Smartphones

Sony Xperia M4 Aqua & M5: Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

H Sony Mobile ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινά την αναβάθμιση των Sony Xperia M4 Aqua και Sony Xperia M5 σε Android 6.0.1 Marshmallow. Η αναβάθμιση ξεκίνησε πρώτα για το (dual SIM) M4 Aqua Dual, και οι δυο εκδόσεις έχουν την έκδοση 26.3.A.0.131.

Ως συνήθως η αναβάθμιση ξεκινά από συγκεκριμένες περιοχές και θα επεκταθεί σε περισσότερες.

Όσο για το Sony Xperia M5, η αναβάθμιση ήρθε για το E5603 προς το παρόν και σύντομα θα ακολουθήσουν άλλες εκδόσεις μαζί με το M5 Dual.

Η Sony υπόσχεται νέα χαρακτηριστικά, περισσότερες λειτουργίες και καλύτερη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, δεν λείπουν τα bug fixes και Security Updates της Google.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουλίου 2016 19:43

Σχόλια

  • Πες τα Τάσο, φοβερή συσκευή και το G4 επίσης, και άσε τους άλλους με φετινές ναυαρχίδες των 700+ στο περίμενε...

  • Μαγκεεεες διαβασα οτι με την 6ρα πλεον θα μπορουμε να κάνουμε ενα format στην καρτα μνήμης μας και μετα το τηλέφωνο θα την διαβαζει σαν εσωτερική μνημη και ετσι θα μπορουμε να κανουμε install εφαρμογες σε αυτην και με αυτό το feature επιτέλους θα λυθει το πρόβλημα της μνημης που ολοι εχουμε στο m4! Επιπλέον θα εχει μεγαλύτερη αυτονομια και θα δουμε τι θα γίνει μεε τις επιδόσεις!! Επίσης θα υπάρχει μια νεα λειτουργία που θα απενεργοποιει εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουμε συχνα ετσι οστε να εξοικονομουμε ενεργεια και να μην μας τραβανε αυτοματα τα mb οταν εχουμε ανοιχτα τα δεδομενα! Αντε μακάρι να έρθει και εδω

  • Μηπως ξερει κανεις να μου πει ποτε ερχεται το android 6 στο lg g3;αν ξερει καποιος ας μου πει...

  • Τωρα μπηκε ο tasos στο επιτουτου να πεταξει την εξυπναδα του κ αρχιζετε παλι σιγα σιγα να τρωγεστε.

  • 19/07/2017 έλαβα mail αναβαθμισης στο Μ4. Εκανα την αναβάθμιση αλλα το "θεμα" με την εσωτερικη μνημη δεν μου φαινεται να λύθηκε...

  • Μαγκες εχει κανεις καμια ιδεα για ποτε περιπου το android to 6ρι στο Μ4

  • Παιδιά, σε λίγο μπαίνει Νοέμβρης και εμένα ακόμα δεν μου έχει κάνει αναβάθμιση στο Μ5, εν αντιθέσει στο Ζ2 έγινε κανονικά!

  • Στα της συσκευής τώρα..μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow έχει παρατηρήσει κανείς την ώρα που μιλάει και δεχτεί δεύτερη εισερχόμενη κλήση, να μην ανάβει η οθόνη είτε έχεις συνδέσει bluetooth ακουστικό είτε όχι; Έχω M5.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.