Sony Xperia ion, Με οθόνη 4.6 ίντσες 720p και κάμερα 12 Megapixel [ανακοινώθηκε]

Ανακοινώθηκε επίσημα το Sony Xperia ion το πρώτο LTE κινητό της Sony (πρώην Sony Ericsson) αποκλειστικά για το δίκτυο της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας AT&T. Το Sony Xperia ion εντυπωσιάζει με την οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels με Mobile BRAVIA Engine και οι δύο κάμερες HD. Η κεντρική είναι 12 Megapixels με φακό Sony Exmor R και video 1080p και η μπροστινή 1.3 Megapixel με video 720p. Ξεχειλίζει από Sony.

Ανακοινώθηκε το Sony Xperia S. Λογικά θα ανακοινωθεί σύντομα και το μοντέλο που θα έρθει Ευρώπη!

Sony Xperia ion
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε ICS)
Επεξεργαστής: Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
LTE/ 4G
Οθόνη: 4.6 ίντσες, Mobile BRAVIA Engine, 1280×720 pixels.
Κάμερα: 12 Megapixel, Sony Exmor R
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC
Μπαταρία: 1900 mAh
Διαστάσεις: πάχος 10.88 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιανουαρίου 2012 8:39

Σχόλια

  • Πολυ ισιο, πολυ αδιαφορο, πολυ ξενερωτο...τελικα μονο το galaxy s3 βλεπω να με συγκινει εμενα προσωπικά...

  • μα καλά βάζεις 12mp camera πίσω και μπροστά 1,3 μόνο???? τραγικό...........απορώ πόσο θα είναι η ram???

  • Ωραίο! Αλλά δεν έιναι εμφανισιακά όμοιο με κανένα από τα concepts (Nozomi, Pepper) αλλά αυτό δεν πειράζει διότι δεν ήξερε κανείς τι θα είναι...Κώστα βγήκε και ενα Titan 2 αν το είδες :)

  • αν ειναι ετσι και στην Ελλαδα και εχει καλη τιμη ειναι σιγουρα το επομενο μου κινητο!!! φαινεται αρκετα καλο και εξωτερικα και εσωτερικα ..μπραβο στη σονυ για το πρωτο της LTE τηλεφωνο!!!

  • 144gr,133x68x10.6,1900mah η μπαταρια.Κατασκευη απο μαγνησιο.Διαθεσιμο μονο Αμερικη.Στην Ευρωπη θα ερθει το Xperia S,με 4.3" οθονη τελη Μαρτη.Το μονο που με χαλαει ειναι ο Snapdragon S3,αν ειχαν krait,σιγουρα θα ηταν στα υποψη μου!!Κριμα γτ εχουν καλες καμερες/οθονες/σχεδιασμο....Galaxy S3 here we go...

  • Συγγνωμη ρε παιδια , την μπροστινη καμερα , τι την θελετε σε τοσο μεγαλη αναλυση ?

    τραβαει hd video? :-0

    Ποσο " κολλημενος "πρεπει να εισαι για να συνομιλεις μεσω Skype με την μπροστινη καμερα του κινητου σου ??

    Και αν μιλαμε για μικρο χρονικο διαστημα το καταλαβαινω (τα business τρεχουν),...Αλλα νομιζω οτι ειναι υπερβολη για πανω απο 10 λεπτα..

    Δεν κατακρινω κανεναν , αλλα μου κανει εντυπωση..

  • καλα βρε παιδι, δεν μπηκες στον κοπο να δεις το βιντεο για να συμπληρωσεις τα χαρακτηριστικα? :P ...1GB Ram, 10,8 χιλ παχος, 144 γρ βαρος!

  • Είναι η δεύτερη μέρα που ξυπνάω από τις 7:00 για να προλάβω όλα τα νέα της έκθεσης CES (κοιμήθηκα στις 22:00) και διαβάζω πρωί-πρωί παρατήρηση "γιατι δεν είδα το βίντεο"? Πόσο εύκολη είναι η κριτική παιδιά ε...? Τρία σχόλια στη σειρά επαναλαμβάνετε τα ίδια. Τα προηγούμενα σχόλια τα διαβάζατε? Γιατι η Eleonora έχει συμπληρώσει από πολύ νωρίτερα τα specs....

  • Σαν κάτοχος του ARC έχω να πω ότι απογοητεύτηκα...
    Περίμενα κάτι καλύτερο.... και από εμφάνιση... απαράδεκτο...
    Πισωγύρισμα στην εμφάνιση του Χ10.....

    Και όταν θα βγει το SIII τότε θα κλαίει η Sony....
    Αντί να φτιάξει ένα κόσμημα με πραγματικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ας κοστίζει.... μόνο τότε ίσως το αγόραζα εγώ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος...

    Πιστεύω ότι το ARC με καλύπτει πλήρως ακόμα..... περιμένω να δω το SIII...

  • @Νίκος

    Σχετικά με το πρώτο μέρος (arc), αυτά είναι γούστα. Πάντως, το προτιμούν πολλοί γιατί μέσω του skroutz (κλπ) το βρίσκεις 100 ευρώ τουλάχιστον φτινότερα από το sgs2. Δεν υπολείπεται τόσο πολύ από το sgs2 απ΄όσο λες...

    Όσον αφορά το 2ο σου σχόλιο, όντως... όταν πρόκειται να δώσει κανείς τα 600 ευρώ για κενούριο κινητό πλέον, αν δεν είναι όσο "τούμπανο" γίνεται...δεν δικαιολογούνται τα χρήματα .

    Οι παλιές εποχές που το μαρκετιν έμενε πίσω, χωρίς να δίνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πέρασαν. Τούλάχιστον ας βγάζουμε και απ'την μίγα ξύγκι :)

  • Θα περιμενα περισσοτερα απο αποψη ντιζαιν ιδιαιτερα που ειναι καθαρα sony πλεον,εχω την εντυπωση οτι ακολουθει τα σχεδιαστικα προτυπα απο samsung,htc,lg που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν,''αχρωμα'' ουδετερα,''παντοφλα'' κατ εμε,εκει που ειχε καποια διαφοροποιηση πχ το arc τωρα ακολουθει την πεπατημενη αντι να εξελιξει και να βελτιωσει το υπαρχον στυλ,γιατι οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα μεταξυ των εταιρειων ειναι ελαχιστες οι διαφορες τους.

  • καλα οι τυποι εχουν ξεφυγει με τις ιντζες αντοι να βελτιωνουν τις μπαταριες που σε λιγω με τους επεξεργαστες που βαζουν, δεν θα αντεχουν 2ωρο.
    απορο πως δεν σκεφτηκε κανεις να βαλει και καμια θυρα lan για να μην καταναλονουμε μπαταρια με το wifi χαχα

  • Ρε παιδιά το Xperia S με το Ion είναι σχεδόν ίσα .περα απο την μπαταρία στα 1900 το Ion και 1750 το S ... Και η διάφορα στις 0,3 ιντσες νμζω ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.