Sony Xperia Go, Ανθεκτικό στο νερό με οθόνη 3.5 ίντσες

Ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη το Sony Xperia Go έρχεται με οθόνη 3.5 ίντσες τεχνολογίας LCD Reality Display με ανάλυση 480×320 pixels και αντιχαρακτικό γυαλί “mineral glass” που επιτρέπει τη χρήση του κινητού και με βρεγμένα δάχτυλα. Το Xperia Go είναι ανθεκτικό στο νερό και τρέχει Gingerbread με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB.

Δείτε επίσης και το μεγαλύτερο Sony Xperia Acro S που ανακοινώθηκε σήμερα.

Sony Xperia Go
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: 1GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.5 ίντσες, LCD Reality Display, 480×320 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1305 mAh
Διαστάσεις: 111×60.3×9.8 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

, Sony Xperia Go, Ανθεκτικό στο νερό με οθόνη 3.5 ίντσες

, Sony Xperia Go, Ανθεκτικό στο νερό με οθόνη 3.5 ίντσες

, Sony Xperia Go, Ανθεκτικό στο νερό με οθόνη 3.5 ίντσες

, Sony Xperia Go, Ανθεκτικό στο νερό με οθόνη 3.5 ίντσες

Kudos to Charis95

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Διονύσης

προσωπικά προτιμώ το sony ericsson xperia active.

andreas kor

Μια ακομα ανουσια και περριτη συσκευη απο την SONY…

charis

η διαφημιση σε κανει να το θελεις 😉

enigma

Ένα πιο ανθεκτικό sole με λίγο μικρότερη οθόνη;;;

Apo_delirium

Συμφωνω με τον αντρεα και αν και είναι καλό κινητακι απ οτι καταλαβα η μπαταρια (οπως παντα) και η αναλυση οθονης δεν αρκουν…

Αγγελος Χυτήρογλου

Κώστα τιμη ξερουμε;

giannis

αν η τιμή είναι λογική εμένα με ψήνει,
πολύ έξυπνη διαφήμιση…

Mike

Ξερουμε αν θα μπορεις να την βαλεις στην θαλασσα να βγαλεις φωτογραφιες;; οχι καταδυση αλλα στα ριχα τουλαχιστον..

ιωαννης

αν ειναι περριτο ενα μοντελο να ειναι ανθεκτικο..οκ τι να πω!

Sotiris

Ολα καλα εκτος απο την απουσια 2ης καμερας και την σχετικα μικρη μπαταρια.

Αλέξανδρος

πάρα πολύ ωραίο.. και η διαφήμιση απο τις πιο καλές που έχω δει…

Panos7GR

Μια χαρά τίμια πρόταση από την SONY για τους πιο δραστήριους ή βάρβαρους χρήστες. Προφανώς δεν προορίζεται για αυτούς που θέλουν να έχουν ένα τούμπανο κινητό. Έχει το δικό του κοινό, σεβαστείτε το και σταματήστε την κακία σας. Μπορεί να μην είμαι από τα άτομα που θα το αγόραζε αλλά μου αρέσει που σκέφτεται και αυτήν την κατηγορία πελατών η. SONY με το Xperia Go και παλαιότερα με το Active.

Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τα καινούρια της μοντέλα δεν τα βγάζει κατευθείαν με ICS… Θέλει να το παίξει και καλά ότι εγώ αναβαθμιζω και υποστηρίζω τις συσκευές μου;

panageor

Περιττή συσκευή αυτό ??
Αν είχε 1gb Ram , και μπροστινή κάμερα θα ήταν το καλύτερο κινητό. Πάλι όμως μου αρέσει. Ψάχνω να αγοράσω κινητό τώρα το καλοκαίρι , και ήμουν ανάμεσα στα τούμπανα ( nexus , s3 ) , αλλά τώρα αυτό με κάνει να το ξανασκέφτομαι ( είδα και 2-3 drop test στο youtube και τρόμαξα λίγο).
Ειδικά για μας που είμαστε λίγο περισσότερο δραστήριοι νομίζω είναι πολύ καλό. 🙂

panageor

sorry για το διπλό πόστ αλλά τώρα είδα το Xperia Acro S !!!
Και ναι βρήκα το κινητό που θα αγοράσω 🙂

billis13

αν εχει και καλη τιμη θα κανει best seller στα οικονομοικα smartphones

elena

Το xperia active,ειχε πολυ μικρη οθονη!!Αυτο εχει 3.5″ οθονη και διπυρηνο επεξεργαστη!!not bad!!Τιμη παραπλησια με αυτη που ειχε το active οταν βγηκε(250αρι).

Tony Cool

Θα ηταν πολυ προτιμοτερο οι εταιριες να ενσωματωνουν αυτες τις τεχνολογιες σε ολα τα τηλεφωνα τους (δεν τους ειναι δα και τοσο δυσκολο) απο το να φτιαχνουν συγκεκριμενες συσκευες αντοχης,οι οποιες δυστυχως σχεδον παντα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων σε σχεση με τα περισσοτερα τηλεφωνα στα ιδια χρηματα.Η αφου θελουν να μας πεισουν οτι αυτη η τεχνολογια κοστιζει και αυτο δεν τους συμφερει (sigh…) ας βγαζουν τα υπαρχοντα μοντελα σε 2 εκδοσεις,πχ xperia s και xperia s active και ας ειναι καπως ακριβοτερο το 2ο.Τουλαχιστον θα εχουμε την επιλογη να κανουμε λιγη αποταμιευση παραπανω να αγορασουμε την ανθεκτικη εκδοση η αν δεν μας ενδιαφερει να αγορασουμε το απλο.

