Sony Xperia T, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Sony Xperia T σε Android 4.3 Jelly Bean σύμφωνα με αναφορές ανά τον κόσμο. Πριν μερικές ημέρες η Sony διέθεσε την ίδια αναβάθμιση για το Xperia SP και στο σχετικό άρθρο Έλληνες χρήστες επιβεβαιώνουν ότι έχει αναβαθμιστεί η συσκευή τους. Τα Xperia TΧ και Xperia V είναι τα επόμενα στη λίστα όπως έχει υποσχεθεί η Sony.

Sony Xperia T πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2014 21:30

Σχόλια

  • Που προσπαθησα απο το PC Companion λεει οτι υπαρχει ενημερωση αλλα μπορει να μην ειναι διαθεσιμη στην ελλαδα
    τι να πω.... δεν ξερω

  • Παιδία εγώ έβαλα 4.3 σε SP και μπορώ να πώ ότι έχει κάποιες μίκρες άλλα αισθητές και ταυτόχρονα όμορφες άλλαγες,αλλά μην περιμένετε και την αποκάληψη άπλα μια μίκρη ώραια ντελικάτη θα μπορούσα να πώ,αλλαγή

  • Παιδιά ερώτηση θέλω να πάρο το LG 2 πήγα στα midea και το έχει 599 εν
    Στο ίντερνετ το έχει 376
    γιατί τόσο μεγάλη ξέρει κάποιος να μου πει

  • Θα είναι παράλληλης εισαγωγης νομίζω της T-Mobile ΓερμανίαΣ πάντως θα χει ελληνικό μενού τα πάντα

  • Εγώ παιδιά περιμένω το update για άλλους λόγους.
    Εδώ κι ένα μήνα δεν έχω ήχο στο ηχείο.
    Έχω μια κρυφή ελπίδα να μην είναι hardware το πρόβλημα αλλά conflict από κάποιό application.
    Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Θα περιμένω και το update.
    Μετά έχει hard reset και service :(
    Αν εντωμεταξυ κάποιος είχε τέτοιο πρόβλημα και το έλυσε ας ενημερώσει.
    Αναμένοντας το
    Update.

  • Xperia t 4.3 εχθές το μεσημέρι το πέρασα μπορώ να πω ότι το κινητό πυροβολεί...είχα μεγάλο θέμα το κινητό λογκαριζε τρελά από εχθές όμως πετάει ευχαριστώ Sony!!!!

  • έχω το xperia s και θεωρώ ξεφτίλα την sony να μην το βάλει στην επόμενη αναβάθμιση(4,3).έχει κολλήσει στην 4.1.2 εδώ κι ένα χρόνο.εντάξει το s κυκλοφόρησε Ιανουάριο και το t Αύγουστο με ίδια χαρακτηριστικά.σύντομα θα την αποχαιρετήσω και θα πάω σε lumia.

  • και εγω εχω το xperia t και ακομα να μου ερθει η αναβαθμιση.ενω σε αλλα xperia t της ελλαδας εχει ερθει εχω δοκιμασει και pc companion και sony update και τιποτα μου λενε πως εχω το πιο προσφατο λογισμικο

  • Παιδιά, μονο η Cosmote GR εχει βγαλει την αναβαθμιση 4.3 για xperia T και μαλιστα αυτοι που εχουν customization number:1270-6411. Οσοι το αγορασαν απο Vodafone θα πρεπει να περιμενουν , δεν εχει ερθει εως τωρα!! Επισης καποια μοντελα απο εξωτερικο εχουν παρει την αναβαθμιση, οπως Ιταλια, Ισπανια, Η.Β κ.α.

  • παιδια οποιος θελει να κανει το update θα πρεπει να το συνδεσει στο pc companion στον υπολογιστη και ας μην του εχει ερθει ακομα ενημερωση στο κινητο σε οποιονδηποτε παροχο κι αν ανηκει.αυτο εκανα και εγω και τωρα πιστευω οτι το κινητο τρελαινει!!!!!!!δοκιμαστε το

  • φιλε Σπυρο το εκανα αλλα μου λεει πως διαθετο το πιο προσφατο λογισμικο.παρολο που εχω το 4.1.2 android στο κινητο

  • Ineam, το ειχα ξαναχρησιμοποιηση το ξανα χρησιμοποιησα και τωρα αλλα παλι μου εβγαλε πως διαθετο το πιο προσφατο λογισμικο

  • George, εσυ θα πρεπει να περιμενεις, δεν εχει βγει ακομα για σενα. Απο οτι βλεπω το xperia T σου ειναι μαυρο και ειναι απο Αγγλια. Ισχυει;;

  • Φίλε Δημήτρη και εγώ έχω αυτόν Τον κωδικό... Το είχα πάρει από skroutz και Ναι είναι μαύρο, τώρα από που ήρθε δεν γνωρίζω... Ξέρεις περίπου πότε έρχεται σε εμάς?? Και γενικότερα που το βλέπεις???

