Sony Xperia: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της bezel-less ναυαρχίδας;

Sony bezel-less χαρακτηριστικά, Sony Xperia: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της bezel-less ναυαρχίδας;

Η Sony ήταν ένας από τους λίγους κατασκευαστές που φέτος επέλεξε να μην “αναβαθμίσει” τον σχεδιασμό των νέων smartphones της σύμφωνα με την bezel-less γραμμή του 2017. Αντ’ αυτού, η εταιρεία επέμεινε στο γνωστό OmniBalance design που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής όμως φαίνεται να… έβαλε μυαλό και από τα τέλη καλοκαιριού υπήρχαν αναφορές για μετάβαση σε νέα σχεδιαστική γραμμή το 2018. Μέχρι σήμερα όμως δεν είχε διαρρεύσει κανένα smartphone που τα χαρακτηριστικά του να υποδηλώνουν high-end ναυαρχίδα. Η μόνη συσκευή του 2018 που διέρρευσε είναι ένα mid-ranger, μάλλον χωρίς αλλαγή στον σχεδιασμό. Πριν λίγες ώρες όμως, έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο μια, υποτιθέμενα, έγκυρη φωτογραφία που παρουσιάζει όλα τα specs του επερχόμενου πρώτου Sony bezel-less κινητού.

Sony bezel-less χαρακτηριστικά, Sony Xperia: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της bezel-less ναυαρχίδας;

Η συσκευή με κωδικό αριθμό H8541 ενσωματώνει 5.7 ιντσών TRILUMINOS panel ανάλυσης 4K HDR και με επίστρωση Corning Gorilla Glass 5. Στο εσωτερικό του συναντάμε 4GB μνήμη συστήματος και 64GB ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο. Στην θέση του επεξεργαστή βρίσκεται ο Snapdragon 835 και αυτό ίσως αποτελέσει ένα μεγάλο ρίσκο για την Sony, διότι το SoC της Qualcomm για την νέα χρονιά είναι ο 845. Φέτος η LG χρησιμοποίησε περσινό chipset (821) στο G6 και οι πωλήσεις της συσκευής ήταν απογοητευτικές. Φήμες λένε πως υπεύθυνος είναι πάλι η Samsung με ειδική συμφωνία αποκλειστικότητας τους πρώτους μήνες του 2018.

Αναφορικά με την μπαταρία, εκείνη θα έχει χωρητικότητα 3420 mAh. Το smartphone θα διατεθεί με την έκδοση 8 Oreo του Android, ενώ έχει και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό / σκόνη. Οι αναλύσεις των καμερών του κινητού δεν παρατηρούνται στην εικόνα που δημοσιεύτηκε, αλλά η Sony φημίζεται για τους καλούς, ποιοτικούς φακούς που τοποθετεί στα smartphones της. Αναμένουμε την επισημοποίηση του πρώτου bezel-less κινητού από τον Ιάπωνα κολοσσό στο MWC 2018 που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MasterX

Εμενα μια χαρα μου ακουγεται για upgrade, πολλοι οι πυρηνες πλεον για κινητο, δεν παιζω Crysis στα Ultra High στο κινητο εξαλου. 4GB μια χαρα η RAM, και 64GB μνημης, το προβλημα ειναι η τιμη ποθ θα βγει που θα ειναι αρκετα υψηλη.

Vladimiros

Μαλλον το XZ2 premium θα ειναι (αν ονομαστει ετσι) τωρα το καλο ειναι οτι θα παει στις 5.7ιντσες και αν βγαλει πιο μικρο μοντελο θα θελαμε να ειναι 5.5 (οχι 5.2)..οσο για την ραμ δε λεω δεν θα εχει θέμα με τα 4,αλλα καλο θα ηταν να προχωρησει σε παραπανω..αλλα και για τον 835 μην μας βαλει αυτον,δεν μας εχει συνηθίσει η Sony σε κινήσεις Lg.
Προσωπικα δεν θελω να με απογοητεύσει ζηταω 1-2 πραγματα καλα..και τελος αφησα μαντεψτε ποιο..το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ λεξη αγνωστη για την Sony,αν δεν κατεβει απο 2.0 θα ειναι πισω απο ανταγωνισμό (σε low light) παντα..

djfapples

Τα στέρεο ηχεία να έχει μόνο

bezilys

@djfapples αυτό!

