Microsoft smartphone, Άνοιξε και πάλι η συζήτηση

Με το Surface η Microsoft έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας το πρώτο δικό της branded tablet με τι άλλο, φυσικά με Windows 8 (RT). Άμεσα ξεκίνησαν και οι φήμες ότι αναπτύσσει και δικό της smartphone με Windows Phone που αργότερα διαψεύστηκαν.

Σήμερα με τη βαρύτητα που έχουν οι πληροφορίες της Wall Street Journal το θέμα ανοίγει και πάλι με την εφημερίδα να επικαλείται πηγές της στην Ταϊβάν που αναφέρουν ότι η Microsoft δοκιμάζει το δικό της Windows Phone smartphone χωρίς όμως να είναι βέβαιο το πότε και αν αυτό θα κυκλοφορήσει.

Πως σας φαίνεται η ιδέα για ένα Microsoft smartphone που θα παίρνει πρώτο και για πολλούς μήνες τις επερχόμενες αναβαθμίσεις των Windows Phone;

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2012 17:32

Σχόλια

  • Τι εννοείς πρώτο θα παιρνει τις αναβαθμισεις; Τα winphone νομίζω δεν εχουν τη λογικη του android και nexus! Αναβαθμιζονται ουτως η αλλως OTA ολα τα μοντελα το ιδιο!

    • Vasilis, Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να ισχύει, ξεχνάς όμως την περίπτωση HTC Trophy 7? Ας περιμένουν το πως θα εξελιχθεί και η αναβάθμιση από 7.5 σε 7.8.

  • Η απάντηση Κώστα βρίσκεται στο σχεδόν μηδέν ποσοστό χρήσης (σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά συστήματα) των πανάκριβων Windows κινητών.. ;)

  • HTC Trophy 7??? εύχομαι να λες για το TANGO!!! κ όχι για 7.8!!! ξέρεις ή άκουσες κάτι για τα 7.8? η microsoft δεν είπε τίποτα! αλλά θα μου πεις εδώ δε δώσανε το TANGO στο Trophy τα 7.8 θα δώσουν. τι να πω

  • Στο θέμα μας, θα πρέπει να χτυπήσει το Nexus4 σε θέμα τιμής! αν και το βλέπω δύσκολο αυτό για τη Microsoft! τρελή τιμή το Nexus4! μπράβο στη Google

  • Νομίζω οτι είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα windows phone από Nokia παρά ακόμη και από την ίδια τη Microsoft. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί κρέμεται η τύχη της Nokia γύρω από τα wp, τις αναβαθμίσεις απ'οτι ακούω τις δίνει άμεσα και όχι μόνο αυτές που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό αλλά και όσον αφορά bugs των συσκευών της. Δίνει αρκετές δικές της εφαρμογές που ανεβάζουν τη χρηστικότητα των wp. Θα δώσει εφαρμογές ακόμη και στα παλαιότερα κινητά μαζί με την αναβάθμιση σε wp7.8

  • @manolis
    Τί εννοείς μηδενικό ποσοστό χρήσης? Το iphone έχει ποσοστό 19% περίπου. Τα windows (mobile και wp έχουν περίπου 7,5%.

  • @Nickolas
    Σωστα τα λες φιλε μου.. Θα κανει οτι περναει απο το χερι της η ΝΟΚΙΑ για να κρατησει τους πελατες (οσους εχει ακομα δυστυχως γτ κατα τη γνωμη μου αξιζει να ειναι πιο ψιλα)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.