Sony Xperia L1: Έρχεται Ευρώπη στα τέλη Απριλίου

Sony Xperia L1 Ευρώπη τιμή, Sony Xperia L1: Έρχεται Ευρώπη στα τέλη Απριλίου

Το νέο Sony Xperia L1 έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών LCD ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6737, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD, κάμερα 13 Megapixel, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2620mAh με STAMINA mode.

Το Sony Xperia L1 θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Βόρεια και Λατινική Αμερική στα τέλη Απριλίου 2017.

Το Xperia L1 θα είναι διαθέσιμο στο κλασικό μαύρο και άσπρο χρώμα, με μία επιπλέον ροζ παραλλαγή σε επιλεγμένες αγορές. Η τιμή του αναμένεται να είναι αρκετά προσιτή.

Sony Xperia L1 Ευρώπη τιμή, Sony Xperia L1: Έρχεται Ευρώπη στα τέλη Απριλίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Κάτσε να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος που θα πρωτοτυπήσει και θα πει για τα bezel…

Makis

Εγώ το γουστάρω το μπεζελάκι, τα αμπεζέλωτα είναι άκρως εντυπωσιακά αλλά αδιάφορα, πέρα από οθόνη δεν θα έχουν κάποιο άλλο σοβαρό στοιχείο design στην εμπρόσθια όψη, φανταστείτε να ήταν όλα τα τηλέφωνα μια μέρα χωρίς περιθώρια, δεν θα τα ξεχώριζες παρά μόνο με αναμμένη οθόνη ή από την πίσω όψη.

George

Εγω εγω.
Μπουυυυυυ ειμαι το κακο σε αυτον τον κόσμο ενα δημιούργημα απο αφθονο πόνο το σπέρμα της καταστροφής, με ξέρεις ως η κορνίζα της sony.
Παρολο που δεν έχεις τα φραγκα να αποκτήσεις sony ναυαρχιδα πάντα θα ασχολείσαι κ θα σε στοιχειωνω σε καθε άρθρο.
Ασχετο αλλα το παραπανω πρέπει να έρθει σε πραγματική προσιτή τιμη κ οχι προσιτή της sony γιατί αυτη την φορά ουτε οι συγγενείς δε θα το πάρουν.
2660 mah; σοβαρά πάλι; κ το stamina τι παει να πει; αν θελω να σκοτώνει εφαρμογές κ να μου κλείνει τα παρασκήνια για να βγαλω μερα χωριά να σκοτώνει κ την απόδοση να το βράσω.

Vai

Θα συμφωνησω για την μπαταρια οτι ειναι μικρης χωρητικοτητας. Μιλαμε για 5,5″ οθονης LCD και ας ειναι HD η αναλυση της. Τα 2600mAH δεν ειναι αρκετα σε αυτο το μεγεθος και τυπο οθονης.
Θυμαμαι στο BBZ30 ειχα 5″ οθονη HD Amoled, μπαταρια 2880mAH και φυσικα με το αψογο λειτουργικο ξεχναγες να το φορτισεις. Βεβαι στις Amoled βαζεις και ενα καταμαυρο wallpaper και κανεις οικονομια. Στην LCD τι θα κανεις περα απο τα Doze και stamina?

giorgos

Ειναι ξεκαθαρο για οσους φωναζεται για την μπαταρια και καλα κανεται γιατι ειναι τραγικα μικρη για το μεγεθος της οθονης οτι η sony θελωντας να βγαλει το κινητο σε μια προσιτη τιμη εβαλε μια μικρη μπαταρια αν θυμαστε η lg με το lg g flex το πρωτο ειχε 6αρα οθονη με αναλυση hd kai μπαταρια 3000 αλλα με τιμη 899 εδω μιλαμε για συσκευη κατω απο 300 ευρω οποτε δεν μπορουσε να βαλει μπαταρια μεγαλυτερη γιατι θα ανεβαινε και η τιμη επισης να σας θυμισω το χa ultra pou einai 6 ιντσες με αναλυση 1080p και μπαταρια 2700 που παλι ειναι μικρη αλλα τιμη 300 ευρω αν ειχε 3500mah θα εκανε 400 η 500 ευρω

Kos

Τα έχει που τα έχει τα bezel γιατί βάζει τα κουμπιά μέσα στην οθόνη???

Τir

Ότι κι αν λέμε εμείς, οι πωλήσεις θα δείξουν πόσο αρέσει. Κι αν κρίνω από τα ως τώρα, οι γραμμές αυτές δεν πρόκειται να πουλήσουν κι ας είναι καλές συσκευές. Δυστυχώς, είναι ο μόνος παράγοντας που αυτή η εταιρεία με ποιοτικοτατες συσκευές πατώνει σε πωλήσεις smartphones. Η σχεδίαση.

John SF.

Παίδες για να μην το κουρασετε με τα μπεζελ.. Το κινητό εχει ίδιο ύψος με το s7 edge και 75% screen to body ratio.. Για να το ξέρετε πριν αρχίσετε τις μπούρδες

Georges

Αντικειμενικά μόνο τα πάνω μπέζελς είναι μεγαλούτσικα τα κάτω είναι μια χαρά τέλεια θα έλεγα

MG

75% screen to body ratio έχει, οπότε αποδεικνύει ότι μιλάτε χωρίς να βλέπετε, απλά με βάση την συνήθεια!

Thodoris

Μικρή μπαταρία, μικρός επεξεργαστής που λογικά το αντισταθμίζει αυτό αλλά παράλληλα χαμηλώνει τις επιδόσεις, μέτριες κάμερες, αν έχει πάνω από 240€ τα λεφτά του δεν τα αξίζει.

Jim

Η Sony έχει ωραίο ντιζάιν. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλά με τόσο μικρές οθόνες που βάζει σε σχέση με το πλαίσιο το κινητό φαίνεται τελείως αναχρονιστικο.

Jim

1εκ μικρότερο πάνω μπεζελ να είχε θα μου άρεσε δυστυχώς …

dimmis

Size 5.5 inches (~74.6% screen-to-body ratio)

Τώρα εσείς τι αναλογία ακριβός ψάχνετε δεν ξέρω.
Μάλλον κόλλησε η βελόνα με τα bezel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.