Sony Xperia Acro S, Με οθόνη 4.3 ίντσες και κάμερα 12.1 Megapixel [ανθετικό στο νερό]

To Sony Xperia Acro S ξεχωρίζει γιατι ενώ παραμένει ένα HD smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες 720p και κάμερα 12.1 Megapixel είναι και ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, μπροστινή κάμερα 1.3 Megapixel, NFC και ραδιόφωνο FM. Θα κυκλοφορήσει απευθείας με Android Ice Cream Sandwich.

Δείτε επίσης και το μικρότερο Sony Xperia Go που ανακοινώθηκε σήμερα.

Sony Xperia Acro S
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: 1.5GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD Reality Display, 1280×720 pixels
Κάμερα: 12.1 Megapixel, Sony Exmor R, LED flash, video Full HD 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB (11GB διαθέσιμα στον χρήστη)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth, micro USB (MHL?), NFC, FM Radio
Μπαταρία: 1910 mAh
Διαστάσεις: 126x66x11.9 χλστ.
Βάρος: 147 γρ.

, Sony Xperia Acro S, Με οθόνη 4.3 ίντσες και κάμερα 12.1 Megapixel [ανθετικό στο νερό]

, Sony Xperia Acro S, Με οθόνη 4.3 ίντσες και κάμερα 12.1 Megapixel [ανθετικό στο νερό]

Kudos to Charis95

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Παρα πολυ καλο(ελπιζω και η τιμουλα να`ναι καλη)Μακαρι στο μελλον ολα τα καλα κινητα να ειναι αδιαβροχα και με αντοχη γενικοτερα,γιατι ειναι κριμα να δινεις ενα ποσο 300 ευρω και ανω και π.χ να σου ριξει μια σερβιτορα νερο πανω του,σε χαλαει πολυ μετα..

charis

Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB (11GB διαθέσιμα στον χρήστη)
ειναι η μνημη του τηλεφωνου , δηλαδη εκει οπου θα αποθηκευονται οι εφαρμογες;

charis

εχει ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα με το xperia s εκτοσ της μπαταριας που στο acro s ειναι μεγαλυτερη … επρεπε να μην ειχε βγαλει το xperia s γιατι ειναι εξαπατηση των καταναλωτων … παρολα αυτα ειναι πολυ ωραιο

billis13

ποτε θα ερθει περιπου??

Nickolas

Ξέρουμε αν ο διπυρηνος που φοράει είναι ίδιος με του Htc one s? Γιατί σε αυτή την περίπτωση το κινητό είναι κορυφή και τα έχει όλα.

Θανος

Οι εκδοσεις του Arco ειναι για την αγορα της Ιαπωνιας. Αυτο θα ερθει ευρωπη? Δεν νομιζω….

TechviewGr

Δεν βαρεθηκανε να βγάζουμε τηλέφωνα αυτοί?????

spyros

επιστροφη στις 4,3 ιντζες καλο αυτο.

charis

Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB (11GB διαθέσιμα στον χρήστη)

ειναι η μνημη του τηλεφωνου , δηλαδη εκει οπου θα αποθηκευονται οι εφαρμογες ;;;;

Marinos

αντι να συγκεντρωθούν και να βγαλουν ενα καλο update ICS για τα περσινα μοντελα πχ xperia play βγαζουν συνεχεια καινουργια μοντελα για να μας κοροιδευουν…

ιωαννης

εγω ξερω οτι στο gsmarena βρησκει 32 μοντελα xperia και 108 παρακαλω μοντελα galaxy ..για να ξερουμε και ποιοι βαρεθηκαν..

gian7

+1 ιωαννης … εχουν χαντακωσει την htc που εβγαζε πολλα μοντελα…τωρα την σονυ…ενω για τν σαμσουνγκ που βγαζει τα περισσοτερα μοντελα απ ‘ολους δν λενε τπτ

GiannisMix

παιδια δεν ειναι κακο να βγαινουν πολλα μοντελα.. Υπαρχουν πλεονεκτηματα οπως μεγαλυτερος ανταγωνισμος, οποτε καλυτερες τιμες, και πολλες επιλογες για το κοινο… Ας αγοραζουμε κατι να μας καλυπτει. Οι υπερβολες ποτε δεν βοηθησαν πουθενα. Για παραδειγμα εμενα με καλυπτει το 1Ghz με camera στα 8mp γιατι να μην το εχω σαν επιλογη κ να πρεπει να πληρωσω το ακριβοτερο με 1,5Ghz 8mp??Καλα κανουν και βγαζουν 100000κινητα. Στο τελος θα καταντουσαμε σαν την .apple να μας πουλαει τα ιδια κ τα ιδια στα 750€.. Παντως για να μην ειμαι τελειως off-topic πρεπει να πω πως μαρεσει πολυ οτιδηποτε εχει βγαλεο η .SONY…

