Samsung Z, πρώτο Tizen phone πήρε κι άλλη αναβολή

Το Tizen mobile OS της Samsung το έχουμε δει ήδη στα έξυπνα ρολόγια της και η εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι θα το δούμε και στα κινητά. Η πρώτη συσκευή με Tizen OS, το Samsung Z, ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί εχθές στη Μόσχα.

Τελικά η Samsung ακύρωσε το event για τους developers χωρίς να ανακοινώσει το λόγο. Όμως επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει τόσο σε Tizen συσκευές όσο και στο λειτουργικό από μόνο του.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί άλλη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Z και το πιο πιθανό είναι να ακυρώθηκε λόγω της έλλειψης αξιοπρεπών εφαρμογών για την πλατφόρμα. Η Samsung προσπάθησε να κερδίσει το ενδιαφέρον με διαγωνισμούς εφαρμογών και άλλους τρόπους αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Η Tizen συσκευή έπρεπε ήδη να είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία αλλά και εκεί εγκαταλείφθηκε λόγω του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού.

Παραμένει άγνωστο πότε θα βρει η Samsung το «perfect timing» για να μας παρουσιάσει το Samsung Z και να δούμε τι μπορεί να καταφέρει να κάνει.


Πηγή

Σχόλια

  • Κόντρα με το One+1 για το πιο θα καθυστερήσει περισσότερο μου φαίνεται κάνουνε.

  • η sammy πήρε την κατηφόρα για εμένα μετά το s4 και την έχω παρατήσει ,Ζ1 compact ο λόγος
    Τώρα η απάντηση μου σε αυτό είναι
    #sammy ,#giaklotsies

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.