Samsung Omnia W ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy W από τη δεύτερη φουρνιά smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone (7.5 Mango). Το Omnia W έρχεται με οθόνη αφής 3.7 ιντσών Super AMOLED, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel. Δείτε το βίντεο.

Το Samsung Omnia W αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από τη Vodafone με εκτιμώμενη τιμή στα 399 ευρώ. Δείτε επίσης και το βίντεο παρουσίαση του HTC Radar με Windows Phone Mango επίσης στα 399 ευρώ.

Samsung Omnia W
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone Mango
Επεξεργαστής: 1.4GHz Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, Super AMOLED, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 115.6×58.8 x10.9 χλστ.
Βάρος: 115.3 γρ.

, Samsung Omnia W ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Omnia W ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Omnia W ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Omnia W ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Omnia W ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Omnia W ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

Πολύ καλή παρουσίαση Κώστα…! Το κινητό πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφο και εγώ νομίζω και καλύτερο από το HTC Radar…Αλλά μάλλον για galaxy s πάω τώρα….

panos13

Μεγάλο δίλημα..Και τα δυο ειναι υπεροχα!!Πολυ καλη ποιοτητα.Tελεια τα windows phones ,δίνουν μια αισθηση αλλα ios….

χρηστος

προσωπικα δεν μου αρεσει το περιβαλλον των windows phone και πιστευω πως σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να χτυπησουν ios και android (πολυ τετραγωνισμενα ειναι τα εικονιδια της κεντρικης οθονης)

Antonis

Μπραβο Κωστα, πολυ ωραιο το κινητο, αλλα για καποιο λογο ποτε δεν μου αρεσε η αρχικη οθονη του Windows phone.

Nickolas

Ωραια τα windows phone αλλα για ακομη μια φορα η Samsung εβγαλε ενα απο τα τετραγωνα κουτακια της, καμια φαντασια αυτη η εταιρεια στο σχεδιασμο. Κατα τα αλλα απο αποψη τιμης ειναι μια χαρα για τα τεχνικα χαρακτηριστικα που εχει.

Conx

Παιδιά πραγματικά….το ”ρολάρισμα” σε όσα windows phones και να έχει γίνει παρουσίαση και γενικά η ταχύτητα είναι άπιαστα…αν και κάτοχος ios και android…με έχει αφήσει άφωνο.Ειδικά αν λάβουμε υπ΄οψιν τα tech specs των κινητών, που προς το παρόν δεν έχουν τεχνολογία αιχμής.Όσο για το μενού, πολύ ενδιαφέρον και ασυνήθιστο. Δεν θέλω να φανώ windows phone φαν αλλά πραγματικά με έχει αφήσει άφωνο το λειτουργικό τους ως τώρα. Περιμένω να βγει κάτι δυνατό μια εταιρία από αποψη hardware και έχω φύγει για αγορά!!!! 😀

Christos K.

Ενδιαφέρουσα συσκευή και αν δεν βρω τα λεφτά για το lumia 800 είναι η επόμενη επιλογή…
(πάντως κακά τα ψέματα η Super Amoled δίνει ένα πλεονέκτημα στην Samsung, ειδικά στα wp που κυριαρχεί το μαύρο)

edangel

ρε πλακα μας κανει η microsft???τι 8 gb μονο καρτα μνημης??που τα καθαρα του ειναι 6,9gb!ενα παιχνιδι να βαλω παει το κινητο..ελεος με αυτα τα 8gb που δινει και σε τιμες 400 και πανω ευρω..μακρυα!οσο ομορφο και αν ειναι κριμα δυστυχως..

petros nikolopoulos

Μα γιατι δεν μου αρεσουν καθόλου τα Windows phone…. το περιβάλλον τους μου φαίνεται πολυ δυσκολο στη χρήση.Επισης σχεδιαστικα το omnia δεν μου αρεσε καθολου…πολυ καλη οθονη!!

Conx

Μα αυτό λέω και εγώ…απο άποψη hardware μου την σπάνε γιατί κακά τα ψέματα 8gb μνήμη και 512 ram..ε όπως και να το κάνουμε δεν είναι τεχνολογία που βγήκε σήμερα…αλλά από αποψη software είναι πραγματικά αψεγαδιαστο…έχουμε δει πολύ πιο δυνατά κινητά android από άποψη hardware τα οποία παρουσιαζουν κολλήματα στο pinching στο σερφάρισμα στο ιντερνετ κλπ. Ενώ το omnia w με αυτά τα φτωχά χαρακτηριστικά είναι πραγματικά ασταμάτητο..μόνο και μόνο επειδή τα μανγκο έχουν αποδειχτεί ως τώρα τόσο smooth τους δίνω συγχαρητήρια..απλά περιμένω πιο δυνατό hardware για να λάμψουν πραγματικά.