Ιωάννης jb

Αυτό το bezel less για ποιο λόγο το λέτε συνέχεια;;
Τι πάει να πει λιγότερα περιθώρια;; από πότε τα περιθώρια έχουν γίνει τόσο σημαντικό πράγμα;;
Το έχετε ξεφτιλίσει.. δλδ τόσο σημαντικό είναι να είναι 2 χιλιοστά μικρότερη η συσκευή μας;;
Το g2 του 13 είχε 75% αναλογία οθόνης συσκευής, το mate 7 του 14 είχε φτάσει 78% και το s8 φέτος έφτασε το 84%..
Το ιδανικό σε εμένα αλλά και σε πολλούς γνωστούς μου από τα παραπάνω θα ήταν αυτό με την αναλογία στο 75% παραπάνω είναι απλά ανούσιο και ΑΒΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ!!!!!

Να βγάλει ένα μεγάλο τώρα το χειμώνα στις 6 ίντσες και ένα μικρό το καλοκαίρι στις 5… Με ένα design που να έχει λίγο από xperia t, z, z2, z5 premium και x performance… Με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και τα bezel less ας τα βάλουν εκεί που ξέρουν

John

Όσο πιο μικρά περιθώρια τόσο πιο μεγάλο μέγεθος οθόνης χωράει σε συγκεκριμένο μέγεθος κινητού. Είναι εργονομικό το θέμα. Αργά η γρήγορα ακόμη και η καθυστερημένη σε όλα Sony πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής. Με σχεδιασμό του 2012 δεν πας πουθενά και ακόμη και το φτωχό 1% των πωλήσεων θα πέσει και άλλο.

Fok

Eδω κάνετε σημαντικό θέμα τα ηχεία… Η οθόνη δε θα είναι που είναι το 80%ενός κινητού.

Τ. Πλ

Επιτέλους, να κάνουν ένα όμορφο τηλέφωνο, με τις ταμπακιερες τόσο καιρό.

JohnWave

@Ιωάννης jb, άσχετα αν διαφωνούμε, μπράβο σου που τηρείς την άποψή σου και δεν κάνεις κωλοτούμπα. Μπράβο επίσης στη Sony που επιτέλους θα προχωρήσει μπροστά. Μακάρι να το κάνει και στον τομέα της κάμερας όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω. Προσωπικά ο bezeless σχεδιασμός πέρα από όμορφος με έχει βολέψει πολύ μιας και απολαμβάνω 5.8 ίντσες σε πολύ βολικό συνολικό μέγεθος συσκευής. Άκυρα πατήματα δεν έχω ποτέ και χειρίζομαι τη συσκευή με το ένα χέρι. Για όσους έχουν πιο κοντά δάχτυλα ίσως το ιδανικό θα ήταν 5.5 ίντσες bezeless.

Saša

Αμα δε κυκλοφορήσει διάδοχο του Z Ultra δε τα βλέπει τα ευρώ μου.