  • δημητρη ναι μαυρο ειναι και το πειρα απο το skroutz οπως λεει και ο βασιλης ειναι απο αγγλια γιατι ειχε μεσα διαφορετικο φορτιστη!! τι θα γινει με εμας??

  • Η αναβάθμιση ξεκίνησε!!!!

    Χθες κιόλας έκανα αναβάθμιση στο Xperia T μου και δουλεύει άψογα!!
    Αναβαθμίστηκε το στυλ του κινητού εγκαταστάθηκε και το Stamina Mode και βλέπω σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα από το home menu στις εφαρμογές. Κολλάει λιγάκι κατά την μετάβαση στο menu που κλείνουν οι εφαρμογές.
    Νέο menu συντομεύσεων και στο ξεκλείδωμα τις συσκευής.

    Αρκετά ικανοποιημένος με την Sony. Ελπίζω και σε 4.4 Kit Kat σύντομα.

  • Η αναβάθμιση έχει φτάσει μέσω Pc companion. Η ΟΤΑ πάντα αργεί από sony .
    Δυστυχώς έκανα το αμάρτημα να έχω Windows 8 και μου ζητάει w7 η παλιότερα για να αναβαθμίσω. Αύριο θα ψάξω για δανεικό pc.
    Εννοείται ότι το έβαλα να δουλέψει και σε mode των w7 αλλά τίποτα.
    Α ρε Sony.
    Σε hardware και ποιοτικές υλοποιήσεις είσαι τόσο μπροστά.
    Πόσο πίσω όμως σε software.
    Ποτέ μου δεν κατάλάβα αυτό το κωλοpccompanion . Με HTC απλά συνδέσεις το usb κι επιλέγεις να κάνεις ότι θέλεις.

  • Ρε παιδιά έχω δύο μέρες που έκανα update και σήμερα μου σβήνει μόνο του ξαφνικά λέει κάτι τοποθέτηση sim κάπως έτσι και κάνει επανεκκίνηση.Τι να κάνω ???

  • εγώ το έκανα χθες update... έχω το xperia sp ....και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
    το πρόβλημα με τον ήχο το είχα και εγώ...... από ότι αποδείχτηκε μου έκανε βραχυκύκλωμα το καρφάκι από τα ακουστικά.

  • Παιδιά εγώ έχω το sp,κοσμοτε κ το πήρα από το γερμανό..ειδοποίηση δε μου είχε έρθει κ δοκίμασα και με pc companion κ με το update service κ Μου λέει πως διαθέτω το πιο πρόσφατο λογισμικό ενώ δεν έχω το 4.3

  • Παιδιά το δικό μου xperia T έχει customization code 1270-5973,ξέρετε πότε θα εχω διαθέσιμη την αναβάθμιση?

  • ποτε θα φτασει επιτελους η αναβαθμιση σε ολα τα xperia t της ελλαδος? το δικο μου εχει κωδικο 1265-8787

  • Παιδια, για οσους με ρωτανε που βλεπω τα update τσεκαρετε αυτο εδω το προγραμμα: https://app.box.com/s/m5vqj5m187hxab0d6ghp
    Πληροφοριες για το ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για το καθε μοντελο δεν εχω. Το μονο που ξερω ειναι αν την εχουν παρει ή οχι.

    nikos voug, εσυ το εχεις παρει απο Ελλαδα και συγκεκριμενα απο καποιο καταστημα που πουλαει η Cosmote. Δεν ξερω αν το εχεις παρει απο την ιδια την Cosmote ή καποιο αλλο οπως ο Γερμανος. Απο οτι βλεπω σου εχει ερθει η ενημερωση για 4.3.

    irene, εχω και γω το xperia sp και το εχω παρει και εγω απο το Γερμανο. Δυστυχως, για εμας δεν εχει ερθει ακομα το update. Θα σε ενημερωσω αν εχω καποια ειδοποιηση οτι ηρθε.