Apo_delirium

Νταξ…Η SONY πλεον εχει ξεφυγει…Και επιτελους ανεβασε και λίγο την μπαταρία…Για να δουμε και τιμουλα…

ιωαννης

@gian7 +1
@giannismix +1
πολυ σωστοι και οι 2..η samsung κιολας δεν ειναι τυχαιο που πουλαει τοσα smartphone καθε χρονο!
και το οτι βγαζει σε μικρο χρονικο διαστημα καινουργι κινητα δεν σημενει οτι αυτο που εχετε παλιωνει…οπως ειπε και ο γιαννης αν σε καλυπτει γιατι να το αλλαξεις..

@apo_delirium οταν λες εχει ξεφυγει το ενοεις ως κακο η ως καλο?

md03582

+1 Ιωαννη και απο εμενα. Η samsung εχει ξεφυγει εντελως με τα galaxy αλλα κουβεντα καμια περι εξαπάτησης καταναλωτή, κανενα θέμα σε κανενα μπλοκ ή σαιτ, καμια κουβεντα για το ΟΛΟΪΔΙΟ σχημα των galaxy και άλλα τετοια ωραια, σε αντιθεση με την htc (της οποιας δεν έχω προβλημα να πω οτι ειμαι και υπερευχαριστημενος καταναλωτης) που για ενα διαστημα διαβαζα παντου για τα πολλα μοντελα, για την “κοροϊδια” στον καταναλωτη, για δηλωσεις του ceo της, για το ιδιο σχημα που εχουν ολα και κατι τετοια. Μάλλον επειδη η samsung πουλαει καλα και δεν θελουμε να στεναχωρουμε τους πελάτες της..

Το sony xperia acro s ειναι πανέμορφο, και κατα την γνωμη μου, πολύ πιο ομορφο απο το xperia s. Τα έχει ολα και κυριως μπαταρια, περιμενουμε ομως και τιμη.. Νομιζω αξιζει να γινει ενα συγκριτικο με το one s!!

ιωαννης

@md03582 μα να ελεγα πως ειναι και το φοβερο design αυτο της σειρας galaxy..!
+1 φυσικα σε οσα λες..
εμενα δεν μου πολυ αρεσει..θελω ξανα κατι σε στυλ arc ,το GX πλησιαζει πολυ προς τα εκει..

elena

Για οσους ρωτανε εχει snapdragon s3,και οχι S4 οπως το htc one S.Οσο αφορα τη τιμη δεν νομιζω να ξεπερασει τα 450-500ευρω.Στα θετικα του ειναι η χρηση καρτων microsd,φυσικα η αντοχη στη σκονη/νερο/κτλ.Γενικα,μαζι με το xperia go νομιζω ειναι το τελειο summer smartphone.Ηδη υπαρχουν βιντεο στο youtube απο την ιαπωνικη εκδοση(xperia acro HD),που πετανε το κινητο απο αρκετα ψηλα μεσα στο χιονια ή που το αφηνουν μεσα στη βρυση!!

Θανάσης

The features of the sleek Xperia™ acro S include:
1.5 GHz Qualcomm MSM8260 Dual Core Processor.
Adreno™ 220 GPU.
GPRS 850, 900, 1800, 1900
W-CDMA Band I, II, V and VIII
Internal phone storage 16 GB (up to 11 GB user-accessible memory). Some portion of the capacity may be used by pre-installed applications.
1 GB RAM.
Memory card slot: microSD™, up to 32 GB.

4.3” Reality display with Mobile BRAVIA® engine.
xLOUD Entertainment.

12.1 MP camera resolution.
16x digital zoom.
Pulsed LED photo flash.
1080p HD video recording.

Accelerometer.
Proximity sensor.
Ambient light sensor.
Magnetometer.
Gyroscope.

NFC.
Bluetooth™.
GLONASS.
aGPS.
HDMI.

IP55 and IP57 certification.
PlayStation® certified.
DLNA Certified®.
Launched on Android™ 4.0 (Ice Cream Sandwich).

