Sony Xperia C650X Odin, Πρώτο επίσημο render [update]

Το Sony Xperia C650X Odin η πολυσυζητημένη επόμενη ναυαρχίδα της Sony Mobile εμφανίστηκε σε επίσημη φωτογραφία-render. Το Odin φμολογείται ότι θα ανήκει στην κατηγορία tabletόφωνων με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels (440 ppi) ενσωματώνοντας τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, 2GB μνήμη RAM, κάμερα 13 Megapixel και 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

update: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στην παρακάτω εικόνα δεν απεικονίζεται το Sony Xperia Odin.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2012 17:32

Σχόλια

  • Καλημέρα δεν είναι αυτό το κινητό τα χαρακτηριστικά μπορεί αλλά δεν είναι αυτό που είναι στη φωτογραφία

  • ναι όντως μοιάζει πολύ, στις γραμμές του RAZR πατάει. αλλά με πολύ ωραιότερη τοποθέτηση οθόνης. κρίμα που δεν είναι το RAZER 2... το βλέπω να το τρώει, πλαστικό παντού. ενώ με το kevlaraki του θα ήταν κουκλί!!!... :-P πανέμορφο!!

  • Τούμπανο το κινητό, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην SONY που από την στιγμή που απορρόφησε την ericsson έχει ανέβει πολλά επίπεδα στην ποιότητα, στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στο χρόνο έλευσης των κινητών στα μαγαζιά. Πιστεύω σύντομα θα είναι μέσα στους δύο πρώτους κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως.

  • Έχει επιβεβαιωθεί πως είναι fake - concept από γνωστή σελίδα που έχει concept phones από διάφορους, είναι Xperia X2 σε συνδιασμό με άλλα πιο καινούργια μοντέλα!

  • Κοίτα σε τί εξέλιξη φτάσανε τα κινητά! Τα μόνα που θέλουν είναι ακόμα 2GB εσωτερικής μνήμης, λίγο μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και USB θύρα με αναγνώριση και πρόσβαση συσκευών(όπως σκληροί δίσκοι, κτλ.) από τα κινητά και θα είναι ισάξια και ίσως ισοδύναμα με τα καλύτερα 64bit laptops !!!

  • τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που λέει αλλά με 16gb με επέκταση sd και jelly bean όσο για εμφάνιση δεν έχει καμιά σχέση με το Φώτο ποιο πάνω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.