Smartphones

Sharp: Εικόνα από το νέο bezel-less που θυμίζει το Essential Phone

Bezel-less, είναι σίγουρα η λέξη της χρονιάς όσον αφορά στα smartphones και κερδίζει όλο και περισσότερες εταιρείες. Η επόμενη είναι η Sharp, η οποία 17 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει press event για την ανακοίνωση νέων smartphones.

Λίγο πριν το event μας έρχεται από την Κίνα η παραπάνω εικόνα για ένα μοντέλο, το οποίο θυμίζει το ανάλογο teaser από το Essential Phone, του Andy Rubin, του συν-ιδρυτή του Android.

Υπάρχουν διαφορές στην σχεδιαστική γραμμή, αν και η Sharp φαίνεται να έχει την ίδια εγκοπή για την κάμερα στη μέση της επάνω πλευράς. Σύμφωνα με τις πηγές, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί στην πλάτη.

Τα bezel-less της Sharp έχουν κωδική ονομασία FS8010 και FS8016, με τη μόνη διαφορά μεταξύ τους να είναι ο επεξεργαστής: το FS8016 αναμένεται να φορά Snapdragon 660, ενώ το FS8010, τον Snapdragon 830. Και τα δυο θα ενσωματώνουν οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2048×1080 pixels, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, μνήμη RAM 4GB ή 6GB, χωρητικότητα 64GB και Android 7.1.1 Nougat.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουλίου 2017 12:56

Σχόλια

  • Φαίνεται πολύ ωραία συσκευή και εύχομαι να βγει έτσι και το καινούριο iPhone για να υιοθετηθεί περισσότερο αυτός ο σχεδιασμός

  • Αν γινει μοδα το bezeless τοτε παει για κλεισιμο η Sony στα κινητα της οποιας τα bezel ειναι μεγαλυτερα και απο την οθονη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.