Smartphones και Tablet, Οι πωλήσεις της εβδομάδας σύμφωνα με το Expansys

Μια πολύ διαφορετική κατάσταση έχει διαμορφωθεί αυτή την εβδομάδα στην αγορά smartphones και tablet σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys. Εκπλήξεις παρατηρούμε και στις δύο κατηγορίες που εξετάζουμε κάθε εβδομάδα.

Δύο Windows Phone 7 smartphones πλασάρονται στην πρώτη πεντάδα των πωλήσεων και το LG Optimus 3D είναι δεύτερο σε προτιμήσεις σε ότι αφορά τις προπαραγγελίες.

Πωλήσεις
Το μόνο που κρατάει σταθερά την θέση του στη λίστα των πωλήσεων είναι το HTC Desire HD, με τους κατόχους των υπολοίπων θέσεων να αλλάζουν σαρωτικά. Στην δεύτερη θέση συναντάμε για πρώτη φορά ένα Windows Phone 7 κινητό και συγκεκριμένα το HTC HD7. Στην τρίτη θέση πλασάρεται το Sony Ericsson Xperia Play κάτι που δείχνει ότι κατ’ αρχήν η Sony Ericsson κερδίζει το στοίχημα που έβαλε με την κατασκευή ενός ακριβού, αλλά πολυχρηστικού gaming κινητού. To πρωτότυπο και ανθεκτικό για την κατηγορία των smartphones Motorola Defy βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με την πέμπτη να καταλαμβάνεται από το 2ο Windows Phone 7 κινητό της λίστα μας, το Samsung Omnia 7.

Προπαραγγελίες
Και σε αυτή την κατηγορία, ο κάτοχος της πρώτης θέσης είναι ακόμα εδώ και δεν είναι άλλος από το BlackBerry Playbook. Το LG Optimus 3D εμφανίζεται για πρώτη φορά στις λίστες μας και ίσως να είναι το ίδιο που έβγαλε εκτός αυτής το αδερφάκι του LG Optimus 2X. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις καταλαμβάνονται από tablet συσκευές, με τα Samsung Galaxy Tab 10.1, Asus EΕΕ Slate EP121 12.1 και ASUS Eee Pad Transformer να βρίσκονται στις θέσεις 3,4 και 5 αντίστοιχα.

Top 5 πωλήσεις smartphones και tablet
1. HTC Desire HD
2. HTC HD7
3. Sony Ericsson XPERIA Play
4. Motorola Defy
5. Samsung Omnia 7

Top 5 προ-παραγγελίες
1. Blackberry Playbook
2. LG Optimus 3D
3. Samsung Galaxy Tab 10.1
4. ASUS Eee Slate EP121
5. ASUS Eee Pad Transformer

TOP SEARCHED ITEMS OF THE WEEK: The Motorola Xoom and the Samsung Galaxy S II.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:48

Σχόλια

  • Πόση ικανοποίηση νιώθω που το Desire HD μου ειναι πρώτο στο Expansys?? Τόσο που μου ερχεται να δακρύσω... Ελπίζω σύντομα να μου βγάλει και ειδοποίηση οτι έχω διαθέσιμη αναβαθμιση για το λογισμικό!!!

  • Πωπω, ουτε iPhone, ουτε iPad... τι εγινε ρε παιδια; Παντως χαιρομαι που το HD7 ειναι No2

  • Καθώς φαίνεται, με την λογική τουλάχιστον, το Motorola Zoom και το Samsung Galaxy S II δεν έχουν την πέραση που περιμέναμε. Αφού είναι στην κορυφή των αναζητήσεων, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά στην λίστα, κάτι δεν πάει καλά...

  • Φιλε Alan το galaxy s 2 δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμο. Να εισαι σηγουρος οτι θα τα καταπιει ολα!!!

  • Όντως... Είμαι σίγουρος ότι θα τα σαρώσει όλα το S 2, αλλά το Xoom ήταν στις παραγγελίες τις προηγούμενες φορές, άρα εκεί καταλήγουμε...

  • Πολυ δύσκολο να καταφέρει καποια απο της συσκευές την HTC να καταφερει να πλησιάσει καν το Galaxy S2....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.