Sony Ericsson Xperia 2011, Η αναβάθμιση σε Android 2.3.4 φέρνει και 3D

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο θα διατεθεί η αναβάθμιση σε Android 2.3.4 για όλα τα νέα μοντέλα Xperia που ανακοινώθηκαν φέτος. Με αυτό εννοεί τα Play, Arc, Neo, Pro, Mini και Mini Pro (προφανώς και τα Active και Live). Το νέο update θα προσθέσει νέες λειτουργίες στα smartphones της Sony Ericsson όπως τη δυνατοτητα λήψης φωτογραφιών 3D sweep panorama.

update: Προστέθηκε το βίντεο.

Προσοχή, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια από τα μοντέλα Xperia θα αποκτήσουν την εν λόγο λειτουργία. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό το πως θα τραβάνε φωτογραφίες 3D μιας και δεν έχουν δύο φακούς, μάλλον αυτό θα γίνεται μέσα από το λογισμικό όπως συμβαίνει σήμερα με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Sony της σειράς NEX.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 14:14

Σχόλια

  • Ακούγεται πολύ παράξενο πάντως το πως θα βγάζουν 3D χωρίς να έχουν δύο φακούς. Και η οθόνη αυτών των κινητών δηλαδή μετά το update θα δείχνει φώτο και βίντεο 3D χωρίς γυαλιά? Και ποια θα είναι καλύτερης ποιότητας 3D? Αυτή του LG OPTIMUS 3D ή των αναβαθμισμένων κινητών της ΣΟΝΥ?

    • Χρήστος! Μόνο για την κάμερα μιλάμε. Καμία σχέση με 3D στην οθόνη των κινητών! Τις φωτογραφίες θα τις βλέπεις σε 3D τηλεοράσεις!!

  • @GreekTech η Samsung μετα τις πιεσεις που δεχτηκε απο το ολλανδικο δικαστηριο ειπε πως θα κυκλοφορησει το honeycomb για καποια μοντελα της σειρας galaxy......ενημερωνομαστε και μετα ποσταρουμε......

  • τέλεια :DD
    και από σήμερα διαθέσιμα xperia mini + mini pro ;)
    μάλλον το xperia neo δεν 8α έρ8ει στην ελλάδα.. :(

  • Παιδιά το 3D Sweep Panorama είναι το ίδιο πράγμα με το Sweep Panorama,απλά είναι 3D...Για την ακρίβεια η μηχανή/κινητό τραβάει πολλές συνεχόμενες φωτογραφίες και μετά τις ενώνει και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα...(Απλά το 3D προσφέρει θέαση από την 3η διάσταση...)

    είναι κάπως έτσι...https://www.youtube.com/watch?v=ic_Ni8iGKi4 γι'αυτό δεν χρειάζεται 2η κάμερα, γιατί όλη τη δουλειά την κάνει η πρώτη...

  • Το σίγουρο είναι πως η Sony για μια ακόμα φορά δείχνει πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της υποστήριξης. +1 λοιπόν για την Sony.

  • angelos, δεν γνωρίζω να σου πω. Λογικά και αυτό θα πάρει την 2.3.4 απλά στο άρθρο που έχω ως πηγή δεν το αναφαίρει. Πιστεύω πάντως πως είναι σίγουρο ότι και το Xperia Ray θα αναβαθμιστεί. Αλίμονο, μοντέλο 2011 είναι :)

  • Ας κανουμε πρωτα το 2.3.3 και για το 2.3.4 βλεπουμε..
    Δεν εχει γινει ακομα διαθεσιμη η αναβαθμηση σε 2.3.3 στο arc μου..

  • Αγορασα απο καταστημα cosmote το νεο μινι.
    Πριν το αγορασω τους ρωτησα αν ειναι branded και με διαβεβαιωσαν πως οχι. Οντως στο κουτι δεν εγραφε cosmote, ουτε οταν ανοιγεις τη συσκευη λεει cosmote κλπ.
    Εχει ομως προεγκατεστημενη την εφαρμογη cosmoteTopApps, οπως και εναν ηχο κλησης cosmote, αρα ειναι πειραγμενο το λογισμικο εστω και λιγο.
    Επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη ουτε με την cosmote, ουτε με τη SE (επικοινωνησα και με τους 2), γνωριζει καποιος αν θα λαβω κανονικα τις επερχομενες αναβαθμισεις (οπως την 2.3.4), η θα πρεπει να περιμενω αιωνες λογω του οτι φοραει ενα σχετικα πειραγμενο λογισμικο ?

    • Από αυτά που αναφέρεις και χωρίς να ξέρω να σου απαντήσω επίσημα, πιστεύω ότι δεν είναι "branded" και απλά έχει μια εφαρμογή μέσα που μπορείς να απεγκαταστήσεις όποτε θέλεις.

  • ξέρει κανένας αν στο sony ericsson xperia mini θα ειναι διαθεσιμη η λειτουργία λήψης φωτογραφιών 3D με τη νέα έκδοση android καθως και ποιες αλλες λειτουργιες θα ειναι διαθεσιμες?

  • Απο την στιγμή που κατέβασα την έκδοση 2.3.4 για το Expeia Ray μου βγάζει προβλήματα το κινητό και κολλάει όταν το ανοίγω απο την οθόνη κλειδώματος,μήπως ξέρει κανείσ τι μπορεί να φταίει?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.