Sony Ericsson XPERIA Play στην Ελλάδα με 650 ευρώ και φέρνει τα paid applications του Android;

Όσο κοστίζει το «φτηνό» iPhone 4 θα κοστίζει και το Sony Ericsson XPERIA Play μαθαίνουμε από επίσημα χείλη της SE εδώ στην Ελλάδα. Δηλαδή μιλάμε για 649 ευρώ και την κυκλοφορία του να αναμένεται στα μέσα Ιουλίου. Ιδαίτερα σημαντική είναι η πληροφορία ότι η SE πιέζει ώστε με την έλευση της συσκευής στη χώρα μας να έχει ανοίξει και η πρόσβαση στις paid εφαρμογές του Android Market.

Για ακόμα μια φορά οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώνονται και συγκεκριμένα αυτές που έκαναν λόγο ότι το XPERIA Play δεν θα έρθει Ελλάδα λόγω Google και paid apps. Αυτή είναι η αλήθεια και η Sony Ericsson Ελλάδος θα κάνει το παν για να ανοίξει το Android Market και στη χώρα μας.

Το διαβάσατε πρώτοι στο Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 28 Φεβρουαρίου 2011 18:10

Σχόλια

  • 650?
    και γιατι να μην παρω το iphone 4?
    για να παιζω το angry birds με gamepad?
    καλυτερα να μην ερθει καθολου στην ελλαδα...

  • djibril13, Για Angry Birds μείνε στο iPhone και ρίξε μια ματιά εδώ για τα gaming studios που έχουν δηλώσει υποστήριξη στο XPERIA Play https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-play-official-5882 μακάρι να βγάλουν ωραίους τίτλους.

    Πάλι τα ίδια αρχίζουμε. Παιδιά είναι άλλο θέμα το αν έχει ο κάθε ένας από εμάς 650 ευρώ να διαθέσει για κινητό και άλλο αν αξίζει να κοστίζει τόσο. Το XPERIA Play έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός hi-end smartphone plus το joystick και τα games PlayStation like. Τα hi-end smartphones κοστίζουν 500 - 600 ευρώ και ταβάνι έχουμε το iPhone στα 650. Γιατι να μην κοστίζει 650 και το Play? Πολλά λεφτά δεν λέω αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας τους είναι εντάξει. και στην τελική αγοράζεις τα games του PlayStation...

  • χαχαχαχαχαχα. και πιο φτηνό να ήταν θα ήταν και πάλι αποτυχία. μου βάλαν τα κουμπιά του playstation και το κάναν θέμα. άντε η sony να φτιάξει και 1-2 παιχνιδάκια για να το υποστηρίξει. ούτε το psp2 δεν θα κάνει τόσα λεφτά

  • απο βιντεάκια που έχω δει δεν κάνει και θαύματα, και στην τελική το psp πλέον έχει 150ευρώ και μάλιστα γρήγορα θα ξεπεραστεί απο το ngp. Άρα δεν βρίσκω λόγω να δώσω ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό για ένα κινητό "iphone like" και μια μισοπεθαμένη παιχνιδομηχανή ενσωματωμένη.

  • Εγώ πιστεύω πως θα πουλήσει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο κινητό όσο κι αν κοστίζει αν και η τιμή του παραείναι ακριβή. Υπολόγιζα 500-550 €. Πάντως πιστεύω (και θυμηθείτε με) πως στις αρχές του Καλοκαιριού θα το δούμε σε προσφορές στα 550 €.

  • Αχαχα άκου εκεί 650, και γιατί να μην προτιμήσω το NGP που θα είναι καμιά 150 ευρώ φτηνότερο (τουλάχιστον) και θα είναι και καλύτερο?
    Sony θα το φας το κεφάλι σου...

  • Δελεαστικό smartphone....με όχι και τόσο δελεαστική τιμή!
    Θα το ήθελα τουλάχιστον 100Ε κάτω.....

  • Βασικά η se θα μπορούσε να είχε κάνει το εξής τρομερό για να αγοράσουν όοοοολοι μα όοοολοι όμως το xperia play...Δεν θα είχε υπερκέρδη όπως νομίζει τώρα οτί θα έχει (με αυτή την τιμή δεν νομίζω πως θα κάνει και μεγάλη επιτυχία,ας μην το συγκρίνουμε με το iphone,δεν έχει η apple και η se την ίδια πειθώ) αλλά θα έκανε τρομερές πωλήσεις και θα ανέβαζε το image της εταιρίας τρομερά!
    Θα έπρεπε να αναπτύξει ένα νέο μοντέλο ιδιωτικής συμφωνίας με τις ετερίες ανάπτυξης παιχνιδιών.
    Θα έδινε το xperia play στα 700 ευρώ και όλα τα παιχνίδια του playstation market δωρεάν!
    Από τα 700 ευρώ ένα αξιόλογο ποσό (150 ευρώ ας πούμε) να μοιραζόταν στις ετερίες αναλογα με το πόσα downloads έχουν τα παιχνίδια τους.
    Εντομεταξύ συνεχής διαφήμηση από την se για την προωθησή του (η se είναι καλή σε αυτό)
    και ενώ θα αρχίσουν οι πρώτες πωλήσεις και θα μοιραστούν τα πρώτα χρήματα στις ετερίες τότε θα μπουν και αυτές στο παιχνίδι της διαφήμησης για να προωθούν τα παιχνίδια τους (και έμμεσα θα προωθούν και το xperia play) ωστέ να έχουν μεγαλύτερα μερίδια από τα χρήματα που τους αντιστοιχούν από τις πωλήσεις του xperia play...
    Αλλά δυστηχώς δεν έχουν τα @@ να το κάνουν...

  • Και έλεγα που να χαλασω τα λεφτά μού!
    Προτιμώ να πάρω NGP για παιχνιδια...

  • παρολο που ειμαι κολημενη με τη sony δε θα προτιμουσα ενα τετοιο κινητο play κ ιδιαιτερα με τετοια εξοφρενικη τιμη!!Παιχνιδομηχανες υπαρχουν κ με τιμες που αξιζουν τα λεφτα τους!Σκεφτομαι τι κολληματα θα εχει σαν κινητο με τετοιου ειδους επεξεργαστη για παιχνιδια.Να μην αναφερω το AINO που ειχα αγορασει οταν πρωτοβγηκε κ ηθελε συνεχεια αναβαθμιση!! 'Η θα παιζεις ή θα μιλας γι αυτο διαλεγεις κ την αναλογη συσκευη!!

  • πολυ ακριβο εγω που εχς ειδη κηνιτο με adroid δεν συμφερει να το αγορασω καλυτερα να παρω το psp go!!!!!

  • ρε παιδια πλακα με κανετε αμα ερθει στην τιμη τον 650 ευρω χιλιες φορες να παρω το iphone 4!!!!!!

  • καλα ειμαστε σοβαροι?αν τηελετε παιχνιδομηχανη μην σθζητατε για smart phones...παρτε κανα πσπ και αστε τισ σθζητησεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.