Samsung: Ίσως εγκαταλείψει τον ultrasonic fingerprint sensor

, Samsung: Ίσως εγκαταλείψει τον ultrasonic fingerprint sensor

Στις αρχές του 2019, η Samsung κυκλοφόρησε smartphone με την πρώτη γενιά ultrasonic fingerprint sensor κάτω από την οθόνη. Την μόδα του fingerprint scanner κάτω από την οθόνη φιλοξενούν και άλλα smartphone της εταιρείας εκτός από τα high-end flagship τηλέφωνα της σειράς Note και S. Ωστόσο, τα mid-range smartphone της εταιρείας αντί για ultrasonic fingerprint scanner χρησιμοποιούν οπτικό αισθητήρα.

Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες, η Samsung θα αφήσει πίσω της, τον ultrasonic fingerprint scanner. Αυτή η κίνηση δεν φαίνεται καθόλου περίεργη καθώς υπήρξαν αρκετά προβλήματα τα οποία έκαναν τις σειρές S10 και Note 10 να χάσουν την αξιοπιστία τους όσον αφορά την ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένα bug το οποίο επέτρεπε το ξεκλείδωμα του smartphone με οποιοδήποτε δάχτυλο και έπειτα τα Galaxy S10 μπήκαν στην μαύρη λίστα των τραπεζών χάρη σε αυτό το πρόβλημα.

Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές μέχρι στιγμής είναι τι είδους αισθητήρας θα αντικαταστήσει την τεχνολογία υπερήχων. Επιπλέον, η Qualcomm ίσως αποκαλύψει την δεύτερη γενιά αισθητήρων οι οποίοι θα χρησιμοποιούν υπερήχους με την κυκλοφορία του Snapdragon 865.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.