Ιωάννης jb

Εννοείται πως είναι εργονομικό το θέμα… για πιάσε ένα σκέτο τζάμι εξυπνάκια άσχετε που κάθε τρεις και λίγο μας λες το παραμύθι περί σχεδίασης 2012 και 1% ποσοστό στη παγκόσμια αγορά.. Ένα σκέτο τζάμι με πάχος 2 χιλιοστά και μέγεθος 6 ίντσες ποια η εργονομία του;; ποιο το design του;; Ούτε να το σηκώσεις από το τραπέζι δε θα μπορείς πόσο μάλλον να παίξεις ένα παιχνίδι ή να δεις ένα βίντεο.. Johnwave.. Σοβαρεψου μια φορά και δες λίγο τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως στα πασάρει στις διαφημίσεις της η Samsung.. Καταλαβαίνεις τι λες;; Χαίρεσαι επειδή έχεις το αυτονόητο;; Χαίρεσαι επειδή δεν έχεις άκυρα πατήματα.. Εμένα γιατί όλοι οι γνωστοί μου (δεν μιλάω για τους κολλημένους που ακόμα και σήμερα αν τους πεις για το note 7 θα σου πουν μια χαρά ήταν το κινητό) παραδέχονται ότι έχουν θέματα..; Κάτσε παίξε τώρα κανένα παιχνιδάκι να ηρεμήσεις αν και δε το βλέπω.. πιο πιθανό είναι να σου σπάσουν τα νεύρα.. Ένα smartphone έχει και τα όρια του… Δεν γίνεται να είναι εργονομικό αν το πάχος του είναι κάτω από 4-5 χιλιοστά… Θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη αντί να στη κάνει εύκολη.. Έτσι και με την αναλογία οθόνης συσκευής… Εδώ… Συνέχεια »

DR

Του είπαν να υπερασπιστεί τη Sony και ξέφυγε…Αυτή την ταύτιση με τα κινητά σας να την προσέξετε. Όπως κ να μη βλέπετε αυτό που βλέπουν εκατομμύρια κ να είστε σαν τη στρουθοκαμηλο. Όχι επειδή αγοράζω εγώ κάτι, οι άλλοι είναι χαζοί!!!
Εγώ πχ έχω το mi max 2 γιατί θέλω οθόνη τεράστια κ να μη δίνω πολλά. Τι δηλαδή, να μην πω ότι το Note8 είναι η καλύτερη συσκευή αυτή την ώρα; η να μην πω ότι το iOS είναι κορυφαίο; η ότι το mate 10 pro είναι ένα βήμα μπροστά από ολους; Με το ζόρι η αλήθεια δεν αλλάζει. Αυτό βλέπει η Sony και ξυπνάει, σας αρέσει η όχι. Εσείς πάρτε τηλέφωνο με οθόνη 5.5 κ μέγεθος 22 ιντσών αφού γουσταρετε.

Stas

Να δω τηλέφωνο της προκοπής από τη Sony, μου φαίνεται απίθανο.

Ιωάννης jb

Dr.. Τη βλέπουν οι άλλοι και δε βλέπω εγώ;;
Note 8 το χιλιάρικο που κάνει που το πας;; για να κάνω τι παραπάνω;; να έχω πενάκι ή δύο και καλά επαγγελματικές εφαρμογές..
IPhone;; χρειάζεται να πω κάτι δε νομίζω;;
Χαβάη;; το άλλο με το τοτο το ξέρεις;;

Φοβάσαι να παραδεχτείς ότι αυτή τη στιγμή η Sony (ή έχεις μαύρα μεσάνυχτα) έχει το πιο γρήγορο τηλ εκεί έξω, τον καλύτερο music player και το πιο όμορφο-σταθερό ui…
Σημαντικά πράγματα όχι χαζομάρες του τύπου το δικό μου 5ιντσο τάδε μάρκας έχει μήκος 14,5 εκατοστά ενώ το Sony έχει 14,7..
Sony ρε άσχετοι…
Αδιάβροχο όπως πάντα… Μοναδική εκεί έξω με 4k hdr και 960 fps slow motion video να πάθεις τη πλάκα σου…

Ακόμα γελάω με αυτά που λες-λέτε..
Άκου εκεί Χαβάη καλύτερη με την αντιγραφή στα πάντα ακόμα και στις τιμές!!!
Ρε οταν βάλει 4k η Χαβάη εγώ θα είμαι παππούς

Gvirginia

Wow….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.