Sony Togari, Tabletόφωνο με οθόνη 6.44 ίντσες και πενάκι

Πριν μερικές ημέρες, έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία με το κάλλυμα οθόνης 6+ ιντσών και οι υποθέσεις για κάποιο tabletόφωνο Sony Togari ξεκίνησαν ευθύς αμέσως. Τότε μαθαίναμε ότι η οθόνη θα είναι 6.44 ιντσών ανάλυσης FHD, σήμερα έρχονται πιο αναλυτικές πληροφορίες από μέλος του γνωστού forum Esato που όμως αναφέρει το PhoneArena είχε επιβεβαιωθεί και στα specs των Xperia Z και Xperia ZL πριν αυτά ανακοινωθούν.

Λοιπόν, πάρτε χαρτί και μολύβι, βάλτε και λίγο αλατάκι στις παρακάτω υποθέσεις και ξεκινάμε:

Sony Togari
Οθόνη 6.44 ιντσών, 1920×1080 pixels
Επεξεργαστής τετραπύρηνος MSM8974 Snapdragon 800 με Adreno 330
Μνήμη RAM 3GB
Κάμερα 13 Megapixel Sony Exmor RS
Δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη 32GB
4G/ LTE, NFC, infrared, πενάκι
Μπαταρία 3500 mAh

sony togari, Sony Togari, Tabletόφωνο με οθόνη 6.44 ίντσες και πενάκι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Elvetos

Sony σε παρακαλώ βγάλε μου το Xperia Nexus και άσε τις παντόφλες.

dimitrissa

Τι 3 gb ram ?? Το λαπτοπ μου εχει 4…

Teo

Xμ..στα χνάρια τις samsung..”Z” Ναυαρχίδα και “Togari” “Tabletοφωνο.
Καλή κίνηση μου ακούγεται και το όφελος θα είναι σε μας τους καταναλωτές αφού θα υπάρχει ανταγωνισμός στα ίσια πλέον..αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Darth

δεν το λες Tabletοφωνο tablet με δυνατότητες κλήσεων είναι

GiannisMix

Ειναι πολλες οι ιντσες για κατι-phone.. καθαρα tablet και κατα τη γνωμη μου.. 7ιντσα κυκλοφορουν πολλα tablet… η μιση ιντσα κανει τη διαφορα;;

tasoulik

Γιατι οχι 5.5??? Μα γιατι??? Θα ηταν απλα τελειο!!!! Οχι πως τωρα δηλαδη δεν ειναι καλο αλλα τοσες ιντσες δεν ξερω??? Δεν κουβαλαω παντα το λαπτοπ μαζι μου ή κανενα τσαντακι οποτε η μεταφορα ειναι ενα θεμα….

SammyJim

…με Απλα μιση ιντσα διαφορα απο τα 7ρια…και Ανυπαρκτη κασα γυρω του, μαυτα τα χαρακτηριστικα προβλεπω να ΣΑΡΩΝΕΙ σαυτους που δεν βαζουν ορια στις ιντσες….και αποιρως πιο portable απο Nexus Tab και τα λοιπα!!!!!!!!!

Makis

Έτσι όπως φαίνεται στο χέρι του Κινέζου που το κρατάει σίγουρα δεν θα βολεύει για χρήση με το 1 χέρι…!

Γιώργος Μ.

Μην σας απασχολεί το μέγεθος.Έχω κινέζικο εξαράκι tabletοτηλέφωνο και αν το συνηθίσεις μετά δεν το αποχωρίζεσαι.

Δημήτριος

Το πισι μου εχει 2GB ram (σαν το Ν4 καλη ωρα) και αυτο θα εχει 3GB και Snapdragon 800..?!?! Πιο καλο απο το πισι μου που λεει ο λογος… :Ρ

Leonidas

Άντε μέχρι 5 ίντσες να το δεχτώ…(και πάλι για μένα δεν το βλέπω). Αλλά 6,5 ίντσες sorry δεν είναι τηλέφωνο. Είναι ξεκάθαρα tablet. Για μένα ό,τι δεν μπαίνει άνετα σε τσέπη παντελονιού, δεν είναι κινητό. Τέλος!

Ιουστινιανης

Πόση RAM??????????

MANIACSPARTAN

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η SONY ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !!!

Sakis

6.44 ίντσες;; Αυτό δεν είναι togari, αυτό είναι tagari!!!!!!!
Όντως δεν ξέρεις που να το καταταξεις. Αν σκεφτούμε πάντως ότι τα μικρά tablets είναι 7ιντσα, τότε για μισή ίντσα και αυτό tablet θα έπρεπε να θεωρείται. Το κινητό πρέπει να μπαίνει άνετα σχετικά στην τσέπη. Αυτό δεν νομίζω να χωράει. Μόνο σε τσάντα.

Jacob

xaxax @Σακη!!! Ταγαρι λεει!!!! Οντως παιδες.. μεγαλο,αλλα πιστευω θα το μελετησουν να ειναι λειτουργικο.. οπως βλεπω την εχουν αυτη τη νοοτροπια εκει στην Ιαπωνια.. βλεπε xperia Zl.. αντε να δουμε.. Παιδια εγω θελω και tablets απο HTC & Nokia.. πολλα ζηταω??? :Ρ

Stavros

Θα μας τρελλάνει αυτή η SONY δεν την προλαβαίνουμε εβγάλε το Xperia T μετά στο καπάκι το Z μαζί με το ZL, το Tablet Xperia S και πολύ γρήγορα το Tablet Z και τώρα αυτό και όλα αυτά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Παραπήρε φόρα και δεν σταματάει με τίποτα, κάτι μου λέει ότι δεν θα σταματήσει αν δεν ανακτήσει αυτή τα πρωτεία στην παγκόσμια αγορά.
Τώρα για το συγκεκριμένο θα έλεγα ότι ανήκει στην κατηγορία των tablet και αν έχει αυτά τα specs τότε απλά υποκλίνομαι και πάω πάσο, δεν χρειάζεται να γίνει σύγκριση με κανένα άλλο

Haduuken!

Χαχα σάκη και ‘γω έτσι σκεφτικα. Σονυ Ταγάρι ! το portability αξεσουάρ του νέου κινητού σας, δώρο μια γκλίτσα xperia μέχρι τις 31 ιανουάριου για LTE εμπειρία και σε κακοτράχαλα όρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.