Sony Ericsson G700 | Από τη νέα σειρά G με οθόνη αφής

Η Sony Ericsson θέλοντας να κάνει τα κινητά με οθόνη αφής προσιτά σε όλους, δημιούργησε το G700. Το G700 αποτελεί το δεύτερο και φθηνότερο μοντέλο της σειράς G. Εξωτερικά μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει αρκετά το ακριβότερο G900 αλλά τα δύο τηλέφωνα έχουν αρκετές διαφορές κυρίως στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Το G700 διαθέτει οθόνη αφής 2,4″ ανάλυσης 320×240 pixels η οποία σας επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στα μενού του τηλεφώνου τόσο με τη χρήση της γραφίδας όσο και με τα δάχτυλα. Η κάμερα του Sony Ericsson μπορεί να μην είναι 5Megapixel όπως του G900 αλλά σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει με τα 3,2Megapixels που διαθέτει και την δυνατότητα ψηφιακού ζουμ 3x. Πρόκειται για μια 3G συσκευή με την οποία μπορείτε άνετα και με υψηλές ταχύτητες στο ίντερνετ.

Τέλος στο εσωτερικό του G700 «κρύβεται» η γνώριμη πλατφόρμα UIQ.

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2010 20:12

Σχόλια

  • molis anoigeis to kinhto G700 s exei sthn o8onh katw kt eikonidia...to kentriko einai 4 mpalitses pou se pane sto menu an tis pathseis , de3ia ena velaki gia suntomeuseis k exei k alla eikonidia.! 8elw loipon mia voh8eia....mporw auta ta eikonidia na ta vgalw apo thn o8onh????

Κοινοποίηση
Συντάκτης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.