Samsung Z9005 Redwood, Δείτε το λειτουργικό σύστημα Tizen 2.2 σε δράση

Ακόμα περιμένουμε τη Samsung να ανακοινώσει το πρώτο smartphone με το λειτουργικό σύστημα Tizen (προφέρεται Τάιζεν) η εταιρεία όμως μαζί με ολόκληρη την ομάδα ανάπτυξης του νέου OS συνεχίζει την ανάπτυξη του και σήμερα βρίσκεται στην έκδοση 2.2. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια δυνατή γεύση από το user interface και τα settings του κινητού που δεν είναι άλλο από ένα Galaxy S III Reference Device (Z9005 Redwood).

Πηγή: Tizen.gr

Επεξεργάστηκε την 30 Οκτωβρίου 2013 9:42

Σχόλια

  • Δεν μου έκανε κλικ πως το λένε
    Το firefox os κίνησε το ενδιαφέρον, το Ubuntu πάρα πολύ και παλιότερα το web os και meegeo παρά πολύ

    Το συγκεκριμένο φαίνεται εξαιρετικά αδιάφορο

  • Το καλό είναι οτι έχει τα πάντα από λειτουργίες όπως και το android, το κακό είναι οτι δε ξεχωρίζει από το android, ειδικά έτσι όπως το έχει κάνει η Samsung, μόνο τα κεντρικά εικονίδια που είναι στρογγυλά. Ίσως τελικά να μην έχουν άδικο όσοι λένε οτι θα αντικαταστήσει το android με tizen στα κινητά της. Θα βάλει και κανα Samsung store για να αρχίσει να συνηθίζει ο κόσμος και δε θα πάρει χαμπάρι κανένας :p

  • @Κώστα
    Βάλε και ένα link του YouTube,στα άρθρα με βίντεο,για μας που μπαίνουμε με opera mini και δεν υποστηρίζει html5

  • εντελώς αντιγραφή απ το android.. δεν έχει λόγο ύπαρξης!!!
    αντι να φτιάξουν κάτι καινούργιο έμειναν στα παλιά... γιατί;;;
    το μόνο θετικό που βλέπω είναι οτι είναι lag free
    κατα τ αλλα ... ειναι android+samsyng apps σε ενα πακετο

  • Συγνωμη για ποιο λογο πρεπει να δωσουμε τα ευσημα στη samsung γι'αυτο που παρουσιαζει εδω???Ποσο διαφερει απο ενα κοινοτυπο android και ποσο απο ενα κινητο της ιδιας εταιρειας στη σειρα galaxy??

  • με την καμια ομως
    πηρε το meego και το παντρεψε με το bada
    παμε καλα??
    ουτε για αστειο
    πολυ καλυτερο μου φανηκε το jolla

  • Καλό φαίνεται. Μοιάζει με το αντρόιντ. Αν δωθεί δωρεάν προς όλα τα smartphones από τη Samsung, τότε ίσως το δοκιμάσει ο κόσμος.
    Όταν κάποιοι λένε ότι τους φάνηκε καλύτερο κάποιο άλλο, τι ενοούν? Εδώ καλά καλά δεν είδαμε αυτό , πότε πρόλαβαν να το συγκρίνουν και να το κρίνουν? Έχουν προλάβει δηλαδή να δουν τις δυνατότητες και το έβγαλαν άχρηστο? Ας περιμένουμε λίγο και βλέπουμε τι μας βολεύει.

  • συμπαθητικο interface, αλλα το android με τη 4.3 εχει τελειοποιηθει τοσο πολυ που δεν εχει κανενας samsung user λογο να το αφησει !

  • Προτείνω στην σαμσουνγκ να αφήσει το τιζεν εφόσον δεν εχει καμία απολύτως διάφορα με το αντροιντ και να κοιτάξει κάνει κάτι ουσιαστικότερο.

  • Bad icobs, bad. Αν το iphone ε΄βγαινε με τέτοια εικονίδια δεν θα το έπαιρνα :;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.