Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%. Νωρίτερα φέτος, η Samsung σχεδίαζε να πουλήσει 12,6 εκατομμύρια μονάδες του A23 5G, μαζί με 17,1 εκατομμύρια μονάδες του A23 4G φέτος.

Ωστόσο ο πρόσφατα αναθεωρημένος στόχος αποστολής για το Galaxy A23 5G είναι κάτω από 4 εκατομμύρια συσκευές. Πρόκειται για μια δραστική περικοπή περίπου 70% στον στόχο και ο λόγος μπορεί να έχει να κάνει με ένα μυστηριώδες, άγνωστο ζήτημα με αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο. Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, «ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που υποτίθεται ότι υπήρχε στο τηλέφωνο προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με τη λειτουργία του ακουστικού», απαιτώντας από τη Samsung να διεξαγάγει μια έρευνα ώστε να εντοπιστεί το ακριβές πρόβλημα.

Το μυστηριώδες πρόβλημα που δεν κατονομάστηκε τελικά λύθηκε, αλλά «λόγω των πονοκεφάλων που προκάλεσε» η Samsung σχεδιάζει να κατασκευάσει λιγότερες μονάδες του A23 5G. Ο στόχος «κάτω από 4 εκατομμύρια» για το 2022 συνοδεύεται από έναν στόχο 5 εκατομμυρίων για το 2023.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.