αυτα τα λίγα καταφερα να βρω και γω.όχι και ασχημα…

Tony Cool

Θα ηταν πολυ προτιμοτερο οι εταιριες να ενσωματωνουν αυτες τις τεχνολογιες σε ολα τα τηλεφωνα τους (δεν τους ειναι δα και τοσο δυσκολο) απο το να φτιαχνουν συγκεκριμενες συσκευες αντοχης,οι οποιες δυστυχως σχεδον παντα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων σε σχεση με τα περισσοτερα τηλεφωνα στα ιδια χρηματα.Η αφου θελουν να μας πεισουν οτι αυτη η τεχνολογια κοστιζει και αυτο δεν τους συμφερει (sigh…) ας βγαζουν τα υπαρχοντα μοντελα σε 2 εκδοσεις,πχ xperia s και xperia s active και ας ειναι καπως ακριβοτερο το 2ο.Τουλαχιστον θα εχουμε την επιλογη να κανουμε λιγη αποταμιευση παραπανω να αγορασουμε την ανθεκτικη εκδοση η αν δεν μας ενδιαφερει να αγορασουμε το απλο.

charis

ειμαι θερμος υποστηρικτης της sony και αυτο το κινητο ειναι παρα πολυ ωραιο και τα έχει ολα δεν ειμαι φαν καποιας αλλης εταιρειας δεν με εχει απογοητευση ποτε ως προς το design σε κανενα απο τα κινητα της, ειναι πολυ καλο που βγαζει καινουργια κινητα για να υπαρχει συγγριση δεν εχω ασχοληθει καθολου με την samsung γι αυτο δεν εκανα αναφορα στην εταιρεια.
απλα θεωρω οτι οσοι αγορασαν το xperia s με 600e δεν θα νιωθουν προδομένοι που σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα βγηκε ενα κινητο με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα ? τουλαχιστον εγω θα ενιωθα
αναμένω τιμη γιατι το κινητο ειναι τελειοοο :))

lefterix

παιδιά να πάρω το samsung galaxy s2 ή το Sony xperia S?
ή να περιμένω για το Sony Xperia Acro S?

βοηθήστε με λίγο….

Ζαφείρης

Στα χναρια της Νοκια.Βρηκαν ενα σχεδιο και θα το παρουσιασουν σε καμια 40αρια κινητα..

ιωαννης

προδωμενοι δεν θα πρεπει να νιωθουν,γιατι εχουν ιδια specs μεταξυ τους!

lefterix το s2 βγηκε το καλυτερο κινητο για το ’11 ..εχει specs που παραμενουν κορυφαια και θα σε καλυψουν απολυτα…το xperia s ειναι ποιο καινουργιο,στα + του ειναι ο διπυρηνος στα 1.5 εναντι 1.2(που βεβαια σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις διαφορα) και η 12 mp καμερα..εχουν φιλοι μου και τα 2 και βασικα και τα 2 ειναι πολυ καλα!και τα 2 τρομερη οθονη,smooth,πολυ καλη καμερα και τα 2 ,μεγαλυτερη μπαταρια το xperia s αλλα γενικοτερα εγω θα σου ελεγα να διαλεξεις οποιο σου καθετε καλυτερα στο ματι(το xperia s αν περιμενεις κανα μηνα πιστευω θα πεσει και αλλο στο σκρουτζ 😉 )

για το xperia acro που ρωτας,ιδια specs με το xperia s εχει απλα εχει και micro sd και μεγαλυτερη μπαταρια,αλλα οταν κυκλοφορησει δεν νομιζω να εχει 400 ευρω,και εχτος του οτι θα περιμενεις μεχρι να κυκλοφορησει,θα περιμενεις μεχρι να πεσει κιολας!

ελπιζα να σε καλυψα!

lefterix

σε ευχαριστώ πολύ, αλλά για το xperia s φοβάμαι λίγο γιατί άκουσα για κάτι κιτρινίλες.και δεν ξέρω ποιο να πάρω τελικά.

Και κάτι ακόμη η αναβάθμιση του xperia s σε andoid 4 εχει βγεί?

nick

@lefterix περίμενε λίγο μέχρι να βγεί το acro s και μετά πάρε το xperia s αφου η τιμη θα έχει παει κάτω από τα 350 ευρω.βέβαια αν μπορείς να ζήσεις με τα μειονεκτήματα του xperia s

lefterix

μου αρέσει πιο πολύ το xperia s γιατί πριν είχα το xperia arc και το είχα λατρέψει,αλλά άκουσα κάτι προβλήματα για τα xperia s.ακούσατε τίποτα?

charis

εμενα με το s με προβληματιζει οτι δεν δεχεται επιπλεον μνημη… acro s αν εχει τα λεφτα ή περιμενε

greek sniper

με λγα λογια ειναι ειναι ενα xperian s μονο που εχει λιγοτερη μνημη αλλα με το πλεονεκτημα της καρτας micro sd και της λιγο καλητερης μπαταριας.Πιστευω οτι ειναι πολυ καλο κινητο διοτι εχεισ και την δυνατοτητα της καρτας micro sd.Για μενα θα ηταν το τελειο κινητο εαν ειχε ελαφρος μικροτερη οθονη

charis

The Specsification of Xperia S but with water resistance ! INCREDIBLE SONY!!!!!

