Smartphones

Samsung: Κυρίαρχη στη λίστα με τα δημοφιλέστερα smartphones [AnTuTu]

Το AnTuTu έδωσε τις λίστες με τα 10 πιο δημοφιλή smartphones σε διαφορετικές περιοχές ανά τον κόσμο για το πρώτο μισό του 2016. Η παγκόσμια λίστα κυριαρχείται από τη Samsung καθώς 5 από τα 6 πρώτα smartphones έχουν το δικό της brand.

Το Samsung Galaxy Note 5 ηγείται της λίστας, ακολουθεί το Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge και Samsung Galaxy S7. Στην πέμπτη θέση παρεμβάλεται το Xiaomi Redmi Note 3 και στην έκτη θέση το Samsung Galaxy S7 edge. Η δεκάδα συμπληρώνεται από Meizu MX5, LG G3 και LeEco 1S.

Σε διαφορετικές περιοχές η λίστα παρουσιάζει τις ανάλογες αλλαγές. Για παράδειγμα στις ΗΠΑ η Samsung έχει έξι από τις 10 θέσεις, στη Ρωσία τέσσερις, με το Xiaomi Redmi Note 3 να είναι στην κορυφή. Το Redmi Note 3 έχει την πρωτιά και στην Κίνα με το Samsung Galaxy S7 να ακολουθεί δεύτερο με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Στη Γερμανία οι Κορεάτες έχουν 7 θέσεις στο top 10, ενώ στην Ινδία μόνο μια με το Samsung Galaxy J7.

Πηγή

Σχόλια

  • Είναι στη γερμανια πιο δημοφιλές το s3 από τα xperia z3-z5??
    Μα καλά τώρα τι λένε οι γελοίοι έλεος δλδ!!

  • Τότε πως γίνεται η apple κάθε χρόνο (εκτός του 2016) να έχει αυξημένα έσοδα??

  • @NikosAr Είναι λάθος της πηγής που δε το αναφέρει (και κατ'επέκταση του techblog). Η λίστα είναι μόνο για Android, όχι γενικά για τα smartphones.

  • Ιωαννη jb ελμπασαν δε σε χαλασε που η samsung ειναι ο αυτοκρατωρας μαζι με την apple.κατσε εσυ και λεγε τα δικα σου με τη sony και το αχρειαστο πενακι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.