώς πιο παχύ, σε συνολικό βάθος 13,4 mm. Μακράν η πιο σημαντική αλλαγή σχεδιασμού σε σύγκριση με το Z Fold 4 θα μπορούσε να είναι αυτός ο μεντεσές που δεν αφήνει κενά για τον οποίο έχουμε ακούσει τόσα πολλά τους τελευταίους μήνες.

Το Galaxy Z Fold 4 δεν διπλώνει “τέλεια”, αφήνοντας έναν κενό χώρο ανάμεσα στα δύο μισά της κύριας οθόνης του που η Samsung σχεδόν σίγουρα θα εξαλείψει στο Z Fold 5 , όχι μόνο μειώνοντας το ίδιο το πάχος του προϊόντος αλλά μειώνοντας τη μέτρηση σε έναν μόνο αριθμό αντί για ένα εύρος 14,2 – 15,8 mm.

Το Z Fold5 αναμένεται να έρθει σε χρώματα Μπεζ, Μαύρο και Ανοιχτό Μπλε σε επιλογές αποθήκευσης 256 GB, 512 GB και 1 TB.

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουλίου 2023 9:44

Σχόλια

  • Αδιάφορο τελείως.
    Πραγματικά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος αναβάθμισης, βασικά ούτε καν λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου μοντέλου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.