Sony Ericsson Xperia Neo V με 199 ευρώ στη Vodafone

Αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone το Sony Ericsson Xperia Neo V με 199 ευρώ σκέτη η συσκευή. Το Neo V έρχεται με οθόνη αφής 3.7 ίντσες LCD ανάλυσης 854×480 pixels, επεξεργαστή 1GHz μονοπύρηνο, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280x720p. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 2.3 και θα αναβαθμιστεί σε 4.0. Ice Cream Sandwich.

Δείτε εδώ ένα παλαιότερο hands-on βίντεο του Xperia Neo και πάρτε μια πρώτη γεύση. Το “σκέτο” Xperia Neo έχει (είχε) κάμερα 8 Megapixel και δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην ελληνική αγορά.

Xperia Neo V λοιπόν ή Huawei X5 Pro;

Sony Ericsson XPERIA Neo V
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1GHz, Adreno 205 GPU
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 3,7 ίντσες, Reality Display, Bravi Engine, LCD, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, HD video 1280x720p
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, FM Radio, HDMI
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 116x57x13 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

Σχόλια

  • ενω ειναι καλη συσκευη και με καλα χαρακτηριστικα ειδικα γι αυτη την τιμη η ποιοτητα κατασκευης του ειναι κατι παραπανω απο τραγικη

  • Ωραίο είναι ειδικά για ανανεώσεις συμβολαίων χωρίς να χρειάζεται να τα σκάσει κανείς για να έχει δυνατό android κινητό.Ειναι και μαζεμένο με καλή οθόνη και σίγουρα ανώτερο απο huawey και zte που κυκλοφορούν σε ίδιες τιμές.

  • κριμα και εχει η μαμα μου αναβαθμιση στην wind και παρειγγειλα το Huawei ideos x5 pro :(

  • Πέρα απ' τη πλάκα τι 3D φωτογραφίες λέει ? Και ζωντανεύουν και στην οθόνη ? 199 ευρώ?
    Αν όντως ισχύει....το έχω αγοράσει ήδη!!!

  • Παιδιά,μόλις το αγόρασα... Πολύ ωραίο κινητό.. Εκπληκτική τιμή.. Προς απάντηση σε κάποιον που ρώτησε αν έχει 3Dφωτογραφία,οντως έχει απλό ημικυκλικο πανόραμα αλλά και 3D πανόραμα... Δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιος να πάρει το Arc αυτή τη στιγμή!

  • Kostas, Έτσι λεει, αν κατεβάσεις το android assistant η κάποια άλλη εφαρμογή που λεει τα χαρακτηριστικά του κινητού θα δεις οτι λεει 384 μβ

  • Στο Unlimited 20 πάλι 199 έχει! Στην παρουσίαση λέει "i timi einai gia to Neo V me simvolaio sto programma Unlimited 20. Prosekse to ;)" αλλά πριν 3 μέρες. Μπερδεύτηκα

  • @ΗΛΙΑΣ Χ

    Σου δείχνει 384mb επειδή τα υπόλοιπα τα χρησιμοποιεί το android, στην πραγματικότητα έχει 512mb.

  • Το neo V ειναι αδιαμφισβητητα το καλυτερο κινητο που μπορεις να αγορασεις με 200ευρω.Tωρα η συγκριση με τη κινεζια ειναι ανουσια...Μπορει να εχουν την ιδια τιμη και παραπλησια χαρακτηριστικα,αλλα το neo V βγαινει απο μια εταιρια με ιστορια στο χωρο της κινητης τηλεφωνιας και με εμφαση στην υποστηριξη του τηλεφωνου και μετα αγορας.Αλλα ακομα και αν γινοταν αμεση συγκριση χαρακτηριστικων και δυνατοτητων το neo V ειναι και παλι νικητης με διαφορα.Ασε που αλλο να λεει το κινητο σου πανω huawai(ἠ οπως την λενε) και αλλο Sony Ericsson.

  • Είναι όντως αρκετά καλή η αναλογία τιμής και χαρακτηριστικών που προσφέρει το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, με 100 ευρώ παραπάνω αξίζει θεωρώ να προμηθευτείται το Νοκια Χ6, ενα από τα κορυφαία τεχνολογικά επιτεύγματα της Νοκια εδώ και κάμποσο καιρό.

  • eleonora τοσο ξερεις τοσο λες η huawei ειναι κατα πολυ καλυτερη ως εταιρεια απο τη Sony Ericsson και πουλαει και περισσοτερο ,μονο το ονομα εμεινε απο τη SonyEricsson!

  • Αντε να ακολουθουν και αλλες εταιρειες το παραδειγμα της Sony Ericsson και να βγαλουν παραπλήσια smartphone σε αυτην την τιμη, ετσι οπως παμε τα 600+ ειναι πλεον απλησιαστα!!

  • Μια απορια..η λειτουργια 3d επειδη ειδα κατι βιντεο στο youtube , μηπως ειναι μονο οταν συνδεσεις το κινητο με hdmi (σε 3d τηλεοραση) ;;
    Γιατι κατι τετοιο καταλαβα με το arc 3d..(που λογικα η λειτουργια ειναι ιδια..)

    Υποστηριζει δηλαδη 3d η οθονη του κινητου;

  • το νεο μου κινητο νανε καλα η wind που βαζη τα κινεζικα κινητα και για να την ανταγωνιστη η vodafone βαζει τουμπανο κινητα σαν το lg optimus 7 στα 200 :)

  • Πολύ καλή τιμή μιας και γι ' αυτά τα χαρακτηριστικά ήθελες 400 ευρώ πριν μερικούς μήνες...

