Samsung, Αναβαθμίζει σε Android KitKat 4.4, 14 συσκευές

Η Samsung πήρε την απόφαση να αναβαθμίσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 14 smartphones της οικογένειας Galaxy. Η αναβάθμιση ξεκινά από σήμερα αλλά ενδέχεται να πάρει μερικές εβδομάδες έως και μήνες να φτάσει στις συσκευές εδώ στην Ελλάδα, οπότε συστήνουμε υπομονή μέχρι να έρθει η ειδοποίηση για αναβάθμιση.

Οι συσκευές που θα πάρουν τη πολυπόθητη αναβάθμιση είναι οι εξής:

Όπως μπορούμε να δούμε από τη λίστα, την αναβάθμιση θα πάρουν και περσινά μοντέλα της εταιρίας, κάτι που σίγουρα θα ικανοποιήσει παλαιότερους πελάτες της Samsung. Η αναβάθμιση από πλευράς εφαρμογών και υπηρεσιών της Samsung δεν προσθέτει πολλά μιας και οι όποιες προσθήκες έγιναν στην έκδοση Android Jelly Bean 4.3, οι κύριες αλλαγές είναι τρεις.

Location Menu: Μενού σχετικά με την τοποθεσία του χρήστη, που τους επιτρέπει να ενεργοποιήσουν εύκολα το GPS, WiFi και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενώ ταυτόχρονα ελέγχει την χρήση μπαταρίας από εφαρμογές που χρησιμοποιούν την τοποθεσία του χρήστη.

Enchanced Messaging: Επιτρέπει στο χρήστη να διαλέξει ανάμεσα στην εφαρμογή της Samsung ή το Hangouts ως κύρια εφαρμογή για SMS και νέα εικονίδια Emoji.

Upgraded Google Mobile Services: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας από φωτογραφίες και βίντεο και πλέον μπορούν να ανοίξουν, δουν, μετονομάσουν και διαμοιράσουν αρχεία Google Docs και κανονικά αρχεία.

Samsung, Samsung, Αναβαθμίζει σε Android KitKat 4.4, 14 συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis

otg δηλαδη δεν προβλεπεται…..

Kostas

Σας ευχαριστω πολυ samsung που βγαλατε αναβαθμιση για το s4 mini

geolo

είναι επίσημη ανακοίνωση?

Λευτέρης

Αντε να δούμε!!!!!!

dimz

Το Hangouts δε καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να το χρησιμοποιήσει Έλληνας χρήστης για SMS, αφού όταν πας να γράψεις μήνυμα στα ελληνικά σε περιορίζει στους 65 χαρακτήρες.

Ρωμανος Νιανιος

Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο site για δελτία τύπου της Samsung των ΗΠΑ, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι κάτω οπότε δεν έχει νόημα να παραθέσω κάποιο σύνδεσμο.

forneverarrow

Είναι σίγουρο ότι αφορά την Ελλάδα? Γιατί εγώ για US carriers διάβασα… Πάντως είναι σοφή κίνηση της Samsung.

Κώστας Βλαχάκης

Συγκεκριμενα για Ελλαδα οχι. Ειναι ανακοινωση για Αμερικη και ευελπιστουμε οτι θα δουμε καποιες απο αυτες τις αναβαθμισεις και στην Ευρωπη. Δες περισσοτερες πληροφοριες στο link της Πηγης.

forneverarrow

Ευχαριστώ Κώστα, τώρα το είδα.

Vaggelis

@ dimz
έχω το hangout σε nexus 4 και σε nexus 5. Σε κανένα δεν με περιορίζει στους 65 χαρακτήρες. το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να στείλει κενό sms !!

Kostas

αντε να παρει το νοτε 10.1 αναβαθμιση.εχει μεινει στην 4.1.2

Makis

Άιντε και καλά λαγκαρίσματα-ξελαγκαρίσματα παιδιά…:)

bill

ρε παιδιά είναι σίγουρο για το s3 mini που έχει μείνει στην 4.1? θα πάει απευθείας στην 4.4? Μπράβο στην samsung πάντως

machineman

τραγικη ειρωνεια το κακομοιρο s2 που εχει καλητερα specs απο το s3 mini δεν θα παρει αναβαθμιση,ναι ξερω περασαν οι 18 μηνες,αλλα θα μπορουσε να την παρει ανετοτατα το s2

aris

Μπορει να αναβαθμιζει πολλες συσκευές αλλα αν το καλοσκεφτει κανεις αυτες οι συσκευες ειναι μονο το 10% του συνολου…τεσπα αντε καιρος ηταν…ευελπισρω μες την βδομαδα να παρουμε την αναβαθμιση με την οποια θα δουμε αντε το πολυ 1 διαφορά και θα χαρούμε :ρ

Theo

Για ποιον λόγο βγάζει τις αναβαθμίσεις μόνο για αμερική. Εμείς βλάκες είμαστε που πληρώσαμε πόσα λεφτά για τις ίδιες συσκευές ; Αν είναι να μην ξαναγοράσουμε συσκευή της εδώ Ελλάδα. Η apple γτ την δίνει την αναβάθμιση παγκοσμίως και την ίδια ημέρα για όλες της τις συσκευές ( iphone, ipad, ipod), ενώ στο android όλες οι εταιρίες κάνουν μήνες για να την δώσουν σε άλλες χώρες, για να μην μιλήσω και για τα τάμπλετ τους, που δεν αναβαθμίζονται καν.