    Βασίλη, οπως ειπα και παραπανω δεν ξερω ποτε θα ερθει η αναβαθμιση, αλλα δεν εχει ερθει εως τωρα. Απο οτι βλεπω εχεις την "Bond" εκδοση του xperia T και μαλιστα ειναι απο το Βελγιο (ενημερωσε με αν οντως ισχυει αυτο). Σχετικα με αυτη την εκδοση του xperia T παντως, δε ξερω αν η SONY τα εχει ξεχωρισει απο τα αλλα και δεν δινει ανβαθμισεις ή αν δινει και σε αυτα. Μπορω να το ψαξω ομως!

    john, εσυ βρισκεσαι στην ιδια περιπτωση με τον Βασιλη και τον George στα αντιστοιχα σχολια 28 και 29. Ο George εχει και το σχολιο 24. Διαβασε και το δικο μου, το 27. Βρισκεσαι στην ιδια περιπτωση!!!

  • Δημήτρη και εγώ απο το skroutz το πήρα το κινητό.Αν μπορείς ψάξε να δείς για το συγκεκριμένο θέμα.Κάθε φορά που κάνω ενημέρωση μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση ενώ στην ουσία έχω 4.1.2

  • Δημήτρη για αρχή Ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου... Τώρα προσπάθησα να μάθω αν είναι από το Βέλγιο το τηλέφωνο αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη κάπως με το IMEI το βρίσκεις... Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν μπορέσεις να μάθεις αν θα πάρουμε και εμείς αναβάθμιση που έχουμε το "Bond"... πάντως όπως σου είπα το πείρα από το skroutz και επίσης έχει διαφορετικό φορτιστή "αυτό με τα 3 φις" και μου είχαν δώσει ανταπτορα Για τις δικές μας πρίζες..

  • Εχω και εγώ το xperia T και το πήρα από το skroutz.Είναι η έκδοση BOND,ακόμη δεν έχει έρθει η αναβάθμιση,Μήπως μπορούμε να μάθουμε τι παίζει?

  • Παίδες να κάνω μία ερώτηση ως 'άσχετος' και γω...και γω μέσω skroutz το χω πάρει και με το που συνδέθηκε με το pc αμέσως αναγνώρισε το νέο update (νέο firmware). Δεν έχω ξανακάνει software update (φορούσε την 4.1.2 out of the box) και δεν γνωρίζω,αν το αναβαθμίσω θα χάσω τα πάντα εφόσον δεν έχω κάνει κανένα backup? Επίσης είμαι και λίγο διστακτικός να την κάνω με την έννοια ότι το κινητό είναι πάρα πολύ γρήγορο με την 4.1.2 ούτε κολλήματα ούτε τίποτα,και φοβάμαι μην αρχίσει μετά να ψιλολαγκαρει. Τι λέτε εσείς, παίζει να γίνει κάτι τέτοιο ή βλακείες σκέφτομαι; Ευχαριστώ.

  • Ήρθε και OTA.
    Απλά πράγματα.
    Όχι σαν τη βλακεια μάτι pc companion.
    Όλα σούπερ.
    Άσπρα ολα. Πιο αραιό πληκτρολόγιο.
    Γρήγορο. Σούπερ.
    Δυστυχώς όμως ο ήχος απ το ηχείο δεν επανήλθε.
    Άρα hardware και πάει για service.
    Έτσι θα το στερηθεί.
    Πάντως είναι τόσο super που παρατείνω την αγορά του Z1 μεχρι να πέσει η τιμή.

  • τελειοοο!!!!!Ημουνα που ημουνα ενθουσιασμένη με το κινητάκι μου τώρα πετάει!!!!thanks sony!!!!

  • @ Nick

    Για το ότι δεν θα χαθεί τίποτε αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά για το αν θα βελτιωθεί κράτα μία πισινή. Στη θέση σου θα περίμενα τι λένε και οι υπόλοιποι αλλά και πάλι δεν ξέρεις, μπορεί στους περισσότερους να πάει μια χαρά και σε μερικούς να κάνει τα δικά του...

  • Φοβερη η αναβαθμιση ειχα αρκετα προβληματα με την 4.2 κολλουσε αρκετα σε εμενα ... Tωρα που φορεσε το κινητακι την 4.3 ολα ειναι μια χαρα !!! Αμεση ανταποκριση σε οτι και να πατησω πλεον ωραιο UI(ελαφος αλλαγμενο αλλα εμενα μου αρεσει).Το μονο αρνητικο πιστευω που μπορω να βρω ειναι οτι τρωει πιο πολυ ram αποτι η προηγουμενες εκδοσεις ....

  • Για οσους εχουν si 1265-8787 flashαρετε(androxyde flashtool)την CE1 EUROPE unbranded-untouched stock rom χωρις root και χωρις να ξεκλειδωσετε το bootloader σας απο τους xda developers.Δε θα το πιστευετε ποσο θα βελτιωσει το κινητο σας,μεγαλη αυτονομια μπαταριας,μηδεν lag,αυξηση εντασης ηχειου,πιο φωτεινη οθονη-πραγματικα καινουριο κινητο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.