Sony Ericsson ST18i και CK15i, Πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες δύο νέων συσκευών της Sony Ericsson ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα. Οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για τα δύο κινητά δεν είναι πολλές, όμως φαίνεται ότι το ST18i προορίζεται για αντικαταστάτης του Sony Ericsson XPERIA X8, ενώ το CK15i ίσως είναι το πρώτο “χαζό” κινητό που θα παρουσιάσει η δημοφιλής εταιρίας μέσα στο 2011.

Η Sony Ericsson είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμα δύο συσκευές στην αγορά με τα ανεπίσημα ονόματα τους να είναι ST18i και CK15i. Το Sony Ericsson ST18i έχει περίπου το μέγεθος του XPERIA X8 και μοιάζει για το μοντέλο που θα το αντικαταστήσει. Ενσωματώνει κάμερα στο μπροστά και στο πίσω πίσω μέρος με LED φλας, ενώ η οθόνη αφής του θα έχει διαγώνιο μεγέθους 3.3 ιντσών.

Το Sony Ericsson CK15i αναμένεται να είναι το πρώτο κινητό της εταιρίας για το 2011 που δεν θα ενσωματώνει λειτουργικό σύστημα Android. Θα φέρει QWERTY συρόμενο πληκτρολόγιο, ενώ η οθόνη του μοιάζει να είναι η ίδια με εκείνη του ST18i, με την ανάλυση της να φτάνει τα 240×400 pixels. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για συσκευή χωρίς Android, το User Interface είναι πανομοιότυπο με αυτό των Αndroid συσκευών της εταιρίας.

Το Sony Ericsson ST18i φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, φορώντας τo Android 2.3 Gingerbread. Από την άλλη το CK15i αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, κάτω από το όνομα Sony Ericsson txt pro.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Μαΐου 2011 19:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.