Samsung: Πατέντα για smartphone που ξεδιπλώνεται σε tablet

Την ώρα που εμείς επικεντρωνόμαστε σε ναυαρχίδες όπως το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S7, οι εταιρείες κοιτάζουν στο πιο μακρινό μέλλον. Το νέο mainstream χαρακτηριστικό φαίνεται ότι θα είναι οι οθόνες οι οποίες διπλώνουν, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη η αρχή από κάποιον κατασκευαστή.

Ωστόσο, η Samsung εργάζεται ήδη πάνω σε οθόνες τις οποίες διπλώνεις και βάζεις στην τσέπη σου. Έχει ακουστεί ότι έχει στα σκαριά ένα project ονόματι Project Valley και το οποίο πρόκειται για ένα dual-screen αναδιπλούμενο κινητό.

Η νέα πατέντα των Κορεατών με τίτλο Foldable Device and Method Of Controlling The Same, μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα μπορούσε να είναι το κινητό του Project Valley και πως λειτουργεί η οθόνη. Τα διαγράμματα δείχνουν πως διπλώνεται η οθόνη προκειμένου να κρατηθεί σαν smartphone. Παράλληλα όμως μπορεί να ξεδιπλωθεί και αμέσως να μετατραπεί σε tablet. Πρόκειται για μια συσκευή δυο σε ένα που πράγματι μοιάζει πολύ έξυπνη σαν ιδέα αλλά και λειτουργική.

Ένα τέτοιο smartphone/tablet μπορεί να μας μοιάζει μη ρεαλιστικό, αλλά σε λίγα χρόνια ίσως αυτές είναι οι συσκευές που θα κρατάμε στην καθημερινότητά μας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 14:18

Σχόλια

  • πολυ καλο. Εαν του βαλουνε και επεξεργαστη intel και τρεχει dualos με android και windows 10 θα ειναι μουρλια...

  • Βασικα τα τελευταια χρονια η μονη ετερεια που προσφερει κατι ειναι η σαμσουνγκ και αναγκαζει και ολες τις αλλες να προχωρησουν για αυτο την παραδεχομαι

  • Τοσο πολυ αγαπα την Apple η Samsung που εβαλε και εικονιδιο iPod. Αχαχαχαχα τι πραγματα ειναι αυτα κλεω. Ασε που ειναι και κυκλωμενο στην φωτογραφια και η κα.Λορενα ειπε να μην το γραψει στο αρθρο μηπως και θειξει την Samsung. Ειμαι σιγουρος οτι απο εκει που το ειδε, σιγουρα αναφαιροταν.

  • Είχε ακουστεί ότι οι πρώτες απόπειρες θα εμφανιστούν φέτος.
    Τα περιμένουμε πως και πως!!

  • @Panagiotis Ηρεμισε λιγο που καηκαν και τα ματια σου. Αντε να εχει το πολλυ 2 λαθακια. Αλλο ηταν το νοημα και κολλησες εσυ στην ορθογραφια.

  • @marios
    οταν σε καμια 20ετια το βγαλει κ μηλοεταιριουλα σ κ στο λεει πρωτοπορεια
    θα γουσταρεις
    τωρα αραξε στην καρεκλα σου θαυμασε τι βγαζουν οι αλλοι κ σε 20 χρονια το αγοραζεις απτην αππλε
    απλα πραγματα
    κ ασε τα περιτα σχολια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.