Smartphones

Sony Xperia 5 IV: Παίζουν ακόμα μπαλίτσα οι Ιάπωνες;

Οι διαρροές τεχνικών χαρακτηριστικών για το επερχόμενο Xperia 5 IV δείχνουν ότι η Sony βρίσκεται ακόμα στο γήπεδο του mobile ανταγωνισμού. Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι η Sony θέλει να προσφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τα δεδομένα δείχνουν κάποια κοινά στοιχεία με το Sony Xperia 5 III, αλλά και κάποιες σοβαρές βελτιώσεις. Έτσι, στην περίπτωση του Sony Xperia 5 IV θα έχουμε οθόνη με διαγώνιο 6.1 ιντσών, καθώς και τριπλό setup στην πίσω κάμερα, με όλους τους αισθητήρες να είναι στα 12 Megapixel. Από εκεί και πέρα ξεκινούν οι διαφοροποιήσεις, με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus, μαζί με μία μπαταρία χωρητικότητας 4500 mAh.

Στον βασικό εξοπλισμό του νέου smartphone συμπεριλαμβάνεται και το βύσμα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά, ενώ το στοιχείο που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει και για αυτό το μοντέλο η Sony θα είναι ιδιαιτέρως υψηλή, αφού η εταιρεία έχει δηλώσει ότι ενδιαφέρεται για την premium κατηγορία.

Επεξεργάστηκε την 21 Φεβρουαρίου 2022 8:45

Σχόλια

  • Και τιμες Apple η κυρια Sony,πλεον μονο απο φωτογραφιες βλεπουμε τις συσκευες της δεν ενδιαφερεται για τους καταναλωτες βγαζει μονο ναυαρχιδες και οποιος παρει

    • Αυτη τη στιγμη βλέπω τον προκάτοχο του στα 8 κατοστάρικα!
      Απο επίσημο σαιτ με κανονικη εγγύηση 2 ετών, ενα τηλ με sd888 που δεν χάνει στροφες! Ενας 888 που δεν πετάχτηκε μέσα οπως εγινε σε άλλες εταιριες σε στυλ οτι βρεξει ας κατεβάσει!!!
      Ενα τηλ που αυτη τη στιγμή σου δίνει την κορυφαία εμπειρία χρησης που μπορει να σου δώσει android συσκευη!!!
      Πόσο το θες? 500?
      Υποψην οτι το 13 προ κάνει 1200

      • Να βγάζει ακριβά και πανάκριβα, αλλά να βγάζει και προσιτά. Και να μην τα απαξιώνει σε ένα χρόνο.

        • Σωστός! Και 'γω είμαι φαν της Sony αλλά όλο αυτό λες και το κάνει επίτηδες.
          Ελπίζω να αλλάξει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.