Sony Ericsson Jalou Dolce Gabbana edition

Μπορεί τα ακριβά κινητά να είναι και τα πιο όμορφα ωστόσο η Sony Ericsson έρχεται να το διαψεύσει με το νέο fashion clamshell τηλέφωνο, Sony Ericsson Jalou και την D&G έκδοση του. To Sony Ericsson Jalou θα εντυπωσιάσει σίγουρα κάθε μοντέρνα γυναίκα αφού θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, την απλή και την D&G, αλλά και σε τρία διαφορετικά χρώματα. Το Jalou όταν είναι κλειστό έχει μόλις 73 χλστ. ύψος κάνοντας το να φαίνεται περισσότερο ως ένα γυναικείο αξεσουάρ παρά ως ένα κινητό τηλέφωνο.

Το Sony Ericsson Jalou διαθέτει QVGA οθόνη 2.0 ιντσών και μια εξωτερική 1.3 ιντσών, 3.2 Megapixel κάμερα, GPS (με υποβοηθούμενο GPS), HSDPA, Bluetooth, FM Radio με RDS και Accelerometer. Επιπλέον η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθρέφτης για να ελέγξετε το μακιγιάζ ενώ στέλνετε ένα SMS ή διαβάζεται τα RSS ενός αγαπημένου blog μέσω του NetFront Browser. Η παρακολούθηση video με την εφαρμογή είναι εξίσου εύκολη αν έχετε 3G σύνδεση.

Αν το θέλετε τόσο πολύ μπορείτε να περιμένετε μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2009 μαζί με την D&G Edition με 24 καρατίων χρυσό όπως επίσης και τα ακουστικά. Μέχρι στιγμής οι τιμές είναι άγνωστες αλλά σίγουρα για να αποκτήσετε το D&G με τριανταφυλλένιο χρώμα θα πρέπει να δώσετε κάτι παραπάνω. Προς το παρών μπορείτε να το απολαύσετε μόνο από φωτογραφίες.

Sony Ericsson Jalou
Οθόνη: 2 ιντσών, 240×320 pixels (QVGA), 256K χρώματα / Εξωτερική οθόνη 1.3 ιντσών, 128×36
Μνήμη: 100ΜΒ
Κάρτα Μνήμης: Micro SD
Κάμερα: 3.15 Megapixel, QVGA Video at 15 fp/s
Διασύνδεση: USB 2.0, Bluetooth 2.0 με A2DP, HSDPA 3.6 Mbps, GPS (με υποβοηθούμενο GPS),
Διαστάσεις: 73x45x18.2 χλστ.
Βάρος: 84 γρ.
Μπαταρία: 350 ώρες αναμονής, 7 ώρες ομιλίας
Έξτρα: FM Radio με RDS, Accelerometer, NetFront Browser, TrackID

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 13:18

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.