Bill

Κάτσε να αναβαθμιστούν πρώτα κι ας είναι με καθυστέρηση… επικοινώνησα με την samsung μέσω και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσουν κι εδώ αναβάθμιση αφού υπάρχουν διαφορές σε hardware και κάτι άλλα που μου είπαν ανάμεσα στις δικές μας και τις αμερικάνικες συσκευές. Απαράδεκτοι πάντως να αφήνουν το s3 mini ακόμα σε αυτή την έκδοση…

dimz

@Vaggelis
Στα Nexus ίσως, σε πρόσφατο clean install λόγω 4.3 στο SP μου όμως, το bug συνεχίζει να υπάρχει και μετά την 2.0.3.

Sot11

Δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα το άρθρο αναφέρεται στα αμερικάνικα μοντέλα, τα ευρωπαϊκά μοντέλα που θα αναβαθμιστούν θα ειναι τα μισά απο αυτα της λίστας παραπάνω! Ας πουμε τα galaxy s3 και galaxy s3 mini της Ευρώπης δεν θα αναβαθμιστούν!
https://maclaw.pl/2014/02/19/thank-you-for-calling-samsung/#comments

Manos

Παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου θα αρχισουν οι αναβαθμισεις για note 3??

giannis

για samsung galaxy core υπαρχει τιποτα?

Χρήστος

Το galaxy s advance???

bill

Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουν τα δικά μας κινητά την αμερικάνικη αναβάθμιση?

Τρύφωνας

Αυτά που κάνει η samsung θα χάσει κόσμο σιγά σιγά. Ένας είμαι και εγώ. Είμαι κάτοχος s4 mini και galaxy note 10.1.Ειναι αδικία με τόσα λεφτά που εχουν να μενουν τόσο πίσω στις αναβαθμίσεις. Εγώ ειλικρινά αν δεν πάρουν αναβάθμιση θα σταματήσω πλεον να αγοράζω τα προϊόντα τους . Πολύ υπό μας εχουν περάσει εδώ στην Ελλάδα.

Sot11

@bill δεν νομίζω γιατι έχουν διαφορετικό hardware (επεξεργαστή κυρίως)

geohot

Όχι παιδιά δεν πρέπει να την ευχαριστούμε κιόλας! Είναι η δουλειά τους να αναβαθμίζουν και τις συσκευές. Άντε συγχύστηκα τώρα: Αν το S2 έπαιρνε πρόσφατες αναβαθμίσεις το επόμενο θα ήταν samsung, αλλά μόνο αν δω πως αλλάζουν λογική θα αλλάξει και η γνώμη μου.

Χρήστπς

Γεια σας ! Θέλω να ρωτήσω για το Galaxy S3 mini είναι στα πλαίσια να δεχτεί την νέα εκδοσή Android kit kat;

dimitRis

για τα midrange υπαρχει τιποτα??

Bill

αν έρθει τελικά η αναβάθμιση και Ελλάδα, ξέρει κανείς αν το s3 mini για παράδειγμα θα πάρει και εφαρμογές όπως το s health που δεν έχει?

Mike

Galaxy S Advance δεν παίζει τίποτα ε??

dimz

Αν δε το ανακοινώσει η Samsung, ό,τι πήρανε οι συσκευές πριν τη γενιά του S3, πήρανε. Πλέον μόνο custom rom για μεταγενέστερη έκδοση.

Τομ

Η samsung σε αυτα ειναι μανουλα. Σεβεται περισσοτερο απο ολους τα flagship τουλαχιστον. Για αυτο πηρα το s3 και επειδη μου αρεσει η οθονη (χρωματα/αποκριση)

Sot11

@τομ για δες το σεβασμό που σου δείχνει η samsung. Εδώ ειναι η λίστα με τα ευρωπαϊκά μοντέλα που θα πάρουν κιτ κατ.. Όπως βλέπεις δεν ειναι μέσα το s3 και το s3 mini(όπως αναφέρω και παραπάνω!) https://www.sammobile.com/2014/02/20/global-kitkat-update-list-for-multiple-devices-confirmed-by-samsung-poland/