  • δεν ξερω γιατι, αλλα μαρεσει περισσοτερο το lg optimus 7 που πηρα με 199 παρα αυτο. μπορει να εχει android 4ics αλλα ειναι ιδιο το vivaz ρε γαμωτο και το μενου δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

  • Νομίζω η προσφορά ήταν για 1-2 μέρες και δεν ισχύει πλέον. Εγώ πάντως το παρήγγειλα και το περιμένω :)

  • Να πω την αλήθεια όταν μου είπε ο φίλος μου που έχει κατάστημα vodafone ότι κάνει 200 ευρώ νόμιζα ότι έκανε λάθος και το παρήγγειλα χωρίς να περιμένω να το πάρω. Σκέφτηκα ότι όταν έρθει θα καταλάβει ότι είπε μαμακία.
    Αλλά τώρα είμαι απλά χαρούμενος και ανυπομονώ :)

  • Ευχαριστώ :)

    Θα προτιμούσα βέβαια να είχε από την μαμά του το παγωτάκι 4.0 :)
    Εσύ που το δοκίμασες, έχω μερικές απορίες σχετικά με την ποιότητα του.
    Σε σχέση με το vivaz είναι καλύτερα τα πλαστικά ; Γιατί το vivaz που έχω στα χέρια μου το έχω κάνει κομμάτια (είμαι λίγο βάρβαρος, δεν φταίει το τηλέφωνο)

  • @cVlachakis υπαρχει hands-on με αυτο το κινητο; Πολυ καλη τιμη και χαραχτηριστικα και αναβαθμισιμο σε ics :)

    • Υπάρχει για το Neo και το σχετικό link στο άρθρο ;)
      Η κάμερα αλλάζει, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το hands-on video που είχαμε κάνει.

  • Εξαιρετικό κινητάκι φοβερά χαρακτηριστικά... αλλά μη κατανοητή η επιλογή κεραίας... sar πάνω από μονάδα... αυγκεκριμένα 1.1... απαραίτητη η χρήση bluetooth αλλιώς ο κίνδυνος πονοκεφάλων είναι μεγάλος ακόμα και με μέτρια χρήση... sar επιπέδου Nοκια...

    • Με το λογισμικο που εχει το κινητο τραβαει ψευδο-3D φωτογραφιες τις οποιες μπορεις να δεις σε τηλεοραση 3D. Δεν εχει δυο φακους ουτε η οθονη του ειναι 3D.

  • Παιδια εγω ειμαι απο Κυπρο και το κινητακι ειναι πανακριβο. Θα μπορουσε να μου πει κανεις πως να το αγορασω απο Vadafone Ελλαδος;;;;

  • Κάτσε ρε Κώστα, και γιατί λέει "Τράβηξε 3D φωτογραφίες και δες τις να ζωντανεύουν απευθείας στην 3.7” Reality Display οθόνη του, με τη τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine, χωρίς γυαλιά! " ;

  • Παιδια εγω ειμαι απο Κυπρο και το κινητακι αυτο ειναι πανακριβο. Θα μπορουσε να μου πει κανεις πως να το αγορασω απο Vadafone Ελλαδος;;;;

    Ευχαριστω εκ των προτερων

  • "The latest camera enhancements from Sony introduce 3D sweep panorama technology so that images can be captured and then viewed in 3D by connecting the phone to a 3D TV using the HDMI output."
    δλδ μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει το "3D sweep panorama technology"; Ακόμα εδώ δεν αναφέρει καν τη 3D οθόνη...Με μπέρδεψε, και έλεγα να το αγοράσω :S

  • GAZIAGELOS Σου έριξαν δαγκωτό. το μόνο που έχει καλύτερο είναι η οθόνη βέβαια αλλά όπως και να το κάνουμε αλλο σου κι άλλο huawei.

  • Riddle τα μονο κινητα με 3D οθονη στην αγορα ειναι το lg optimus 3D και το htc EVO 3D.To neo V,oπως και ολα τα τελευταια xperia,βγαζουν φωτογραφιες 3D panorama,που μπορεις να τις δεις μονο σε συμβατη 3d οθονη.Απορω πραγματικα,πως ειναι τοσο σημαντικο αυτο το χαρακτηριστικο για την αγορα ενος κινητου.Τοσο οι 3d οθονες,οσο και οι 3d cameres,ειναι πραγματικα ενα gimmick-χαρακτηριστικο καθως δεν προσφερουν τπτ ιδιαιτερο,ποσο μαλλον σε τοσο μικρες οθονες.

    Οσο για αυτον τον taki,που ειπε τοσα ξερω,τοσα λεω,να του πω οτι ξερω απο πωλησεις κινητων,περισσοτερα απο οτι θα μαθει αυτος σε ολη του τη ζωη.Το γεγονος οτι η huawei,περασε τη sony ericsson σε πωλησεις δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερη εταιρια....Tοσο η sony ericsson,οσο και η motorola εχουν επικεντρωθει σε smartphones μονο,για αυτο εχουν πεσει οι πωλησεις τους.Για παραδειγμα οι 2 πρωτες εταιριες σε πωλησεις παγκοσμιως(δλδ νοκια και samsung) πουλησαν 105εκ και 78εκ συσκευες αντιστοιχα,αλλα απο αυτες smartphones ηταν μονο οι 19εκ και 27εκ συσκευες.

    Τελος,η sony ericsson ειχε προβλημα με τη παραγωγη συσκευων,λογω σεισμου στην Ιαπωνια,ενω βρισκεται και σε ενα μεταβατικο σταδιο,καθως αλλαζει ιδιοκτησια και κα8εστως λειτουργειας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.