Κινητά τηλέφωνα Samsung, Αύξηση 22% στις πωλήσεις

Δυνατή και η φετινή χρονιά για την Samsung Electronics και την κατηγορία κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο του 2010 πωλήσεις 63,8 εκατομυρίων συσκευών παρουσιάζοντας άυξηση 22% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009. Τα κινητά με οθόνη αφής αποτελούν το 30% των συσκευών που πωλήθηκαν.

Ωστόσο ο αυξημένος ανταγωνισμός προκάλεσε μικρή πτώση στη μέση τιμή πώλησης των συσκυεών (σσ. αυτό είναι το σωστό!). Για το τρίτο τρίμηνο του 2010, η Samsung στοχεύει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς που κατέχει στα smartphones, ιδίως έπειτα τη διάθεση των Galaxy S και Wave.

Σχόλια

  • πιστεύω πως τώρα με το galaxy s θα ανεβάσει και άλλο τις πωλήσεις
    Ειδικά αν πάει καλά και το bada os ακόμα περισσότερο αν και εγώ για την ώρα δεν εντυπωσιάστηκα απο αυτό,περιμένω να δώ και στην πορεία.

    @Nousou έλα ρε απίστευτο,αν είναι όντως αληθινό είναι τρελή φάση.Μακάρι να ήμουν Αγγλία δηλαδή.Πάντως επειδή μοιάζουν και λίγο πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες για να αποδείξει ότι δεν φοβάται πλέον καμμία σύγκριση.Ακόμα και απο αυτούς που είναι τρελα apple fan boys που θέλει να αποδείξει ότι θα πάρουν κάτι που μοιάζει με αυτό που θέλαν μόνο που τα κάνει όλα πολύ καλύτερα

  • Nousou, παλιό νέο! Και δεν είναι έτσι όπως τα γράφει το capital. Η Samsung απλά επέλεξε κάποιους δυσαρεστημένους followers της στο εταιρικό αγγλικό προφίλ που έχει στο Twiiter. Δεν θα πάρει όλος ο κόσμος Galaxy S.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.