KostasB

Αναβάθμισε κανένας άλλος το S4 σε 4.4.2 ή όχι ακόμη;

Λοπού

Galaxy Core
-OS-Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean)
-Chipset-Snapdragon MSM8225 S4 Play
-CPU -Dual-core 1.2 GHz Cortex-A5
-GPU-Adreno 203

Galaxy SIII Mini
-OS-Android OS, v4.1 (Jelly Bean)
-Chipset-NovaThor U8420
-CPU -1 GHz dual-core Cortex-A9
-GPU-Mali-400

Και γιατί δεν παίρνει το Core?? :@ Έλεος

kontkost

ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΙΤΚΑΤ ΓΙΑ SAMSUNG GALAXY S4 ACTIVE;ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!;

dimz

Έχε το νου σου στο sammobile.com, θα το πούνε πρώτοι λογικά μια και είναι αποκλειστικά για samsung…

Νικος

Εντάξει αυτό με τις αναβαθμίσεις έχει παραγίνει εκτός απ’ τον πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρησηπου είχε αφήσει το S τρια 4,1 έκδοση τόσους μήνες πρέπει να κάνουμε κωλοτούμπες για.να.πάρουμε την 4.4 που δικαιούμαστε αφού πληρώσαμε ένα σκασμό.λεφτά και γίνετε και μεγάλος άλλος σε ένα θέμα που πρώτον το δίκιο μαςτε Και δεύτερον επιβάλλεται έτσι ώστε είναι φαράγγια η Samsung

Λοπού

Θα το το κοιτάω εύχομαι να πάρει το Core γιατί είναι καλό κινητό κρίμα να μείνει στην 4.1.2

Nash

Ξέρουμε εαν και ποτε θα παρει το S4 mini GT – I9195, την ΚιΚατ 4.4 ? Στο S4 μου την πηρα προχθες.. Το χει αναβαθμίσει κανεις σας;;

Tom

Αν παρω kit kat στο galaxy s3 μου πολυ απλα το επομενο μου κινητο θα ειναι παλι samsung galaxy για ευνοητους λογους.

Τηλέμαχος

Ειναι σιγουρο για το S3 MINI οτι θα δεχθει την 4.4 kitkat?
Μεχρι στιγμης δεν μου εχει ερθει ειδοποιηση!!! Περιμενουμε….

demetrius

Ρε παιδιά τόσο πολύ ανυσηχείτε πια για της αναβαθμήσεις;;

ΝικοςΤΤ

Καλησπερα…
Εχω το galaxy s3 mini, θα αναβαθμιστει τελικα..;
Αν οχι, υπαρχει τροπος να το αναβαθμισω μονος μου με καποια εκδοση ‘μη νομιμη’ της samsung..;
Sorry αλλα δεν ειμαι πολυ ενημερωμενος.
Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.
Ευχαριστω…

nikos

eleos me to update 4.4 ti einai diamantia? giati den to deinei tosous mines perimenoume. to kainourio htc (m8)tha fora to 4.4.2 kai emeis anamenoume edo kai mines to 4.4 eleos !!!!!! yparxoun aloi pou to exoun parei otan protovgike kai exoun dosei 700 euro kai ti exoun parei?? 2 anavathmiseis eleos opos kai apo tin 4.1.2 kapaki stin 4.3 ti na po ligo sevasmos stous pelates den vlaptei

Αθανάσιος

Έχει κάποιος το galaxy mega 6.3?? Θέλω να το αγοράσω κ δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο κινητό. Είχα το s2 κ τώρα το sony arc s. Αν ξέρει κάποιος αν αξίζει να το αγοράσω να μου πει

Άρης

Με το note 1 τι γίνεται ρε παιδιά εχει μείνει στο 4.1.2

tiamat

αρη 99,5% εκει θα μεινει..κριμα που χαντακωνει μια τετοια θεικη συσκευη γιατι εχει το hardware να αποδωσει τελεια με μια kitkat!.. softwarικα με την 4.1.2 ειναι κλαφτα απο αποκριση και μπαταρια

Δημήτρης Μ.

Αντε να δούμε ποτε θα έρθει η αναβαθμιση ,εχω ακόμα την 4.1, galaxy note 10.1 !!!!!!!

Κωστας Μ

Γιατι δεν μπορω να κανω ενημεροση στο Samsung S4 mini.Παω στις ρυθμισεις και οταν παταω ενημεροση λογισμικου στην αρχη ξαχνει και μετα μου γραφει οτι οι εχει τις προσφατες ενημεροσει ενω εχει android 4.2.2 τι να κανω

jim mpouz

υπομονή να κάνεις φίλε,!!!!!!!!!!!! γιατί από ότι ξέρω δεν έχει έρθει στην Ελλάδα η kitkat 4.4, εγω έχω ακόμα την 4.1.2 Galaxy Note 10.1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.