Sony Xperia 5: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά WF-1000XM3

Το νέο Sony Xperia 5 κυκλοφορεί Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Sony WF-1000XM3 (με noise canceling και ambient mode) αξίας 260 ευρώ για όσους το προ-παραγγείλουν. Το Sony Xperia 5 ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας μέσα σε ένα σχετικά μικρό σώμα.

Διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 2560×1080 pixel, αναλογία 21:9 και υποστήριξη HDR. Ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Στον τομέα των καμερών, το Sony Xperia 5 είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα 12MP + 12MP + 12MP. Η κύρια κάμερα έχει διάφραγμα f/1.6 και eye AF, η δεύτερη είναι τηλεφακός με διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη έχει ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f/2.4.

Οι προ-παραγγελίες για το νέο Sony Xperia 5 θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου και στη χώρα μας θα έρθει μόνο σε μαύρο χρώμα. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Techblog.

Επεξεργάστηκε την 27 Σεπτεμβρίου 2019 14:31

Σχόλια

    • Να το παρεις μπας και ανεβουν λιγο οι πωλησεις χαχαχα..εγω θα ηθελα το xperia 1 αλλα ακομα ακριβο ειναι....

    • Τόσα χρήματα φίλε, για οθόνη 6,1;; ΟΝΕPLUS 7 pro kai τα μυαλά στα κάγκελα! Άκου με και πάρτο...Ή δοκίμασέ το.Y.G Μη με παρεξηγήσεις, αλλά για να κάνεις μια αγορά που δεν θα το μετανιώσεις μπήκα στον κόπο!

      • Φίλε ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά είμαι SONY fan κ δεν μπορώ να αλλάξω πιστεύω στην κορυφαία ποιότητα της SONY

        • Όποιος έχει κρατήσει κινητό Sony ξέρει πολύ καλά γιατί διαφέρουν...ποιότητα κατασκευής ομορφιά φινέτσα. Το δικό μου είχε βγάλει πολλά προβλήματα δυστυχώς αλλά ακόμα την θεωρώ κορυφαία στα κινητά. Γιατί νιώθεις ότι αγοράζεις από το πάνω ράφι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.