ειναι και ανθεκτικο στο νεροοοο ειναι τρελα το κινητο… δεν του λειπει τιποτα πραγματικα

djfapples

κορυφαιο κινητο τα χει ολα θα περιμενω να βγει κ θα το χτυπησω αμεσως

chaos

παιδια μονο εμενα μου φενεται σκοτεινη η οθονη?
https://www.youtube.com/watch?v=_4uIn0_0H2o&feature=related

ιωαννης

@lefterix ναι εχουνε πει για μια κιτρινιλα στην οθονη…αλλα ηταν νομιζω η παρτιδα ελλατωματικη και η σονι το δεχεται πισω για αντικατασταση κατευθειαν!

lefterix

αυτή η παρτιδα δεν έχει τελειώσει ακόμη? δηλαδή αν πάω να το αγοράσω δεν θα υπάρχει πρόβλημα?

ιωαννης

δεν ξερω να σου πω σιγουρα,γιατι δεν εχει εμφανιστει και σε ολα τα μοντελα,παντως η σονι εχει πει οτι δεχεται πισω τα κινητα και γινετε αντικατασταση

panagiotis

γνωριζουμε ποσο θα ειναι η αρχικη τιμη για το Sony Xperia Acro S

aggelos

πολυ καλο …αν εχει και καλη τιμη θα αξιζει τον κοπο

Apo_delirium

φυσαει….ΦΥΣΑΕΙ…τι αλλο να ζητήσει κανεις…

GEORGE gate 4

ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!!!!!!!Σεβομαι απιστευτα τη samsung και την htc σε δυνατοτητες αλλα σε design ειναι παρα μα παρα πολυ πισω!

anastasis

ρε παιδια σας φαινεται και εσας καπως σκοτεινη η οθόνη? https://www.youtube.com/watch?v=_4uIn0_0H2o&feature=related. εμενα παντως ετσι μου φαινεται εκτος και αν δεν εχουν τερμα τη φωτεινωτητα γιατι για να λεω την αληθεια το xperia mini pro που εχω δεν εχει πολλη καλη και το επομενο κινητο μου δεν θελω να εχει μικρη φωτεινοτητα .καλα χθες με εσπροξε ενας φιλος μου κ μου επεσε μεσα στο νερο και αφου στεγνωσε δουλευει και τωρα η οθονη εχει γινει ακομα πιο σκοτεινη :@

AN

Αναστάση είδα στο youtube to βιντεάκι και έχεις δίκιο φαίνεται αρκετά σκοτεινή η οθόνη αλλά θα σου πρότεινα να δεις και άλλα βίντεο γιατί σε αυτό μου φαίνεται ότι και ο χώρος δε φωτίζεται ιδιαίτερα.είδα τρία τέσσερα βίντεο στο youtube και μόνο σε ένα φαινόταν κάπως πιο φωτεινή η οθόνη ενώ στα περισσότερα ήταν αρκετά σκοτεινή….η γνώμη μου είναι να περιμένεις και το βίντεο του techblog γιατί πιστεύω θα φαίνεται καλύτερα..

Natasa

ακόμα δεν ήρθε αυτό στη Ελλάδα κ δεν ξέρουν καν αν έρθει.. κρίμα κ βρήκα ένα καλό τηλέφωνο να αντέχει στα χεριά μου.. πουυφφ

Jimakoylis

ποσα ειναι τα xperia 2012 μοντελα 15-20 ποσα βγαζει ποια! ας αναβαθμιση κανενα του 2011-2012 σε jb

iceman(the original)

μη το ψαχνετε για jb καθως τωρα καταφερε να ενσωματωσει 12 και βαλε μεγαπιξελ καμερα στην ics (δες σαμμυ, εχει κολησει στα 8) οποτε για jb θα αργησει πολυ….

MAGIC

Με ενημερωσαν απο την sony οτι δεν θα διατεθει Ελλαδα,Εχω αμφιβολιες για το ποσο εγκυρα ηταν αυτα που με πληροφορησανε,

Νεαρχος

Σαν κατοχος της συσκευής αυτης και χωρις σκληρη χρηση,η συσκευη (2 μηνων) πηρε υγρασια και
δεν την καλυπτε η εγγυηση.Μεγαλο ρισκο αν ερθει σε επαφη με νερο παρ’οτι οι οδηγιες και οι διαφημισεις του,λενε το αντιθετο.Παρ ολα αυτα ειναι πραγματικα καλο τηλεφωνο και πολυ καλυτερο απο ακριβοτερες συσκευες της αγορας.Αλλα οχι αδιαβροχο και χαλια εξυπηρετηση μετα απο το service.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.