αν είχε μεγαλύτερη ανάλυση θα ήταν ΟΚ , τώρα…

aristidis

για ποιο λογο να μην παει καποιος στο defy που ειναι μικροτερο(αυτο το σκαλοπατακι και γενικα μεγαλο πλαισιο ) και μαλλον φτηνοτερο.
τωρα ο διπυρινος δεν ξερω ποση διαφορα κανει,αλλα και παλι μικροτερη μπαταρια απο το defy+.

ανώνυμος

σιγά σιγά θα τς ενσωματώσουν αυτές τις τεχνολογίες σε όλα τα κινητά (όπως έγινε με την camera πχ). Το θέμα είναι ποιος το σκέφτεται να το κάνει και σε τέτοια θέματα σχεδιαστικα η sony είναι πάντα πρώτη.

charis

ωραιο κινητο … το μονο που με προβληματίζει ειναι η οθονη που δεν ειναι εννιαια

Θα το αγοράσω αν έρθει με 240 περίπου ευρώ.Και παρά πάνω θα έδινε αλλά προτιμώ να κρατάει χαμηλά τις τιμές.

thanasisxx

ηθελα να παρω το σαμσυνγ το ακτιβε που ειναι ανθεκτικο αλλα ειδα αυτο κ ειναι πολυ καλυτερα//το αντιβιρυσ τι ρολο βαραει , εχει κ εδω ιουσ????επισησ αν κ ακριβο πιστευω ειναι πουλ καλο..απο ηχεια δ λεει πολλα σε σχεση με το γουοκμαν αλαλ εκαστοσ στο ειδοσ..πιστευετααι χριστουγεννα θ πεσει η τιμη?εγω σν σχεδιο προτιμω αυτο απο το ακτιβε

george

Πολυ καλο κινητό, πολυ γρηγορο, η αναλυση της οθόνης για ιντερνετ ειναι αρκετη αν ειχε και μεγαλη μπαταρια θα του εβαζα 10 με τονο! 5 μερες χρησης δεν εχω βρει κατι να με ενοχλει!

Εμενα μου αρεσε πολυ αυτο το κινητο γιατι ειμαι και λιγο ατσαλος με τα κινητα… Αν ΟΝΤΩΣ ειναι αληθεια αυτα που δειχνει και η μπαταρια του κραταει αρκετη ωρα, πιστευω πως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για ”ατσαλους”. Μπορει να μου πει καποιος που το εχει την γνωμη του? Ή αν δημιουργει καποια προβληματα?

Bill

To έχω αγοράσει είναι πολύ καλό!!!!!

Τακης

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ,ΤΟ ΕΧΩ
Antutu benchmark 10000

thanasis

Καλησπέρα σας , λέγομαι καραούλης Αθανάσιος . Επικοινωνω λοιπόν μαζί σας , δίοτι έχω το εξής πρόβλημα με τη εταίρεια sony x peria .. Αγόρασα to χ περια go τον σεπτέβριο απο ενα μαγαζι στην αθήνα μεσω ιντερνετ και απο μερικες εβδομαδες μετα την αγορά επικοινώνησα επιτυχως με την εταιρεια σονυ για την αναβαθμιση του λογισμικου, στη πορεια το κινητο , το οποιο συμφωνα με την εταιρεια ειναι ανθεκτικο σε πτωσεις και σκονη και νερό ( sony x peria go ) , όμως αρχισαν μετα απο εβδομαδες να ερχοντε προβληματα που αφορουσαν τα λειτουργικα συστηματα του λογισμικου, κάλεσα με τη εταιρεια και τους ενηεμρωσα και ο υπαλληλος μου ειπε να κανω ενα φορματ το κινητο και να μη παω σε καποιον αρμοδιο, στη πορεια δεν ειχα προβληματα . Απόκρυψη ιστορικού μηνυμάτων Ομως μετα απο μερικες εβδομαδες κ κοντα μηνα , παλι τα ιδια προβληματα προεκυψαν , ομολογώ οτι μου έπεσε κανα 2 φορές απο τα χερια κ στη συνεχεια εβαλα θηκη αλλα δεν φοβομουν, γιατι ηξερα και ενημερωθηκα και απο το πλαισιο ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, που ζητησα μια 2 γνωμη οταν αγορασα τη θηκη , αλλα οχι σε σημειο να διαλυθει και να σπασει,αλλα τα προβληματα… Συνέχεια »

ioanna

Αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο πριν 6 μηνες στην τιμη των 150ε καθως ηταν περασμενης χρονιας. Στην αρχη ειχε ικανοποιητικη λειτουργια, ομως μετα την αναβαθμιση του απλα σταματησε να λειτουργει σαν ”τηλεφωνο”. Καθε φορα που δεχομουν μια κληση, ή παγωνε ή χανοταν η κληση, στην περιπτωση δε που επρεπε εγω να καλεσω καποιον, απλα κολλουσε και ηθελε restart. Στην Sony μου ειπαν να αγορασω μια micro sim γιατι μπορει το κινητο να μην διαβαζε την παλια. Την αλλαξα καμια βελτιωση… Τελος, οσο περναει ο καιρος γινεται ακομα πιο αργο στις επιδοσεις του, με πολυ μικρη διαρκεια μπαταριας και να τονισω οτι η χρηση που του κανω ειναι ελαχιστη διοτι ξερω οτι προκειται μια συσκευη με πολλα ελλατωματα… Το μονο θετικο και αληθες απο τα χαρακτηριστικα του ειναι η αντοχη και η αντιχαρακτικη οθονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.