Sony Ericsson XPERIA X10, Κυκλοφορεί 10 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το Sony Ericsson XPERIA X10 αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Φεβρουαρίου του 2010, δηλαδή σε τρεις μήνες από σήμερα. Ευχόμαστε η Ελλάδα να είναι από τις πρώτες χώρες που θα κυκλοφορήσει το πρώτο Android κινητό της Sony Ericsson. Έως τότε, δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που αναδυκνύει τις χάρες του X10.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 22:07

Σχόλια

  • Ξερει κανεις ποσο θα κοστιζει περιπου? Φαινεται ενδιαφερον. Τουλαχιστον βγαζει και καμια φωτογραφια, οχι σαν το iphone!

  • Παιδιά το κινητό απ' ότι έχω δει σε διάφορα βίντεο είναι γμτ .Όσο γι αυτό που είπε ο Pitman συμφωνώ οτι το i-phone δεν ειναι κάλο σε φώτο , αλλά θέλω να ρωτήσω ωσ λάτρης του i-phone αν θέλεις να τραβάς καλές φώτο γιατί δεν παίρνεις μία ψυφιακή συμφωνεί κανένας?Α,κάτι να ρωτήσω επείδη είναι δήλημα κάτα την άποψη μου htc hd2 ή i-phone 3gs ή xperia10?

  • Άστα, το iPhone βγάζει χάλια φωτογραφίες. Δεν είναι η φωτογραφική μηχανή, θέλεις κάποια στιγμή να τραβήξεις κάτι που σου έκανε εντύπωση.. και το αποτέλεσμα είναι πολύ χάλια! Anyway, αγαπάμε το iPhone μας για όλα τα άλλα!

    Από τα τρια κινητά που αναφέρεις εγώ θα προτιμήσω (iPhone) και XPERIA X10 λόγω Android. Έχω δουλέψει τα G1, Magic και Hero. To Android είναι καταπληκτικό λειτουργικό.

  • Συνφώνω με την άποψη τα android κίνήτα ειναί πόλυ κάλα σε όλα τους αλλά είναι αυτός ο ανεθεματισμένος επεξεργάστης θηρίο του hd2 που με δελεάζει και για αυτό προβληματίζομαι

  • ap oti vlepo einai arketa pio ergo apo to htc hd2.. kai den episteyomai pia ta sony ericsson( epatha kai ematha) opote hd2.. mou proteinete kati allo?

  • Κατά καιρούς πολλοί λένε διάφορα και βάζουν τιμές εξωπραγματικές. Μην πιστεύεις σε αυτά πέριμενε πρώτα να κυκλοφορήσει (και έχουμε πολύ καιρό ακόμα λόγω προβλημάτων στο Software ;))

  • Το τζετ είναι πολύ καλήτερο όμως είπες οικονομικό....το αρενα κάνει 295 και το τζετ 413 εξαρτάται τι όρια τιμής έχεις

  • guys sorry poy sas prizw to orio timhs einai mexri 500 me thn epidothsh 8a pesei poly.....eimai anamesa sto arena poy to apolkhsatai sto jet kai to hero???PLEASE HELP!!!!

  • HERO και ξέρο ψωμί έχει android και είναι και φτηνό για το είδος του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οσα έχει το τζετ και το αρενα { μονο cubic δεν έχει}το hero υπερτυρεί HERO RULES!!!!!!!!!!!!!my friend

  • Τι γραφεις?
    ΝΑΙ PRAGMATI HERO RULES . ρώτας άπο ότι κατάλαβα έχεις μπει σε site έχεις κάνει τις συγρίσεις σου και προβληματίζεσαι για το cubic?έλεος

  • sorry gia to mperdema lew oti se ena oti ta sygrina kai katelh3a stoHERO και ξέρο ψωμί έχει android και είναι και φτηνό για το είδος του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οσα έχει το τζετ και το αρενα { μονο cubic δεν έχει}το hero υπερτυρεί HERO RULES!!!!!!!!!!!!!my friend
    egw 8elw na ma8w an hapo4h mou einai swsth kai lEfTeRisSs mhn eisai toso eppi8etikos ena la8os diathposhs ekana o kahmenos!

  • Sorry λάθος τόνος δεν έβγαζα νόημα και παραξενεύτικα ναι συμφωνώ HERO και ξέρο ψωμί άλλα φίλε μου γράφε σε παρακάλω γραψε με έλληνικους χαρακτήρες και άλλη φόρα να είσαι ιο ξεκάθαρος!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.