Smartphones

Galaxy J5: Στις 22 Ιουνίου στην Ευρώπη με τιμή 279 ευρώ;


Στις 22 Ιουνίου ξεκινούν οι πωλήσεις του Samsung Galaxy J5 2017 στην Ευρώπη σύμφωνα με το Γερμανικό κατάστημα Cyberport, το οποίο θα διαθέτει το συγκεκριμένο smartphone έναντι 279 ευρώ.

Το Galaxy J5 2017 θα έρχεται με το οχταπύρηνο Exynos 7870 στα 1.6GHz, οθόνη Super AMOLED 5,2 ιντσών 720p, RAM στα 2GB, αποθηκευτικό χώρο 16GB, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 256GB. Τόσο η οπίσθια, όσο και η μπροστινή κάμερα θα έχουν αισθητήρα 13MP.

Επιπλέον, θα διαθέτει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος και θα φορά το Android 7.0 Nougat. Θα υποστηρίζει διπλή SIM. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε και χρυσό. Αναμένουμε να δούμε πόσο θα κοστίζει και στις υπόλοιπες χώρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουνίου 2017 9:47

Σχόλια

  • @geraldo.aliai Η τιμή είναι αυτή που θα το πουλά το Cyberport. Αναμένουμε το επίσημο λανσάρισμα να δούμε άλλες χώρες...

  • Ολα τα Samsung ξεκινανε ψηλα αλλα πεφτουν γρηγορα οι τιμες. Δεν ειναι σαν την Apple που χρεωνει τεχνολογια τριετιας (iphone 7) στα 500 και 600 ευρω.

  • JD η Apple χρεώνει για τις υπηρεσίες της. Η συσκευή (iPhone) είναι ένα μέσο εξυπηρέτησης των υπηρεσιών της. Οπότε δεν μπορεί προς το παρόν να συγκριθεί το Hardware της με αυτό της Samsung. Μπορεί λοιπόν να έχει hardware 3ετιας αλλα στο Software είναι μπροστά.
    Πάντως δεν περίμενα η σειρά J να γίνει τόσο όμορφη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.