Iraklis

Καλο το ομνια. Αλλα μάλλον για lumia 800 με βλέπω…
Και τo harware επαρκεί ρε παιδια. Το λειτουργικό δεν είναι resource-whore ανδροειδές.
Και οσο αφορα το storage δεν είναι προβλημα και αυτό αφου υπάρχει αυτοματο upload στο Skydrive.

@Κώστας:
Αν για location βάλεις UK στο κινητο έχεις πλοήγηση μέσω bing maps, το “Μe” και το local scout.
Επίσης στο search υπαρχει δυνατοτητα να σκαναρεις καποιο κείμενο μπαρκοντ κτλ και να κάνεις search ή να μεταφράσεις το κείμενο, α και δε μας έδειξες και το tellme.
Και τέλος, θα έπρεπε να σταθείς εστω και λίγο στο νεο XBOXLive με τα αβαταρς και τα λοιπά.

Panagiotis Gr.

@Κώστα πιο από αυτά τα δύο πιστεύεις ότι έχει καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες και στην κάμερα;

lampros

Πολυ καλη παρουσιαση μπραβο κωστα………..

kostas

Ομορφούλικο φαίνεται… αν και δεν νομίζω να αλλάξω εύκολα το HD7 που έχω με όσα έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα… δεν ξέρω αν αξίζει…

Ender

Καλύτερος επεξεργαστής, καλύτερη οθόνη, μόλις 0,1 ίντσες μικρότερη από radar, πρόσβαση στην μπαταρία, πιο μαζεμένο στο χέρι…σαφώς καλύτερο. Αυτό θα είναι το πρώτο μου smartphone, που θα το κρατήσω καιρό…είπαμε, δεν είναι καιρός για…

teo

@Κώστα κάποια εκτίμηση για το πότε έρχεται στην Ελληνική αγορά έχουμε;

gounaro

Mία ερώτηση παιδιά και σορυ για την ασχετοσύνη μου… Κάποιος φίλος είχε αναφέρει παλαιότερα για το storage του Omnia:

“Και οσο αφορα το storage δεν είναι προβλημα και αυτό αφου υπάρχει αυτοματο upload στο Skydrive”

Τι σημαίνει αυτό; Γιατί σκέφτομαι να χαλάσω την επιδότησή μου πάνω στο Omnia. Nομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω…

Ender

Καλημερα και καλή χρονιά. ήρθε Ελλάδα το κινητάκι, έχουμε κάποιες εμπειρίες χρήσης?

Ανδρέας Μ.

Αν αγοράσω το Samsung I8700 Omnia 7 μπορών να το αναβαθμίσω σε Mango?

victor

παρακολουθω αυτη τη στιγμη το εξαιρετκο hands on απο το τελειο και καινουργιο windows phone nokia lumia 900 δωρο απο εναν φιλο που δουλευει στην nokia

Ender

Παιδιά δε το έχει αγοράσει ΚΑΝΕΝΑΣ το samsung omnia w για να πει εντυπώσεις???!!

liverpoolman

Φιλε Κωστα ειμαι αναμεσα στο samsung omnia w, το sony ericsson neo v και του nokia lumia 710..ποιο απο τα τρια μου προτεινεις? επισης να πω οτι με ενδιαφερει η αντοχη της μπαταριας στο κινητο διοτι την εχω πατησει με παλια επιλογη smartphone στο παρελθον… Παιδια ακουω και τις δικες αποψεις

havefaith

Πριν λίγες μόνο μέρες το αγόρασα και δηλώνω κατενθουσιασμένη! Το κινητό ειναι άψογο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Ρολάρει χωρίς απολύτως κανέναν πρόβλημα και έχει φοβερές δυνατότητες…εγώ ψεγάδι δεν έχω να του προσάψω!!

aris

file liverpoolman εγω σ λεω να παρει το νεο β αλλα εαν θες να ρισκαρεις παρε το σαμσυνγκ το λουμια 710 και πιο ακριβο και δν αξιζει με τιποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.