Samsung W22 5G: Παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα

, Samsung W22 5G: Παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα

H W Series της Samsung δεν κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Κίνας από την εποχή που αυτά τα κινητά τηλέφωνα ήταν αδιάβροχα με αριθμητικά πληκτρολόγια.

Το πιο πρόσφατο μοντέλο, το Samsung W22 5G, είναι ουσιαστικά μια προσαρμοσμένη έκδοση του Galaxy Z Fold3 5G που προορίζεται για το αγοραστικό κοινό της Κίνας. Η Samsung, σε συνεργασία με την China Telecom, δημιούργησε μια υψηλής ποιότητας έκδοση του Z Fold3 με 16 GB+256 GB για 16.999 CNY, δηλαδή περίπου 2.645 δολάρια.

, Samsung W22 5G: Παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα

Στις προωθητικές ενέργειες για το προϊόν, η Samsung εκθειάζει τη δεξιοτεχνία και τον κομψό σχεδιασμό του. Διατίθεται σε Phantom Black χρώμα που διαθέτει χρυσό μεντεσέ, όπως χρυσό είναι και το logo “Heart to the World”.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το W22 είναι ολόιδιο με το Galaxy Z Fold3 5G, που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά, με υποστήριξη S Pen. Πιο συγκεκριμένα, φέρει οθόνη 7,6 ιντσών QXGA+ Infinity Flex Dynamic AMOLED 2X στο εσωτερικό της με προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, εξωτερική οθόνη HD+ Dynamic AMOLED 6,2 ιντσών που έχει επίσης ρυθμό ανανέωσης 120Hz, Snapdragon 888, Armour Aluminium σκελετό και αντοχή στο νερό IPX8.

, Samsung W22 5G: Παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα, Samsung W22 5G: Παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα

Υπενθυμίζεται πως τα κινεζικά smartphones δεν περιλαμβάνουν τις Υπηρεσίες Google και παραδίδονται με προεγκατεστημένες εφαρμογές για συγκεκριμένες περιοχές.

Πηγή: Samsung W22 5G officially announced in China

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.