Smartphones

Samsung: Θα κυκλοφορήσει foldable smartphone που διπλώνει σε τετράγωνο;

Η Samsung εργάζεται στην κυκλοφορία του πρώτου foldable smartphone το οποίο αναμένεται να έρθει στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο. Παρόλα αυτά ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός φαίνεται πως σκέφτηκε την εμφάνιση του επόμενου smartphone αυτής της κατηγορίας το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το τηλέφωνο θα μπορεί να διπλώσει σε σχήμα τετραγώνου. Η πηγή λέει ότι η οθόνη θα είναι 6.7 ίντσες ενώ η διπλωμένη έκδοση του θα έχει μικρό σχήμα τετραγώνου το οποίο θα χωράει άνετα στην τσέπη.

Το smartphone όταν θα είναι ανοιχτό θα έχει ουσιαστικά το μέγεθος ενός smartphone και φυσικά θα τρέχει όλες τις Android εφαρμογές. Επιπλέον, η Samsung εργάζεται στην δημιουργία του Ultra-Thin Glass το οποίο θα προσφέρει ίδια προστασία με το γυαλί θα έχει όμως 97% λιγότερο πάχος.

Το display θα έχει punch-hole το οποίο θα κρύβει την front facing κάμερα η οποία θα αναλάβει τις selfie φωτογραφίες και τα βίντεο. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει διπλή κάμερα με άγνωστους προς το παρόν αισθητήρες και φακούς.

Όσον αφορά τώρα τον σχεδιασμό του smartphone λέγεται ότι θα είναι πιο λεπτό και ταυτόχρονα το ίδιο ανθεκτικό με την ανανεωμένη έκδοση του Galaxy Fold ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες εμπειρίες.

Άλλες πληροφορίες στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι το επόμενο foldable smartphone θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό ενώ κάποιες άλλες ότι θα έχει clamshell-like σχεδιασμό.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Σεπτεμβρίου 2019 8:36

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.