Samsung: Τρολάρει το iPhone X για τις 4G ταχύτητες σε σχέση με το Galaxy S9

Είναι γνωστή η κόντρα μεταξύ Samsung και Apple αλλά και μεταξύ των φίλων της κάθε εταιρείας, με το νέο διαφημιστικό της Samsung να εντείνει λίγο παραπάνω αυτήν την κόντρα. Με πολλές δόσεις χιούμορ, η Samsung τρολάρει το iPhone X για τις 4G ταχύτητες συγκρίνοντάς το με το Galaxy S9, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες κοντά της.

Με το γνωστό χιούμορ που χρησιμοποιεί η Samsung στις αντι-iPhone διαφημίσεις της, έχουμε τη σύγκριση μεταξύ της ταχύτητας 4G για download στο iPhone X και αυτής του Galaxy S9, όπου η σκηνή συμβαίνει σε ένα Apple Store. Το πρώτο “καρφάκι” έρχεται από την πρώτη στιγμή με την ονομασία του διαφημιστικού σαν “Ingenius: Speed”, με σκοπό να κάνει χιούμορ με το Genius bar των Apple Store όπου οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν, κατόπιν ραντεβού, για την επίλυση πάσης φύσεως πρόβλημα σχετικά με τις συσκευές της Apple.

Η συζήτηση ξεκινάει με την πελάτισσα να αναφέρει πως το iPhone X δεν έχει τις γρηγορότερες ταχύτητες για download, με τον υπάλληλο να απαντάει πως το γνωρίζει αλλά το iPhone X έχει πιο γρήγορες ταχύτητες από το iPhone 8. Έπειτα, η πελάτισσα αναφέρει πως οι ταχύτητές του iPhone X δεν είναι πιο γρήγορες από αυτές του Galaxy S9 και ειρωνευόμενη προς αυτόν του λέει πως νόμιζε ότι το iPhone X είναι το smartphone του μέλλοντος, και εκείνος να απαντά με μορφασμό μην έχοντας να πει κάτι.

Τέλος, προσπαθεί να βρει ένα επιχείρημα για να της απαντήσει σε όσα του λέει αλλά κάτι τέτοιο δε γίνεται, και η προτροπή για να αναβαθμίσουμε σε Galaxy smartphone εμφανίζεται. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το χιούμορ είναι πάντα ευπρόσδεκτο και ενδεχομένως η Samsung να έχει δίκιο σε αυτό το σημείο μιας και μετρήσεις έδειξαν πως το download στα Galaxy S9 είναι 37% πιο γρήγορο από το iPhone X, με τη Samsung να βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να “πικάρει” τους φίλους της Apple για τις επιλογές τους.

samsung τρολάρει iphone x 4g ταχύτητες galaxy s9, Samsung: Τρολάρει το iPhone X για τις 4G ταχύτητες σε σχέση με το Galaxy S9

samsung τρολάρει iphone x 4g ταχύτητες galaxy s9, Samsung: Τρολάρει το iPhone X για τις 4G ταχύτητες σε σχέση με το Galaxy S9

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim

H Samsung γενικα ξερει να κανει διαφημισεις περιοχοντας ΠΑΝΤΑ το ονομα της Apple…τυχαιο;
(Οταν εισαι αχρηστος οποτε βασιζεσαι στο ονομα αλλων για να τραβηξεις τα βλεματα)

Babris Briolas

Ακόμη δε μαζευτήκαμε?
Πού είναι ο Chris(MBW)?

bill

@jim
αχρηστη η σαμσουνγκ?
πρεπει να χεις. φοβερες τεχνολογικες γνωσεις για να λες κτ. τετοιο

@babris
οπου να ναι ερχονται 😂😂

Agnostos13

Οκ…το X20 modem της Qualcomm πιάνει 40% μεγαλύτερες ταχύτητες από το X16. Μπράβο στη Qualcomm που βελτίωσε τόσο τα modem της μέσα σε 6 μήνες! Τώρα τι άλλο να πούμε…οτί η Apple έπρεπε να περιμένει την Qualcomm μέχρι το Μάρτη του 2018;

JD

Αποτυχημενη διαφημιση τελειως. Σιγα μην ξερουν οι κατοχοι Apple τι ειναι το 4G.

Blats

Οι κάτοχοι iPhone δεν ξέρουν τι πάει να πει 4G επειδή δεν έχουν να βάλουν καρτα😂😂

Κουμπί

Απαράδεκτη η Samsung…γιατί απλά έπρεπε να βάλει το S8 στην διαφήμιση (που σημειωτέον βγήκε 6 μήνες πριν)..Ακόμα και αυτό είναι πιο γρήγορο από το μηλοτηλεφωνο. Ενημερωτικά το iPhone x cat12 LTE, s8 cat 16 LTE και εννοείται ότι το s9 ξεφεύγει με cat 18..

Πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την Apple ειδικά όταν μιλάμε για ναυαρχίδα και κόστος 1000+ ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.